icon

Teplovzdušná fritéza: Čo všetko v nej pripraviť?

19. dec 2024

Ahojte, dostala som teplovzdušnu fritezu. Robila som dnes hranolky celkom fajn boli. Na čo sa dá ešte využiť táto fritka prosím? Ďakujem.

lacibo
•
19. dec 2024

Na vsetko, čo robiš aj v rúre..len je to ovela rýchlejsie..super tiez na zohrievanie jedál z chladničky, keď ostanú 1- 2 porcie - francuzske zemiaky, rezne, ryza..cokolvek, co nie je tekute..pecivo z mrazaku je chrumkavé za pár minut.. robim tam zapekačky, hrianky, pečiem maso, zemiaky, jedlá v trojobale len pokropim trochou oleja ( ovela zdravsie ako vyprazane).. za mna prakticka vec

lucia13022023
•
19. dec 2024

My ju využívame na mäso, ryby, zeleninu, zemiaky, Hranolky, pečene cestoviny, pečeny Cicer do šalátov atď...

lacibo
•
19. dec 2024

My sme ale nikdy nemali mikrovlnku, lebo sme nechceli, zohrievala som vela v rure a to je vysoká spotreba zbytocne..fritezu nam kupili vlani dospelé deti a podla mna super vec

autor
•
19. dec 2024

@lucia13022023 ďakujem a to všetko robíš v tej jednej nádobe alebo dávaš nejakú zapekaciu misku?

lucia13022023
•
19. dec 2024

Mame do toho kúpený plech.

ina2405
•
20. dec 2024

@lucia13022023 je taká veľká, že v nej upečieš aj mäso, to je super? Prosím ťa napíšeš mi typ fritézy? Ďakujem.

vorkola
•
21. dec 2024

@lacibo Prosim ta,nemohla by si mi dat link, a ak sa da aj s foto, lebo ponuk je vela,ale
na takuto dobru recenziu od teba, by som ju hned sla kupit, kedze aj rezne,a neminie sa vela oleja, Dakujem dlhodobo sledujem kto co o tej friteze napise a chvala Bohu nasla dnes. od teba teda chcela by som len taku aku mas ty,,kedze mas v nej vsetko odskusane

lacibo
•
21. dec 2024

@vorkola foto tej našej..kupili nám ju starsie deti pod stromček vlani..tuším 100 eur za ňu dali😉

lacibo
•
21. dec 2024

@vorkola moj muž vždy nadával, že kvôli trom rožkom z mrazáku zapínam velku rúru, tak hlavne kvôli tomu sme to chceli, ale zistili sme

lacibo
•
21. dec 2024

@vorkola ze to môžeme používať na prípravu veľa jedál..táto je aj taká väčšia, čo je výhoda ( na 3-4 porcie jedla v pohode)..to len zapneš a hneď pecies..nečakáš ako pri rúre, kym sa zohreje

lacibo
•
21. dec 2024

@vorkola ma aj grilovanie funkciu, čo je tiež super

lacibo
•
21. dec 2024

@vorkola robim priamo v nadobe vsetko..lahko sa umyje ako hrniec alebo panvica..navyse je v nej taky nadstavec ako na grile mriežka..na steaky, zapekačky..treba si to trochu odskusat, ako dlho sa co robi..ale velmi velmi jednoduche pouzivanie..hocikedy vytiahnes nadobu a pozries to..nic nemusis vypinat..das naspat, pokracuje v peceni

lacibo
•
21. dec 2024
lacibo
•
21. dec 2024

@vorkola na Alzu je maju za 92 eur teraz

marysss
•
24. dec 2024

Dobry den,tiez o takej friteze uz dlhsie uvazujem,a az tato diskusia ma presvedcila,ze ju chcem😄no mam prosim este jednu otazku.su aj velkostne na vyber?je nas doma 5,tak by som potrebovala taku,kde urobim trosku viac jedla.je ta tefal dost velka?dakujem a prajem krasne,pokojne sviatky

rainee
•
24. jan 2025

@marysss ano jasne su. My mame stredne velku. Ale aj tak robim na 2x pre 4 - 1 varka kura a 2 varka zemiaky. . Su aj take uplne velke rozdelene na 2 casti, na jednu stranu das napr maso a na druhu zemiaky. Ale ta sa nam nezmestila na linku.

rainee
•
24. jan 2025

Tuto velku myslim