Čo variť na dovolenke v Chorvátsku?
Zdravím, poraďte prosím čo varíte na dovolenke. Ideme do Chorvátska na týždeň, chceli by sme si aj prevažne variť niečo rýchle a nie iba cestoviny 🙂
Poniektoré ste neskutočne hlúpe, s manželom cestujeme niekoľkokrát do roka a predstavte si, že varíme. Áno, aj na dovolenke, lebo to máme radi. Nepotrebujeme byť každý deň v reštike alebo sa napchávať do prasknutia pri švédskych stoloch. Fakt by ste sa mohli spamätať.
@lippanek pri švédskych stoloch sa nemusíš napchať do prasknutia.
@anonym_f90c9c 10 000 na osobu? 🙄
@anonym_20e25d Hej, cestujeme vela
@lenockaz73 na dovolenku sa chodi dovolenkovat teda oddychovat nie nosiť si so sebou ešte aj plotýnku a konzervy, to nie je potom dovolenka ale len domacnost presunuta mimo adresy trvaleho byvania, nikdy som nepochopil takych ludi co žobronia ešte aj na dovolenke😒, cisty nezmysel...
@lenockaz73 na dovolenku sa chodi dovolenkovat teda oddychovat nie nosiť si so sebou ešte aj plotýnku a konzervy, to nie je potom dovolenka ale len domacnost presunuta mimo adresy trvaleho byvania, nikdy som nepochopil takych ludi co žobronia ešte aj na dovolenke😒, cisty nezmysel...
@anonym_cb0770 No ale ked si priemerny slovensky chlap, a rano sa zobudis v apartmane a ranajky su hotove, potom ides na plaz, vratis sa a obed na stole, tak co ti chyba?
@anonym_cb0770 nie každý má na to, aby sa stravoval vonku alebo All inclusive. My na to nemáme každý rok, zato ale som rada, že si mozmeme dopriať more takmer každý rok a vôbec sa nehanbím za to, že si beriem na dovolenku z domu mixér, koreniny alebo zeleninu, ani za to, že deťom navarim to, čo im chutí a popritom si užijem dovolenku aj ja. Nevarím tam svieckovu, nepeciem kačku ani nevarím 10-chodovú večeru.
@anonym_cb0770 oddýchnuť si viem aj doma. My na dovolenku chodíme za zážitkami, inou kultúrou, zmenou prostredia... Aj domáce práce máme rozdelené, pretože to je naša domácnosť. Neviem prečo by ma malo teda mňa/partnera.. otravovať za 10 minút uvariť cestoviny a zamiešať s omáčkou. Veď v reštaurácii sa na jedlo čaká dlšie nehovoriac o tom koľko zaplatíte. Na dovolenke sa chcem hlavne najesť a občas si dopriať v reštike keď je chuť. Kto na to má nech si kludne chodí aj celoročne do reštaurácií. Ja mám iné priority

@lenockaz73 Boli sme tento rok v apartmáne v Chorvátsku. Malá dedina, ale supermarket tam bol veľký, mali v podstate všetko, čo u nás, čiže sme varili to, čo by sme si aj bežne robili doma 🙂