icon

Ktoré sushi máte najradšej?

25. okt 2022

Ktoré sushi máte najradšej? Chcem dať tomu po rokoch šancu, voľakedy mi nechutilo.

tanyan
•
25. okt 2022

https://dobrejedlo.pluska.sk/recepty/bravcove-z...
😀
alebo klobáska + bryndza + šunka...

klarissa25
•
25. okt 2022

Ja zbožňujem ktorekolvek, treba ísť ale do dobrej restiky

klarissa25
•
25. okt 2022

@tanyan ona sa pýta na sushi, nie?

stanulienkat
•
25. okt 2022

Ani mne to nechuti. A uz vobec by som to nejedla v krajine, kde sa nelovia cerstve ryby na to urcene. Ked vidim v Lidli ten tyzdnovy humus,az sa mi zaludok obracia. Na to maju byt cerstve ryby.

tanyan
•
25. okt 2022

@klarissa25 to je slovenské sushi 😉
treba kliknúť link a je to aj v názve...

vikusjk
•
25. okt 2022

Ja mam najradsej rolls, v podstate hocijake, ale ked je tam ten mix ryby, nejakej zeleniny, omacky, po kraji ta fajna ryza a este nejaka vonkajsia uprava - sezam, riasa atd, tak to je pre mna uplna lahodka. Dam si k tomu vzdy aj zopar kuskov maki, najradsej mam tuniakove, lososve, uhorkove a redkvickove, tym si tak menim chute.
Ale sushi kupujem zasadne od jednej z par odskusanych sushi restik, odkial mi to chuti a kde to pripravuju cerstve. Tie hotove sety, ktore sa daju kupit v supermarketoch, sa neodvazim kupit.

kiwi3
•
25. okt 2022

tak hotove sety urcite nekupovat, to nechuti ani mne. ak chces zistit, ci ti naozaj ne/chuti, treba ist do nejakej sushi restiky. ja mam najradsej vsetky mozne lososove

klarissa25
•
25. okt 2022

@tanyan ale no...sushi je vždy len sushi...

yanni
•
25. okt 2022

Bud pojdes k riadneu Japoncovi (rozuměj restika, azia atd) alebo si urob sama. My mame 3 pestíky, kde je sushi super, inde to mestoli za to, plus robime si sami doma a mame spriatelenu rodinu (deti su kamosky a spoluziacky) a mama je Japonka, tak aj ona obcas urobi. Moje deti sushi media prakticky od roky. Samozřejmě nie so surovou rybou.

moni73
•
25. okt 2022

Ja surove ryby tiez nemusim, takze za mna veggie sushi. Najradsej avokado maki z yakuza sushi.

nelca84
•
25. okt 2022

ja si vacsinou davam len nigiri s lososom, tie mam najradsej, prip. aj maki lososove, proste tie, kde je poriadny kus lososa 😉

elizabet173
•
Autor odpoveď zmazal
•
tahomi
•
25. okt 2022

Uramaki lososove, nigiri lososove

kamowa
•
25. okt 2022

https://www.oshi.sk/menu odtialto dragon a volkano

boldo87
•
Odpoveď bola odstránená
•
cyberk
•
25. okt 2022

Milujem sushi 🥰 naj maki losos alebo nigiri losos, ale nevadi mi ani avokado…uhorka, krevety, krabie tycinky.. 🙂 a samozrejmost ist do riadnej sushi restiky :D lebo ak okusis to nespravne sushi budes ho neznasat a uz mu nedas sancu nikdy 😅