icon

Rýchle recepty na pečenie na Silvestra

30. dec 2024

Ahojte poradte nejake lahke rychle nakolko budem v praci ale chcela by som daco upiect

evkamotka
•
30. dec 2024

Kup listkove cesto uz taky plat, vies spravit pizza slimaky alebo ked nahrubo potries maslom, cukrom, skoricou tak budu male skoricove jednohubky

nynia
•
30. dec 2024

sladké alebo slané? Každopádne rýchle sú napr muffiny ovocné alebo mrkové a čokoľvek z lístkového cesta - napr. pizza slimáci, štrúdľa.

biba_18
•
30. dec 2024

ja navrhujem čo @evkamotka - ale ak by to malo byť na slano, že slimáky, kúpila by som pizzové cesto, bude to menej mastné ...

akinomel
•
30. dec 2024

Mne napadlo vínové pečivo. Môže na sladko, aj na slanou: 30 dkg hladkej múky špeciál, 1 hera, 7 PL bieleho vína, 1/4 KL soli. Spracovať, v chlade stojí cca 1 hod. Vyvaľkáme na cca 1 cm, vykrojíme tvary podľa seba, upečieme pri 180°C do ružova. Ak chcete sladké, obalíme hneď v zmesi práškového a vanilkového cukru( stačí aj práškový cukor). Ak chceme na slano, pred pečením potrieť bielkom a posypať semienkami, soľou podľa výberu a chuti.
Mám aj recept na falošné lístkové cesto, ale to stojí v chlade cez noc...ak bude záujem, pošlem recept.

tanika
•
30. dec 2024

Ja chora aj manzel …. Dcera uz lepsie bola chora od zaciatku decembra mňa to chytilo od 23.12, katastrofa este nie som ok takze i nas budem rada ak uvaríme 😁

autor
•
30. dec 2024

@tanika tak skore uzdravenie ja som cely december bola na antibiotika este aj cez vianoce tak viem o com hovorite chvalabohu je to uz zamnou, no teraz to chyta priateľa aj maminu

andrea2667
•
30. dec 2024

Najrýchlejšia je trasená torta.

nikha2809
•
30. dec 2024

Kúp Minitky mrazené a upeč, aj ja tak idem spraviť, tiež zajtra pracujem
Mala som pôvodne v plane kysnuté pagáče ale kašlem na to

tanika
•
30. dec 2024

Ďakujem , veru tento krat sme mali ozaj čudne vianoce Keby sme nespravili stromček fakt horko ťažko dceru mam 17 ročnú a syna 22 ( už sme rozmýšľali ze ho 23.12. ani nespravime , ale nabrali sme silu s dcerou a urobili stromček ( 25.12. Ho nemdl ano kto zasvietiť co vsetci po izbách s čajom a liekmi na stole🙈nepozeram telku vianocne filmy ani nevieme že sú vianoce.