Recept na nedeľné jedlo s hranolkami pre deti
Ahojte poradíte mi recept na nedeľu s hranolkami pre trojročné dieťa
@anonym_autor poradím.... hranolky preč....🤣👁️👉
@ivicatolic prečo? Pečené v trúbe bez oleja kľudne
3, 2, 1... Komentare o tom ako hranolky zabiju 3 rocne dieta (a to nik ani nevie ci mcdonald ci domace)
Pecene kura, kecup a uhorky kysle🤣
@ivicatolic prečo? Pečené v trúbe bez oleja kľudne
@rozculena veď hej , predstavila som si tie parádne mastnučké....ako im stekajú po brade a v miske pol litra oleja 🤣😁🤣
@rozculena veď hej , predstavila som si tie parádne mastnučké....ako im stekajú po brade a v miske pol litra oleja 🤣😁🤣
@ivicatolic Máš veľmi divnú predstavu o hranolkách. Také, že by mi stekali po brade som ešte nejedol. A ani olej nie je v miske. Chápem, že to nie je práve diétne jedlo, ale inak je to normálny pokrm, netreba z toho robiť strašiaka. Ani varené bravčové koleno či bôčik neješ každý mesiac.
(Rybie) prsty Kapitana Iglo poznaju vsetky deti ...
3, 2, 1... Komentare o tom ako hranolky zabiju 3 rocne dieta (a to nik ani nevie ci mcdonald ci domace)
@anonym_dfbf73 praveze tie z macdonaldu hranolky su kvalitnejsie ako tie bezne. Dokonca som citala studiu ze hranolky maju viac vitaminov ako varene zemiaky, kde vsetko vytecie do vody
@anonym_autor rybu, alebo kurací plátok na šťave.A, keď nedbas na stravu, tak aj tie iglo prsty spraviť v rúre bez oleja
V istych krajinach su hranolky skoro narodnym jedlom. V Holandsku a Belgicku s roznymi omackami a topingami su topka (cerstva majoneza fantazia). Tam sa na hranolky zastavi kazdy turista a aj domorodec. Je to ich klasicke streetfood, a su vsade.
@ivicatolic take som sice nikdy nejedla, ale keby aj dam trojrocnemu nieco take na nedelny obed, nemyslim si, ze sa mu nieco stane 🙂
@anonym_dfbf73 praveze tie z macdonaldu hranolky su kvalitnejsie ako tie bezne. Dokonca som citala studiu ze hranolky maju viac vitaminov ako varene zemiaky, kde vsetko vytecie do vody
@anonym_41bad9 ked sa nadtym logicly zamyslis,nie je mozne,aby si takymto kravinam uverila...prosiiiiim
@anonym_autor Stroganov
@ivicatolic kde robia také mastné? 😶🌫️
@anonym_41bad9 ked sa nadtym logicly zamyslis,nie je mozne,aby si takymto kravinam uverila...prosiiiiim
@osky ale ano, co sa tyka vitaminov rozpustnych vo vode, hranolky su na tom lepsie ako varene zemiaky, kde sa vitaminy, a aj mineraly a skrob, vyluhuju do vody. Objektivne su na tom pecene zemiaky lepsie ako hranolky, ale az za hranolkami su zemiaky varene vo vode.

Peceny losos/treska alebo ina ryba, pecene kuracie stehna/kridla, kuracie/morcacie maso na stave, masove gulicky s omackou "ala Ikea", grilovane kuracie prsia... a k tomu hranolceky z rury alebo teplovzdusnej fritezy