icon

Recept z prezretých banánov

6. aug 2021

Ahoj,
Máte niekto rýchly, výborný recept z prezretých banánov?
Prosím NIE banány v čokoláde, banánový chlebíček ani lievance 🙂 ďakujem

viestta
•
Odpoveď bola odstránená
•
simca06022011
•
6. aug 2021

banana shake :DD

kvetinka1797
•
6. aug 2021

bananove muffiny

elizabet173
•
6. aug 2021

rozmixovali sme ich s mliekom a vaječným koňakom 😉 kedysi som robievala aj bábovku, ale recept nemám, možno na nete nájdeš. Ale tá prvá varianta s tým koňakom je rýchlejšie hotová 😎

0silvia0
•
6. aug 2021

Niekto tu pridaval zmrzlinu z prezretych bananov, skus pohladat. Neskusala som, ja prezrete banany nemam rada.

anavianavi
•
6. aug 2021

zmrzlina je fajn, staci ich nechat zmrznut v mraznicke a potom rozmixovat, bud same alebo s hocicim, kakao, ine ovocie atd. ak nemas vykonny mixer, tak ich nechaj trochu odstat a ak by bola zmrzlina makka, daj este tu naspat do mraznicky.

nikpa
•
6. aug 2021

Banánový chlieb, receptov je mnoho ale prezreté banány sú základ. U nás sa vždy rýchlo zje.

abbey1
•
6. aug 2021

Banána bread topka, alebo s avokádom 'puding'.

0silvia0
•
6. aug 2021

@nikpa
@abbey1 pise ze nechce recept na bananovy chlieb

ptmt1011
•
Odpoveď bola odstránená
•
ptmt1011
•
Odpoveď bola odstránená
•
lindous
•
6. aug 2021

Zmrzka ako píšu alebo ich môžeš nechať v mrazničke a prihodiť si do smoothiečiek/shakeov kedykoľvek budeš potrebovať 😊 a ja dávam rozpučený na osladenie a zvláčnenie do viacerých koláčov, super je v mrkvovej torte, ak by ťa to zaujalo môžem hodiť celý recept 😊

nikpa
•
6. aug 2021

@0silvia0 hop 🤦 asi som už slepá

miusienka
•
6. aug 2021

Skús aj tento “puding” - rozmixuj banány s kakaom a orechovým maslom (hocijakým). Nalej do misky a daj schladiť do chladničky. Nestuhne to úplne ako klasicky puding, ale chuti to veľmi dobre.

buberova
•
6. aug 2021

Mugcake 🙂

sasanka605
•
6. aug 2021

Palacinky, zmrzlina

lara8888
•
6. aug 2021

Ja robievam banánovú výživu

monikaalb
•
7. aug 2021

Toto je úplná topka, robila som to na oslavu.

mmbudiakova
•
9. aug 2021

Ahoj. My robieváme banánové cookies, keď zostanú prezreté banány https://www.fitrecepty.sk/recept/ovseno-bananov... sú výborne, odporúčame.