Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@sisanka tie kokosové koláčiky poznám,sú vynikajúce ako píšeš🙂 ....akurát vyzerajú krajšie keď sú zabalené inak...guličky rozvaľkám na niečo podobné štvorcu, dám kokosovú náplň (ja pridávam aj vanielku) a spojím iba dva rožky dokopy...pekne vidno kokos,ten sa pekne do ružova upečie,vyzerá to krajšie 😉
my dnes jaternice s chlebom a alma paprikou... 🙂 zajtra zapacene bravcove stehno so syrom a cibulou a hranolky,slepaci vyvar s domacimi knedlickami z kuracich pecienok...a dnes sa ide na medovnicky... 😀
@sisanka 😀 tiež môžu byť pekné...ale sú fakt bombové,už cítim ich vôňu,keď o nich hovoríme...asi pôjdem zamiesiť cesto 😀
robím paradajkovú polievku z domácich rajčín,druhé dojem morské príšery s ryžou a v pekárničke sa mi pečie grahámový chlebík...
mne dnes mama prinesie zabijackove dobrotky, tak asi hned supnem do rury so zemiakmi. kym budeme cesto na linecke pripravovat, tak si dam dobru hurecku 😀 😀
@sisanka no ak ich napečiem už teraz,tak ich musím schovať...len neviem kto ich schová predo mnou 😀 preto ja pekávam až posledné 3-4 dni pred Vianocami,lebo by sme všetko zjedli 😀
Dnes vari chlap s Miou, takze neviem ako to dopadne a ci nezostaneme na suchych rozkoch 😀
Ale mala by im z toho vzniknut zelninova polievka a nejake cestoviny 😅
dnes dojeme kurací vývar so zeleninou a druhé bude údená krkovička s čerstvým chlebom a horčicou. Dnes nemám čas vyvárať 😀 lebo prídu poobede rodičia na návštevu tak musím poupratovať a niečo ešte upiecť - asi jablkovo-makovú štrúdľu a už sa chladí chuťovka z kuracích pečienok podľa receptu čo som tu pred pár týždňami zahliadla http://dobrejedlo.pluska.sk/dobre-jedlo/clanky/... len nebudem dávať tú brusnicovú omáčku ale kyslé uhorky
mě se nějak dneska varit nechce :-P ale mám vytahnutou krkovičku tak udělám nejaké plátky a polívku rajskou nebo česnečku 🙂
My sme prave spapali paradajkovu polievku z domacej paradajkovej stavy s krupicovymi haluskami a ked mi drobizg pospi, ide sa na ryzovy nakyp s cersnami....tak sa nan tesim 😉

dnes by to chcelo nieco bezmasite ale co...? 😕