Pridajte tip na chutné jedlo z trvanlivých potravín
Ahojte všetci,
chcem nás na zajtra nasýtiť ale chladnička prázdna, máme asi skôr aktuálne trvanlivé potraviny. Nejaký v pohode typ na jedlo, nechce sa mi komunikovať s AI. Niečo čo stojí za to zašpiniť hrnce. (Áno moc nevarím) Ďakujem
A my odkiaľ máme vedieť čo máš doma? Tak buď rozpíš čo všetko máš po ruke, alebo pokecaj s ai alebo objednaj pizzu. Vy samé bez netu a mk neviete používať vlastný mozog?
Spagety s cimkolvek 😄
A vôbec neviem si predstaviť mať prázdnu chladničku. Vy fakt nechodievate na veľký alebo týždenný nákup?
Čo ak nemá peniaze ???úplne bežná vec
Ako mame vediet ake trvanlive potraviny mas doma? Ak mas muku vies urobit aj pecivo (da sa aj bez kvasku a drozdia). Ak mas cestoviny a konzervu tuniaka vies urobit cestoviny s nim... Keby si aspon napisala mam to a to lepsie by sa radilo takto mozme len hadat.
My máme pre každý prípad doma cestoviny, ryžu a nejakú omáčku v skle, to zvyčajne v dm zoberiem, keď som tam. A z toho sa veľmi ľahko dá niečo vymyslieť. Ale ťažko radiť, keď nikto nevie, o aké trvanlivé potraviny ide.
Cestoviny na x spôsobov, ryža na x spôsobov, kus kus na x spôsobov, rybie konzervy na x spôsobov, sladké slané jedlá z múky na x spôsobov, mäsové konzervy na x spôsobov, hotové omáčky v skle na x spôsobov, mliečne jedlá z trvanlivého mlieka, strukoviny na x spôsobov... Uf už som snáď vymenovala všetky trvanlivé potraviny. Nech sa páči, rada som pomohla.

Jezis, ved chod do obchodu. Nebud leniva