icon

Recept na nedeľné jedlo s hranolkami pre deti

Dnes o 07:43

Ahojte poradíte mi recept na nedeľu s hranolkami pre trojročné dieťa

anonym_bb4fd6
Dnes o 07:48

Peceny losos/treska alebo ina ryba, pecene kuracie stehna/kridla, kuracie/morcacie maso na stave, masove gulicky s omackou "ala Ikea", grilovane kuracie prsia... a k tomu hranolceky z rury alebo teplovzdusnej fritezy

ivicatolic
Dnes o 07:49

@anonym_autor poradím.... hranolky preč....🤣👁️👉

rozculena
@ivicatolic

@anonym_autor poradím.... hranolky preč....🤣👁️👉

@ivicatolic prečo? Pečené v trúbe bez oleja kľudne

anonym_dfbf73

3, 2, 1... Komentare o tom ako hranolky zabiju 3 rocne dieta (a to nik ani nevie ci mcdonald ci domace)

anonym_021094
Dnes o 07:50

Pecene kura, kecup a uhorky kysle🤣

ivicatolic
Dnes o 07:55
@rozculena

@ivicatolic prečo? Pečené v trúbe bez oleja kľudne

@rozculena veď hej , predstavila som si tie parádne mastnučké....ako im stekajú po brade a v miske pol litra oleja 🤣😁🤣

thirstymonk
Dnes o 08:01

Raz do roka nezabije ani typický tatkovský obed - rybie prsty, hranolky :D

anonym_b3753c
Dnes o 08:02
@ivicatolic

@rozculena veď hej , predstavila som si tie parádne mastnučké....ako im stekajú po brade a v miske pol litra oleja 🤣😁🤣

@ivicatolic Máš veľmi divnú predstavu o hranolkách. Také, že by mi stekali po brade som ešte nejedol. A ani olej nie je v miske. Chápem, že to nie je práve diétne jedlo, ale inak je to normálny pokrm, netreba z toho robiť strašiaka. Ani varené bravčové koleno či bôčik neješ každý mesiac.

januska12323
Dnes o 08:04

Hocičo kde inokedy používaš zemiaky.

anonym_a1eb89
Dnes o 08:19

(Rybie) prsty Kapitana Iglo poznaju vsetky deti ...

anonym_41bad9
Dnes o 08:21
@anonym_dfbf73

3, 2, 1... Komentare o tom ako hranolky zabiju 3 rocne dieta (a to nik ani nevie ci mcdonald ci domace)

@anonym_dfbf73 praveze tie z macdonaldu hranolky su kvalitnejsie ako tie bezne. Dokonca som citala studiu ze hranolky maju viac vitaminov ako varene zemiaky, kde vsetko vytecie do vody

anonym_3e5fd7
Dnes o 08:32

@anonym_autor rybu, alebo kurací plátok na šťave.A, keď nedbas na stravu, tak aj tie iglo prsty spraviť v rúre bez oleja

anonym_45f990
Dnes o 08:36

V istych krajinach su hranolky skoro narodnym jedlom. V Holandsku a Belgicku s roznymi omackami a topingami su topka (cerstva majoneza fantazia). Tam sa na hranolky zastavi kazdy turista a aj domorodec. Je to ich klasicke streetfood, a su vsade.

anonym_dfbf73
Dnes o 08:40
@ivicatolic

@ivicatolic take som sice nikdy nejedla, ale keby aj dam trojrocnemu nieco take na nedelny obed, nemyslim si, ze sa mu nieco stane 🙂

osky
Dnes o 08:45
@anonym_41bad9

@anonym_dfbf73 praveze tie z macdonaldu hranolky su kvalitnejsie ako tie bezne. Dokonca som citala studiu ze hranolky maju viac vitaminov ako varene zemiaky, kde vsetko vytecie do vody

@anonym_41bad9 ked sa nadtym logicly zamyslis,nie je mozne,aby si takymto kravinam uverila...prosiiiiim

osky
Dnes o 08:46

@anonym_autor vedxk hranolkam sa hodi uuuplne vsetko

anonym_f6a6a6
Dnes o 08:50

@anonym_autor Stroganov

anonym_ae8a64
Dnes o 08:52
@ivicatolic

@ivicatolic kde robia také mastné? 😶‍🌫️

anonym_e1f234
Dnes o 10:02
@osky

@anonym_41bad9 ked sa nadtym logicly zamyslis,nie je mozne,aby si takymto kravinam uverila...prosiiiiim

@osky ale ano, co sa tyka vitaminov rozpustnych vo vode, hranolky su na tom lepsie ako varene zemiaky, kde sa vitaminy, a aj mineraly a skrob, vyluhuju do vody. Objektivne su na tom pecene zemiaky lepsie ako hranolky, ale az za hranolkami su zemiaky varene vo vode.