Pečú muži s vami na Vianoce?
Pecu varia s vami vasi muzi na vianoce?
Nie
Ja peciem (ak nemame objednane) a varim kapustnicu. Muz ma na starosti ryby, rezne a salat.
@anonym_autor muž asistoval pri kapustnici, šaláte a vyprážaní 🫣 a vtedy mi vždy dopne prečo je toľko "nehôd" v kuchyni 😁: pridaj viac hríbov, namočila si ich? daj tam trocha čili, prečo máš také hrubé šupky? sú tie zemiaky dosť uvarené? netreba to dosoliť? čo je s tým olejom, šak nesnaží 😁 ... Ale inak sranda
áno, tento rok robil linecké :D
Nie..občas keď už nevládzem tak mi napríklad obalí rohliky v cukre alebo poumýva po mne celú kuychnu..popravde neviem či by som chcela takého muža ktorý by sa odpaľoval na pečeni a varení a ďalších pre mňa ženských prácach( nedostatočná mužská energia pre mňa 🤪)
Ošúpal zemiaky na šalát a pripravil rybu 🙂 pečenie je moja parketa, no pri pečení medovníkov pomáhal synovi, ktorý “pomáhal” mne :D
Nie..občas keď už nevládzem tak mi napríklad obalí rohliky v cukre alebo poumýva po mne celú kuychnu..popravde neviem či by som chcela takého muža ktorý by sa odpaľoval na pečeni a varení a ďalších pre mňa ženských prácach( nedostatočná mužská energia pre mňa 🤪)
@anonym_a54f8d varenie a pečenie je ženská práca? V akom storočí si sa zasekla? O moj 🤦
@anonym_a54f8d varenie a pečenie je ženská práca? V akom storočí si sa zasekla? O moj 🤦
@anonym_610ca4 píše, že "podľa nej" a aj vysvetľuje prečo. Či musíme mať všetci rovnaký názor?
@anonym_autor Áno, môj muž pečie aj na Vianoce. Aj vari. Aj upratuje.
@anonym_610ca4 hrozne že??? 😅😅😅😅v každom prípade očakávam u muža podporu v domácnosti urcite v iných oblastiach ako pečeni…mala som muža ktorý vyrastal ako mamkin cecok a po rokoch života s ním kedy inklinoval viac k ženským prácam som úplne o neho stratila záujem ako o muža! Ale fandím ženám ktoré to tak nemajú a chcú mať doma chlapa v sukni..ja ku ním nepatrím! A to samozrejme nevylučuje že občas navarí alebo pomôže v kuchyni..ale aby vypekal a vyvaral väčšinu času on,dakujem neprosím.
@anonym_610ca4 hrozne že??? 😅😅😅😅v každom prípade očakávam u muža podporu v domácnosti urcite v iných oblastiach ako pečeni…mala som muža ktorý vyrastal ako mamkin cecok a po rokoch života s ním kedy inklinoval viac k ženským prácam som úplne o neho stratila záujem ako o muža! Ale fandím ženám ktoré to tak nemajú a chcú mať doma chlapa v sukni..ja ku ním nepatrím! A to samozrejme nevylučuje že občas navarí alebo pomôže v kuchyni..ale aby vypekal a vyvaral väčšinu času on,dakujem neprosím.
@anonym_a54f8d môj muž nie je žena v sukni... len by sa od nudy zbláznil...a ako dieťa si pamätám, že keď sme boli malé deti (5) tak oco vždy mame v kuchyni pomáhal ... Pripravil zeleninu, zemiaky, vždy podal čo bolo treba .... Veď je to o rodine, zábave, pohode...
Nie a ani po tom netuzim
Som za to, nech muzi robia muzske prace. Uvarit fajn, ale nie ze varime spolu, bud on alebo ja....Ale piect? Pride mi to trosku prehnane, aby sme si delili vsetky domace prace. Vyslovene mam svoj system a vadi mi to
@anonym_autor no lebo u nas doma bolo zvykom ze robili rodicia spolu v kuchyni, i bezne dni. No mojho nehne ani na stedry den, myslela som si, ze budeme tajto spolu zapajat deti. No smola. Neviem si na to zvyknut. Oni boli doma zvyknuti,ze zena len ku vareske. Moj navari, no len vtedy ke ma chut a cas. Sam od seba nikdy, To ho musim poprosit.
Nie, ešte to by mi chýbalo!!! Pustím si koledy alebo podcast a s radosťou navarím aj napečiem sama.
Pečiem ja on ochutná a uprace po mne 🙂 na Vianoce ja kapustnica spolu osuch on šalát a ja rybky 🙂

Ja pečiem a muž varí 😊 nielen na Vianoce, máme to tak stále...a nie je vyučený kuchár, len ho to varenie baví a ja zase rada pečiem, máme to tak podelené☺️