icon

Čo 9 mesačnému drobcovi na raňajky?

timann
2. jún 2012

zubky ešte nemáme

dreamer4
2. jún 2012

ja davam uz chlebik na male kusky s kravskym masielkom....

lenocka84
2. jún 2012

my sme dávali na ranajky, mliecko, desiata jogurtik, obed polievka, olovrant ovocie, a koncili sme mlieckom. od 10m uz mal aj tuhu veceru

luciferkax
2. jún 2012

ja som dávala iba mlieko, a o hodinku, ked sme sa doválali v posteli, už ovocie - to bola desiata :D

kytykenka
2. jún 2012

mliekoooooooooo

monyccka
2. jún 2012

ja som davala striedku z chlebika nakrajanu na male kocky s natierkou z dusenej zeleninky a jogurtu 🙂 Alebo ovocia a jogurtu, alebo cistym jogurtikom natrete, mixovanym ovocim, zelenikou, maskovou natierkou atd..

31majka12
2. jún 2012

ja teraz po 3 mesiacoch opat davam mliecko...maly konecne pije...
A ked prideme do kuchyne,tak zbasti 1 krajec chleba alebo vianocky z maslom alebo syrcekom Lucina.
A k tomu 150ml caju.

cicimon
2. jún 2012

navrhujem zalozit postupne temy " co jedia vase deti na ranajky/obed/veceru v 6/7/8/9/10/11/12 ... mesiacoch

jezibosorka
2. jún 2012

ovsene vlocky,,, povaris vo vode troska, necham postat, potom pridam doma vareny jam a kyslu smotanu.... dalsia varianta je rozok v mieku, mnam mam, alebo striedka z rozka s maslom a dzemikom, alebo potom kasa ryzovo ovsena s ovocim a vtedy este nutrilonom, alebo kyslou smotanou zacnes ryzou,, pridas nastruhane jablcko, pred koncom aj vlocky, nechas postat, pridas kyslu smotanu, a troska cukru, alebo dzemik, banan,, 😉 syr sme nejedli, ani nejeme, nakolko taveny syr ma v sebe kopu Ecok

majka1981
2. jún 2012

moj syn ranajkoval velmi rad varenu ryzu (predvaris den/2 dni vopred), na masle s porajbanym jablckom. je to velmi chutne, velmi sladke napriek tomu ze tam cukor nie je. Je to hotove za 5 minut, len ryza musi byt predvarena. da sa to spravit aj s ovsenymi vlockami.

ikke
2. jún 2012

schopnost zut jedlo nezavisi od poctu zubov v ustach 😉 kludne mozes skusit chlieb nakrajany na male kusky a davaj mu to do lica, nie na jazyk, on ako sa bude snazit to z lica vybrat, nauci sa zut.
alebo kasicky, ovocie, niektorym detom staci mlieko. zalezi aj, ci a co jedava na desiatu a po zvysok dna.

cmulinko
2. jún 2012

schopnost zut jedlo ma nieco spolocne aj s poctom zubov...niektore deti ''pozuju'' aj dasnom,ale nie je to nic prijemne na zaludok...s kuskami,ktore dieta uspesne prehltne sa bude musiet popasovat zaludok....a potom sa necudujme,ze dieta ma krce,hnacky,zapchy a co ja viem co este.....kazde dieta sa raz dostane do stadia,ze zvladne aj zut,ale deti nie su kacky,ze ich treba pchat....troska trpezlivosti a casu nikomu nezaskodi.

miku1
2. jún 2012

Moja malá má rok a čo sa týka raňajok a večere máme rituál🙂 Na raňajky papá kašu (kupujem Sunarky rôzne druhy) a na večeru krupicu. Cez deň už je tá strava pestrá a rôznorodá samozrejme🙂