Marcipánové torty 2 - fotopostupy, recepty
Všechny možné foto-postupy, recepty na krémy a dorty sem... 😉
Ahojte,chcela by som Vas poprosit sikulky ci nahodou nemate fotopostup na kolesa ku nakladnemu autu. Ďakujem.
@luciahromadkova konečne torta čo sa podobá skoro na nerozoznanie na originál...🙂...krásna!
Ahojte, chcem robit trasenu tortu z mrazenych malin, cize puding Creme ole, slahacka , maliny, len stava mi chyba . Poradte cim ju nahradit ?
Ahojte , prosim Vas o radu , maly ma zajtra narodeniny a idem mu piect tortu a kupila som potahovku + jedlu oblatku s obrazkom , chcem sa opytat ako potiahnut a aplikovat tu oplatku ? robim to prvy krat .Dakujem
Babulky pomoooc po tortach objednavka na mafinky prosiiim recept na nejake a cokoplnkou a nejake ovocne .PROSIIIIM pani chce cca 60-70kusov 😀
babenky ahojte mam robiť detskú tortu pre 3 ročné dievčatko s čertíkmi viete mi poradiť ako na to?? nemám ani šajnu ako na to prosííím pomoooc 😒
Ahojte neviete mi niekto poradit ako vyrobit Olafa toho snehuliaka z Frozen..nemate niekto link alebo nejaku radu?
Postup na stencilu, dort jako takový nic moc, ale třeba někomu pomůže.

@mamina1978 ahoj neviem ci to bola tvoja praca, davala si sem obrazky na vyrobu stojanu z plexiskla robila si ho ty??