icon

Pridajte tip na chutné jedlo z trvanlivých potravín

8. júl 2026

Ahojte všetci,
chcem nás na zajtra nasýtiť ale chladnička prázdna, máme asi skôr aktuálne trvanlivé potraviny. Nejaký v pohode typ na jedlo, nechce sa mi komunikovať s AI. Niečo čo stojí za to zašpiniť hrnce. (Áno moc nevarím) Ďakujem

anonym_f4f030
8. júl 2026

Jezis, ved chod do obchodu. Nebud leniva

anonym_9fcd0d
8. júl 2026

A my odkiaľ máme vedieť čo máš doma? Tak buď rozpíš čo všetko máš po ruke, alebo pokecaj s ai alebo objednaj pizzu. Vy samé bez netu a mk neviete používať vlastný mozog?

anonym_fe442f
8. júl 2026

Spagety s cimkolvek 😄

anonym_9fcd0d
8. júl 2026

A vôbec neviem si predstaviť mať prázdnu chladničku. Vy fakt nechodievate na veľký alebo týždenný nákup?

anonym_10f295
8. júl 2026

Čo ak nemá peniaze ???úplne bežná vec

mirage
9. júl 2026

@anonym_autor ake trvanlive potraviny? Tuniak? Muka? Majka?

anonym_279fee
9. júl 2026

Ako mame vediet ake trvanlive potraviny mas doma? Ak mas muku vies urobit aj pecivo (da sa aj bez kvasku a drozdia). Ak mas cestoviny a konzervu tuniaka vies urobit cestoviny s nim... Keby si aspon napisala mam to a to lepsie by sa radilo takto mozme len hadat.

bursika
9. júl 2026

My máme pre každý prípad doma cestoviny, ryžu a nejakú omáčku v skle, to zvyčajne v dm zoberiem, keď som tam. A z toho sa veľmi ľahko dá niečo vymyslieť. Ale ťažko radiť, keď nikto nevie, o aké trvanlivé potraviny ide.

ekira1
12. júl 2026

Cestoviny na x spôsobov, ryža na x spôsobov, kus kus na x spôsobov, rybie konzervy na x spôsobov, sladké slané jedlá z múky na x spôsobov, mäsové konzervy na x spôsobov, hotové omáčky v skle na x spôsobov, mliečne jedlá z trvanlivého mlieka, strukoviny na x spôsobov... Uf už som snáď vymenovala všetky trvanlivé potraviny. Nech sa páči, rada som pomohla.