icon

Máte radi štedrák?

26. dec 2025

Ahojte :D téma len tak na odlahčenie, máte radi Štedrák, robíte ho na Vianoce aj vás doma? :D

anonym_13369d
27. dec 2025

Nie, nemam ho rada, nikto ho u nas neje. Ale svokra ho kazdy rok upecie a posle nam ho, naoriek tomu, ze jej stale hovorim, ze ho nejeme. Zabalim a zavesim ku kosom, vzdy si zoberu.

strawberry0797
27. dec 2025

@anonym_autor nie.

anos18
27. dec 2025

@anonym_autor ja ho mám rada, ale my ho nepečieme. Pekávala ho mama bývalého priateľa a bol famózny

simsalabim
27. dec 2025

U nas sa nikdy nerobil. Jedla som ho na navsteve 2x. Raz bol vynikajuci, stavnaty a raz suchy a ta kombinacia mi vtedy nechutila.

simsalabim
27. dec 2025
@biba_18

z kysnutého lepkového ma bolí brucho 😏 takže nemám
odhliadnuc od tej energetickej hodnoty…

@biba_18 ale no, raz za cas je pre telo dobre mat nadbytok kalorii, udrzuje to metabolizmus pruzny 😎

domculik
27. dec 2025

@anonym_autor nikdy som neskusala ale strasne rada by som ! Takze sa chystam na Novy rok piect ! ;)

sense
27. dec 2025

Mám rada tvaroh, orechy aj mak ale nie pokope takže za mňa stedrak nie

osky
27. dec 2025

Zboznujem stedrak.
Piekla som ho viackrat.

Ale uz ho nepeciem,aby somsa nim nedzgala...öebo to je zavislost.
Okrem toho,moj muz nema rad mak,ale zboznuje moravske kolace-takze u nas radsej tie...

anonym_1b638c
27. dec 2025

@btus podla fotky vela cesta a malo plnky

anonym_2a439f
27. dec 2025

@anonym_autor Milujem. Výborný koláč. Perfektná kombinácia. A niekto to tu nazval vraj suchý koláč😂😂😂 Určite.Šťavnatý, výborný.

maryetta
27. dec 2025

Ako dieta nie. Mak a orech nič pre mna. A teraz? Uz sa tesim. Mamina piekla a kazala som jej odlozit 🙂

nekonecna_katastrofa
27. dec 2025

@anonym_autor Raz som ochutnala, ale neoslovil ma. Mix plniek, aj mak, aj orechy, lekvár, tvaroh, to nie je pre mňa. Takže ho ani nepečiem.

0silvia0
27. dec 2025

Ja pridavam recept na ten, co robim ja. Do cesta ide aj maslo, aj mast, cize cesto je trvanlivejsie, nie je suche na druhy den ako byva bezne kysnute cesto. Ale ja robim aj tvarohovu vrstvu, krajala som teple, cize lekvar sa mi roztiekol (potrebovala som odniest rodicom). Uz vychladnuty zvysok mal peknu vrstvu lekvaru.
https://www.mimibazar.sk/recept/4612/vyborny-st...

anonym_88587b
27. dec 2025
@0silvia0

Ja pridavam recept na ten, co robim ja. Do cesta ide aj maslo, aj mast, cize cesto je trvanlivejsie, nie je suche na druhy den ako byva bezne kysnute cesto. Ale ja robim aj tvarohovu vrstvu, krajala som teple, cize lekvar sa mi roztiekol (potrebovala som odniest rodicom). Uz vychladnuty zvysok mal peknu vrstvu lekvaru.
https://www.mimibazar.sk/recept/4612/vyborny-st...

@0silvia0 tiež dávam aj maslo aj masť, dávala to tak babka, aj do bratislavských rožkov. A vďaka za recept

t1nusa
27. dec 2025
@anonym_2a439f

@anonym_autor Milujem. Výborný koláč. Perfektná kombinácia. A niekto to tu nazval vraj suchý koláč😂😂😂 Určite.Šťavnatý, výborný.

@anonym_2a439f tomuto tiež nechápem ako to pre niekoho môže byť suchý koláč, veď tam je extrem veľa plnky 😍 aspoň v tom našom

anonym_2a439f
27. dec 2025
@t1nusa

@anonym_2a439f tomuto tiež nechápem ako to pre niekoho môže byť suchý koláč, veď tam je extrem veľa plnky 😍 aspoň v tom našom

@t1nusa Ani ja tomu nerozumiem, asi to dotyčná nevie upiecť 😂 Fakt nechápem, kde to vzala, že suchý koláč. Je to pecka, vláčne, šťavnaté.

ivik4
27. dec 2025
@anonym_2a439f

@t1nusa Ani ja tomu nerozumiem, asi to dotyčná nevie upiecť 😂 Fakt nechápem, kde to vzala, že suchý koláč. Je to pecka, vláčne, šťavnaté.

@anonym_2a439f moja zlata ja viem a aj velmi rada peciem, je to moja zaluba. A ano je to pre mna suchotina. Nabuduce ma normalne oznac, co sa bojis. Pouzijem tvojho smajlka 😂sice neviem co je tak smiesne.
Čus

anonym_2a439f
27. dec 2025
@ivik4

@anonym_2a439f moja zlata ja viem a aj velmi rada peciem, je to moja zaluba. A ano je to pre mna suchotina. Nabuduce ma normalne oznac, co sa bojis. Pouzijem tvojho smajlka 😂sice neviem co je tak smiesne.
Čus

@ivik4 Ahaaa trafená hus, soráč, ale nepamätala som si nick 😂 Od suchotiny to má veeeeľmi ďaleko. Ak teda to vieš pripraviť.

ivik4
27. dec 2025
@anonym_2a439f

@ivik4 Ahaaa trafená hus, soráč, ale nepamätala som si nick 😂 Od suchotiny to má veeeeľmi ďaleko. Ak teda to vieš pripraviť.

@anonym_2a439f trafena hus ? Toto snad zartujes. Ved si ako 14rocna sopla . Aby jedna dospela zena nedokazala respektovat ze nie kazdemu vsetko chuti. Ja tiez neviem preco Vam chuti ale nepytam sa ako take teľa. Anonymne ubojkane joj 🥺

anonym_13369d
27. dec 2025
@ivik4

@anonym_2a439f trafena hus ? Toto snad zartujes. Ved si ako 14rocna sopla . Aby jedna dospela zena nedokazala respektovat ze nie kazdemu vsetko chuti. Ja tiez neviem preco Vam chuti ale nepytam sa ako take teľa. Anonymne ubojkane joj 🥺

@ivik4 aj pre mna je to suche, hlavne ten mak. Pravdou je, ze ked to postoji, je to este suchsie. Nemam to rada a to je jedno ako je to nastajlovane, ci prelozene. Jedno cez druhe.

anonym_13369d
27. dec 2025
@t1nusa

@t1nusa a ty mas rada vsetky kolace?

ivik4
27. dec 2025
@anonym_13369d

@ivik4 aj pre mna je to suche, hlavne ten mak. Pravdou je, ze ked to postoji, je to este suchsie. Nemam to rada a to je jedno ako je to nastajlovane, ci prelozene. Jedno cez druhe.

@anonym_13369d pre mna ked nieje krem= suche 💁🏻‍♀️. Snad este viem usudit svoje vlastne chute 😃😃. Kks niektore matky asi zabudli ze upozornovat mozu tak svoje deti,nie cudzie dospele osoby.
Boze normalne zasnem,uplna blbost ako je kolaaac , aj to dokazu riesit. Ja mam uplne v paži co chuti inej zene

anonym_1b638c
27. dec 2025
@ivik4

@anonym_13369d pre mna ked nieje krem= suche 💁🏻‍♀️. Snad este viem usudit svoje vlastne chute 😃😃. Kks niektore matky asi zabudli ze upozornovat mozu tak svoje deti,nie cudzie dospele osoby.
Boze normalne zasnem,uplna blbost ako je kolaaac , aj to dokazu riesit. Ja mam uplne v paži co chuti inej zene

@ivik4 nie, nemas v pazi co chuti inej zene. V kazdom jednom prispevku o vianocnych kolacoch si strcena a uz som od teba 100x citala, ze neznasas vianocne "suchotiny", furt dokolecka dokola to vsade vypisujes do kazdej jednej temy kazdy rok. A este do temy o jedinacikoch, vsetci vieme, ze mas jedinacika a ze neznasas suche vianocne kolace. Ale ze ta to tolko bavi stale to iste🤦‍♂️🤦‍♀️🤦

ivik4
27. dec 2025
@anonym_1b638c

@ivik4 nie, nemas v pazi co chuti inej zene. V kazdom jednom prispevku o vianocnych kolacoch si strcena a uz som od teba 100x citala, ze neznasas vianocne "suchotiny", furt dokolecka dokola to vsade vypisujes do kazdej jednej temy kazdy rok. A este do temy o jedinacikoch, vsetci vieme, ze mas jedinacika a ze neznasas suche vianocne kolace. Ale ze ta to tolko bavi stale to iste🤦‍♂️🤦‍♀️🤦

@anonym_1b638c a kam to mam pisat do temy o autach 😃😃😃?
Bavi ma to ako aj ty teraz

anonym_1b638c
27. dec 2025
@ivik4

@anonym_1b638c a kam to mam pisat do temy o autach 😃😃😃?
Bavi ma to ako aj ty teraz

@ivik4 staci raz za rok, ale nie 100x za rok😉🙃

anonym_2a439f
27. dec 2025
@anonym_1b638c

@anonym_1b638c Dokonale si to vystihla 😂😂😂 Ale nieeeee, vôbec ju to nezaujíma 😂😂😂

ivik4
27. dec 2025
@anonym_1b638c

@ivik4 staci raz za rok, ale nie 100x za rok😉🙃

@anonym_1b638c joj nato si velmi mali panko aby si mi kazala. Mrzi ma to

ivik4
27. dec 2025
@anonym_2a439f

@anonym_1b638c Dokonale si to vystihla 😂😂😂 Ale nieeeee, vôbec ju to nezaujíma 😂😂😂

@anonym_2a439f nie. Vidis zeby som oznacovala cudzie tety preco ho maju rady? Vsak mi ukaz take komentare

anonym_2a439f
27. dec 2025
@ivik4

@anonym_2a439f nie. Vidis zeby som oznacovala cudzie tety preco ho maju rady? Vsak mi ukaz take komentare

@ivik4 A mňa si prečo označovala, tetuša? Ja som si ani tvoj nick nepamätala, sama si sa prihlásila, tetuška 😂😂😂😂

luccija
27. dec 2025

@anonym_autor ste normálne?Pohádať sa ešte aj pri téme o koláčoch😆
Nikdy sme ho doma nepiekli, ale ochutnala som ho na trhoch a u známych, ale raz stačí.Nie, takýto typ kolácu mi nechutí asi preto, že nemám rada mak a orechy.Suchy nebol🤣ja nemám rada ani vanilkové rožky, medvedie labky ja len linecké, a ovocné želatínove s mascarpone, kávové, tartaletky, pavlovku