Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ahojte zienky 🙂 viete mi prosim poradit nejaky dobry recept na lososa aj pre malu? dakujem 😉
my dnes máme restovanu pečeň a ryžu s hraškom....a k tomu kyslá uhorečka...mńamky
Babule poradte ako zkyslit kyslu kapustu. U nas predavaju len bez kapusnice a ta kapusta je velmi malo kysla.....
zo včera hovädzia polievka,dusené hovädzie s hlivou + ryža a zeleninový šalát...
a koláče z mraziaka 🙂
dnes budeme dojedať zo včera restovanú kuraciu pečeň na jarnej cibuľke, varené zemiaky s maslom, čerstvá zeleninová obloha (šalát, paprika, redkvička...) a idem ešte spraviť cuketovo-batátový prívarok s vareným vajíčkom.
prave som dorobila avokadovo-tvarohovu pomazanku a idem robit tofu na zelenine s ryzou,paradajkovu polievku so syrom.
ahojte, dievcata, predvcerom tu niekto daval postup na tie pecene papriky, balkansku papriku sa to tusim volalo, napisete mi prosim recept? dakujem vlemi pekne
Kuraci stoganoff s ryzou a zeleninova polievocka s krupicovimi haluskami,a ked cas vyda s deckami upecieme nejaku dobrotku 🙂
Dnes len taká rýchlovka gulášová polievka a hranolky z volským okom,lebo chceme ísť na jarmok 😀 takže sme si museli švihnúť 🙂
Vykostené kura nakrájané na rezance obalené vo všeličom dusené so zeleninou a k tomu pšeno.... dnes som experimentovala 🙂
@brumca ja robievam v trube aby to aj deti mohki.pokvapkam citrinom.vymiesam kysku smotanu s bylinkami a potriem lososa s tym.posyoem nastruhanym syrom podlejem a fsm zapiect.je to rychle a chutne.k tomu zemiacky a cerstvu zeleninku.zo zvysku smotany urobim dresing a podavam k tomu ;) pre dospeeho mozes do smotanumy zamiesta trosku majonezy pre deti len tu smotanu s bylinkami a po pripade stipka cervenej papriky ;)
Dnes - pre malu mrkva so zemiakom, pre velku krupova polievka a hraskova ryza, maso nechce 😝 A pre mna s MM nam v restike navarili mutton biryani 🙂
dojedame hraskovu polievku a ako druhe mame obalovany camembert peceny v rure a hranolky z rury mnam
Mame od vcera ...segedinsky gulas a domacu knedlu 😀 , akurat krpcovi som varila hovädziu polievocku so zeleninkou a cestovinu ...
Babule poradte ako zkyslit kyslu kapustu. U nas predavaju len bez kapusnice a ta kapusta je velmi malo kysla.....
Zeleninove rizoto. Kto bude chciet tak moze mat k tomu medailonky z panenky len tak rychlo na bylinkovom masle. K tomu salat,lebo ho mame v zahradke straaaaasne vela a redkvicky. Dnes sa u nas konci skolsky rok a zacinaju 3 mesacne prazdniny. Davide dostane aj zmrzlinovy pohar.

@fifitko25 tak držím palce a potom daj vedieť ako si na tom, no dúfam, že to bude ok 😉