Máte radi štedrák?
Ahojte :D téma len tak na odlahčenie, máte radi Štedrák, robíte ho na Vianoce aj vás doma? :D
@anonym_1b638c joj nato si velmi mali panko aby si mi kazala. Mrzi ma to
@ivik4 ja ti nic nekazem, rob si co chces, len ked vidim v kazdej kolacovej diskusii ivik4 ako grcia zo suchych kolacov, tak si to proste pamatam.
Baby, vy sa povadíte ešte aj v diskusii o koláčoch??
Inak tento koláč vôbec nepoznám, prvýkrát počujem o štedráku 😂
@anonym_13369d úprimne? nespomínam si na žiadny, ktorý by som nemala rada 😃 ja som sladká riť 😂 ale tak snáď vyjadriť názor môžem nie? mne to jednoducho nepríde ako suchý koláč ani o 1-2 dni neskôr…
@t1nusa no ved ako influencerka cez pecenie, nemozes povedat, ze nemas rada....
@t1nusa no ved ako influencerka cez pecenie, nemozes povedat, ze nemas rada....
@anonym_13369d tak prepáč, že som úprimná 😂 to, že varenie a pečenie je moja práca neznamená, že mám všetko rada 😃 zo sladkých jedál milujem asi všetko, z varených jedál neznášam napr. držkovú alebo zabíjačkové jedlá či huspeninu, to je pre mňa fakt “no go”… ale o mne táto diskusia nie je 🙃😃
Nie, nemam ho rada, nikto ho u nas neje. Ale svokra ho kazdy rok upecie a posle nam ho, naoriek tomu, ze jej stale hovorim, ze ho nejeme. Zabalim a zavesim ku kosom, vzdy si zoberu.
@anonym_13369d jéééj, pošli nám. 🙂
Ja pridavam recept na ten, co robim ja. Do cesta ide aj maslo, aj mast, cize cesto je trvanlivejsie, nie je suche na druhy den ako byva bezne kysnute cesto. Ale ja robim aj tvarohovu vrstvu, krajala som teple, cize lekvar sa mi roztiekol (potrebovala som odniest rodicom). Uz vychladnuty zvysok mal peknu vrstvu lekvaru.
https://www.mimibazar.sk/recept/4612/vyborny-st...
@0silvia0 vyskúšam tento tvoj, lebo ja robievam len ten z lidla a nám ten chutí. Vyhovuje mi pomer cesto- plnka. 🙂
@0silvia0 vyskúšam tento tvoj, lebo ja robievam len ten z lidla a nám ten chutí. Vyhovuje mi pomer cesto- plnka. 🙂
@btus pozeram tvoj recept a porovnavam s mojim, celkom podobny recept, len v mojom je viac tuku, menej cukru a vajce, a cesto sa nenechava kysnut. Ked vyskusas a porovnas, daj vediet, ja som nikdy iny recept nerobila, ani nikde u nikoho nejedla, len tento moj, takze neviem porovnat.
Moja mama pecie stedrak kazdy rok. Kazdy rok ho ochutnam a zistim ze ee,, vobec mi nechuti. Tohtorocneho sa doma este nikto nedotkol...uz vidim ako zas pojde do koša..a to ja tak neznasam plytvanie ..
@ivett1 mozem poprosit recept
@148terka148 nech sa páči https://varecha.pravda.sk/recepty/stedrak-najuz...
vrch si ozdobím ako sa mi podarí 😊
nikdy som ho nejedla, nelaka ma, velmi vela roznych ingrediencii, pride mi tazky
@ivik4 A mňa si prečo označovala, tetuša? Ja som si ani tvoj nick nepamätala, sama si sa prihlásila, tetuška 😂😂😂😂
@anonym_2a439f ved o mne pises, dokonca ma urazis BEZ OPYTANIA a pises nezmysli ze neviem piect a nemas ani tu guráž napisat mi to pod svojim profilom ,nedaj boh ma oznacit. Preto som Ta oznacila ze ano, pre mna je to suchy kolac a bodka. Keby o mne nepises bez oznacenia, nemam dovod oznacit Ta a vlastne kohokolvek co sa tyka temy komu co chuti lebo kazdy hadam vie co mu chuti aj bez toho aby mu to diktoval niekto druhy. Mna by ani v sne nenapadlo oznacit tu zeny ktore maju stedrak rady ze preco a smiat sa na tom. Nemam 12. Preto som Ti napisala ze mi mas ukazat, kde s niekym riesim preco ma rad suche kolace. Nikde....respektujem to. Nestrapnuj sa uz . Koncim tuto nezmyselnu debatu . Fakt s niektorymi zenami musi byt radost zit ked dokazete riesit ozaj kazdu blbost a smiat sa. Vobec sa necudujem ake su dnesne deti ked to vidia na rodicoch.Vystihol to koment vyssie od alice
Milujem.Robime ako zavin.
@anonym_autor nie

Áno mam ho rada, pečiem ho každé Vianoce.