Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
paradajkova polievka, zapekane zemiaky na cibulke s tvarohom na slano s pazitkou a acidkoooooo
kysla polievka, halusky s tvarohom na slano, a na veceru urobim tuniakovu natierku, chlebik, redkovka.
Ja som najprv nechcela nič variť, že dojedáme zo včera ale prišla mi chuť na zemiakový privárok, asi nebudem okolo drobca stíhať fašírky ale volské oká by sa mali dať 🙂 Ja nemôžem variť len tak čo mi napadne ešte dojčím malého, je top ťažké variť tak aby som stíhala a tak aby sa aj môj mužíček najedol 🙂
ako robite bravcove s tarhonou? tarhonu viem urobit ale bravcove na stave aby bolo dobre
jelitko so zemiakmi štuchanými kyslou kapustou , cibulkou a slaninkou, kysle uhorky a baranie rohy...polievka fazulova ale dezert už budeme musieť absolvovat niekde vonku po 2 hodinovej prechádzke, aby sme vybehali dnesne menu 😀
tak konečne po týždni aj ja zase niečo varím 🙂..jedli sme stále ...niekto pomenej..u nás je totiž hotový červený kríž...už len zatvoriť a vyhlásiť karanténu..už sa držia iba chlapci 🙂..a tých to riadne štve.. 😀 .ešte že mám takých super rodičov a tí ma zastúpili, keď som ja nemohla 🙂
takže dnes, paradajková polievka s haluškami a palacinky s nutelou a jahodovým džemom 🙂
@michaelamilanaj ja mávam vrch zhoretý ale ja ju pretočím na tu krajšiu stranu tak to robí aj moja mamina 🙂 vyskúšaj 😉
Ahojte 🙂
U nas dnes mrkvovo- hraskova polievka s haluskami z celozrnnej spaldovej krupice( vynikajuca, lepsia ako s klasickymi haluskami ) a druhe cestoviny s kuracim maskom na brokolici a nastruhany syr na to 😵
baby prosím vás chcem robiť piškotu a zistila som že mám málo oleja ☹ môžem ho nahradiť herou ?
my dnes zeleninove rizoto. A kedze ja som masozravec, tak som si tam prihodila krabie tycinky 🙂 BTW rizoto...uz som sa dlhsie chcela spytat, ci nahodou niekto nerobievate rizoto s krevetami. MM si doniesol krevety, a ze aby som mu z toho spravila rizoto. No teda neviem, s cim by som to kombinovala 🙂
@gianni tie kvetinky z lístkového cesta ako tvaruješ? veľmi sú pekné 😉
u nás dnes kuracie soté s gyros korením plus slovenská ryža a kapustovo-mrkvový šalát.
rozmýšľam, čo zajtra, asi mrkvová polievka a dukátové buchtičky
Ja dnes zo starého chleba jednohubky http://www.prozeny.cz/recepty/recepty-a-vareni/... deti to milujú a pýtajú
@zapekane kurace stehna a zemiakmi, pre princesnu chaluparsky gulas (miluje to)

Mrkvovo-cícerová polievka zo včera, Rybie filé na masle so zemiakovou kašou a mrkvovo-jablkový šalát. Večer upečiem ešte vianočku na zajtrajšie raňajky.