Čo upiecť do práce na meniny pre 25 ľudí?
Budem mat meniny, poradte, co upiect do prace pre 25ludi. Diky za kazdy tip.🥰
@anonym_autor To musíš piecť? Ja som kúpila tie minitky,či ako sa to volá,stánok bol priamo v budove zamestnávateľa
@anonym_autor To musíš piecť? Ja som kúpila tie minitky,či ako sa to volá,stánok bol priamo v budove zamestnávateľa
@anonym_5b371a mozno nechce doniest polotovar na meniny
@anonym_5b371a no ak polotovar tak radšej nič nenosiť, stačí aj jednoduchá bublanina sa potešia domacemu
nič 😂
@anonym_autor veď nejaký koláč na plechu. Ja som robila naposledy piškóta, mandarínky, mascarpone so šľahačkou a navrch želatínu. Kolega zase marlenku. Alebo aj nič. Prines fľašku, po zmene si dáte 😄
By som išla do niečoho slaného- Pizza slimaci, klobásove kolieska alebo niečo iné z listkového cesta,napr. Aj mini burgriky. Je to dosť veľa ľudí, tak si to treba čo najviac uľahčiť.
@anonym_autor koláč ,, prešívaná deka " len ja tam ešte pridám mrazené lesné ovocie
Nieco zakuskove by som chcela na plech..🤔😝
nič! tieto hlúpe slovenské zvyky, však to by ste v práci nerobili nič iné len oslavovali, už aj tak je dosť zbytočných narodeninových osláv, nech si to každý oslávi doma, akurát nejaké okrúhliny možno
Ja som robila pudingovy s kyslou smotanou a mal úspech😊
nič! tieto hlúpe slovenské zvyky, však to by ste v práci nerobili nič iné len oslavovali, už aj tak je dosť zbytočných narodeninových osláv, nech si to každý oslávi doma, akurát nejaké okrúhliny možno
@anonym_958d63 a zase ďalší hlúpy zvyk, odpovedať odveci na otázku a nevedieť čítať s porozumením.
1. Autorka sa pýta ,, čo " nie ,, či".
2. Tento zvyk existuje v celom svete, nielen na Slovensku
3. Zato, že ty máš zrejme nahovno kolegov a neznášaš ich, alebo to len proste u vás nefunguje, autorka nemôže
Ja som robila pudingovy s kyslou smotanou a mal úspech😊
@anonym_97d2d0 ten je super, pravidelne robievam
u nas frcia babovky a cheesecake
@anonym_958d63 a zase ďalší hlúpy zvyk, odpovedať odveci na otázku a nevedieť čítať s porozumením.
1. Autorka sa pýta ,, čo " nie ,, či".
2. Tento zvyk existuje v celom svete, nielen na Slovensku
3. Zato, že ty máš zrejme nahovno kolegov a neznášaš ich, alebo to len proste u vás nefunguje, autorka nemôže
@martul kde okrem Slovenska sa vôbec oslavujú meniny?
Je sezóna sliviek.Kysnuty koláč so slivkami a posýpkou by mohol mať úspech.
metrovy kolac a kazdemu daj jeden kusok.
Nieco zakuskove by som chcela na plech..🤔😝
@anonym_autor ak chceš zákusok, spravila by som "oblíž prst" 🙂

skoricovych slimakov ti, sa teraz na jesen hodia ak chces vylepsene a nie len klasiku napln ich kuskami jablka alebo hrusky. Alebo potom klasiku bublaninu, babovku, muffiny, brownie, pernik... ku kave