Treska na raňajky alebo na večeru
Máte radi tresku v majonéze?a s čím ju papkate?ja som ju zvykol jesť s chlebom a vy?
Kedysi som mala rada Tresku. Vzdy, ked som dosla zo zahranicia domov, tesila som sa na nu. Uz par rokov mi pride, ze je totalne osidena - sama majoneza a ryby uplne minimum. A vzdy ma z nej prezenie. Takze uz ani nekupujeme.
@anonym_autor papkať nepapkám ale ako dospelá jem. Tresku feferónovú milujem inú už nezjem a vždy ked som na sk tak si ju kúpim. A kedy ju zjem? Ako kedy buď na raňajky alebo na večeru a samozrejme s rohlikom alebo žemľou. A samozrejme podľa ročného obdobia ked máme v záhrade jarnú cibuľu alebo papriku tak aj to si dam ku nej a samozrejme nesmiem vynechať jem s lyžičkou malou
najlepší je rožok a na večeru.Na raňajky by som to veru nejedla.Ja lúbim najviac s nepravým lososom,pikant alebo s jogurtom.Cottage mi moc nechutila.Ale rada skúšam jej rôzne obmeny a novinky.A ešte keď sme pri týchto lahôdkach tak lúbim parižak ale plus bulharsky šalat k tomu.Samotný čisto parižsky nezjem to mi už tak nechutí 😄
@anonym_autor moj muz miluje a tiez zboznuje cottage...ja nechapem ani jednemu z toho co sa tyka chuti sak su omnoho,ooomnoho lepsie smakocinky
nejedavam, JEM ju max tak raz za 3 roky ked uz nie je nic lepsie na vyber a je mi jedno ci rozok ci chlieb
Kedysi som mala rada Tresku. Vzdy, ked som dosla zo zahranicia domov, tesila som sa na nu. Uz par rokov mi pride, ze je totalne osidena - sama majoneza a ryby uplne minimum. A vzdy ma z nej prezenie. Takze uz ani nekupujeme.
@diewcatqoo sú dvaja výrobcovia s podobným obalom. Treba Rybu Žilina kupovať. Chuti stále rovnako úžasne 😎
Hlavne papkáme😂😂😂
@diewcatqoo sú dvaja výrobcovia s podobným obalom. Treba Rybu Žilina kupovať. Chuti stále rovnako úžasne 😎
@telefon00 no neviem, prave tu zilinsku som mala naposledy, a teda bolo to sklamanie.
Nejem ju, lebo keď si pozriem zlozenie..tak je to samé e..rajdes domácu, tu aj na raňajky, alebo aj na veceru
Milujem tresku na ranajky (este lepsi je salat)
Ci uz ryba zilina alebo kosice.
Vyborne s cerstvym rozkom. A do tresky pradajky. Mnam.
@anonym_autor s bársjakým pečivom. Raz za čas.
Ale je pravda, že mi už nechutí tak ako kedysi. Ale to môže byť aj vekom a zmenami chutí či iným stravovaním.
@anonym_autor domáca je najlepšia, nie ten chemický koktejl čo predáva sa
@lilian183 Mas dobry recept na domacu?
Neskutočne ju pokazili takže už ju nejem
@anonym_autor s chlebíkom alebo s rožtekom. A s lyžičôčkou ale najlepšie s vidličôčkou.
@anonym_autor keďže som dospela, tak už nepapkam, ale jem a najradšej mám tresku s rožkom. A kľudne aj na raňajky aj na večeru, občas v praci vydržím o treske celý deň 🫣.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣