icon

Je možné používať Nutrilon namiesto sušeného mlieka?

8. nov 2023

Zeny mame doma mesiac neotvoreny nutrilon z čias kedy hrozil nedostatok MM. Muz sa ma dnes s plnou vážnosťou spýtal ci si ho môže dávať do kávy miesto sušeného mlieka 😃 co vy na to?

ikonica
•
8. nov 2023

Ze mu ta kava asi nebude chutit...

lenkakoc444
•
8. nov 2023

Sak nech si da 🙂 podla mna to vyleje ale aspon bude kludny, ze vyskusal.

masinka
•
8. nov 2023

Ak mu to bude chutit, nech si da, otravit sa neotravi a skoda to vyhodit. Inak by som z toho skusila spravit palacinky.

aylinn
•
8. nov 2023

Ja som to tiež robila keď som nemala mlieko do kavy. Nech si ho ale zarobí normálne ako mlieko až potom nech ho dá do kavy 😄 nech nedáva do kavy prasok lebo to je humač , aj to som skúšala

stanka_k
•
8. nov 2023

Mne to bratia pojedli, keď som mávala u rodičov "rezervu" robili si mliečko a asi im teda chutil. 🤷🤔🙈😀

tehotna40
•
8. nov 2023

Kávu bez mlieka nevypijem a raz som to vyskúšala, káva mi nechutila, bola akoby mastná alebo ako to opísať. Šla do záchoda 😀 ale nech vyskusa, každý má iné chute

janka_266
•
8. nov 2023

Nechcete ho niekomu radšej darovať?

angeli121212
•
8. nov 2023

Zarobíš ako obyć mlieko a vyskúša možno mu zachutí. Inak ja ho používam pre malého do nemliečnych kaší a sú chuťovo dobré tak ak jete instantnú kašu aj tam môžeš skúsiť

euka210
•
8. nov 2023

Fuuj...ved UM je uprimne hnusne, to nie je ako susene mlieko

kate_cs
•
8. nov 2023

Moja kolegyňa to takto pila. Bola som zhrozená, že pije nesku s cukrom a ešte toto mlieko do toho. 🙈 ja potrebujem kvalitnú čerstvo zomletú kávu, neviem si predstaviť ako toto chutilo.

top_manazerka
•
9. nov 2023

Môj otec tak minul dve plechovice UM čo mi ostali po deťoch. Normalne si to sypal do kávy, chutilo to uplne normalne. Pribral z toho 4 kg 🤣🤣🤣

zuzanka.zuzu
•
9. nov 2023

môj muž to tiež skúsil a vraj fajn. ale skôr daruj do útulku, niekde na FB som videla výzvu že zháňali (mne by to inak nenapadlo zarobiť zvieratkám)