icon

Je bezpečné nosiť tričko, ktoré farbí pokožku?

Včera o 19:06

Ahojte, potrebujem poradiť. Kúpila som si tričko, tmavomodré. Nové. Vyprala som ho normálne na 40 stupňov. Obliekla som si ho do práce a keď som prišla domov, všimla som si, že mám úplne modré telo - vyzerala som ako Šmolko 🙂
Hlavne okolo pazúch - zrejme tam, kde som sa viac potila. Tá farba sa vôbec nedala zmyť z tela :-/
Je bezpečné nosiť také tričko? Alebo ho radšej vyhodiť? Neviem, či pri druhom nosení bude ešte púšťať farbu?

anonym_d2948a
Včera o 19:08

@anonym_autor určite by som ho vyhodila. Odkiaľ to je tričko? A z akého materialu?

autor
Včera o 19:10
@anonym_d2948a

@anonym_autor určite by som ho vyhodila. Odkiaľ to je tričko? A z akého materialu?

@anonym_d2948a 100 percentná bavlna a Bonprix, objednávam si odtiaľ oblečenie a toto sa mi stalo prvý krát :-/

anonym_d2948a
Včera o 19:12
@anonym_autor

@anonym_d2948a 100 percentná bavlna a Bonprix, objednávam si odtiaľ oblečenie a toto sa mi stalo prvý krát :-/

@anonym_autor ja by som to možno aj reklamovala, to vobec by sa nemalo stať

iwesska
Včera o 19:16

Urcite reklamuj,ja som mala z Bonprixu tmavomodre saty a vela som ich v lete nosila a nepustalo nic.

anonym_f0af40
Včera o 19:25

@anonym_autor to určite nenos. Také tričká čo farbia sú veľmi škodlivé a obsahujú karcinogénne látky. To je len na reklamáciu a ak ti to neuznajú tak vyhoď, alebo to potom použi na utieranie podlahy...

biba_18
Včera o 19:45

ten šmolko ma rozosmial, sorry 😂 ja by som nenosila - a reklamovala

anonym_5c7466
Včera o 19:56

ja som si tak objednala od nich iny tovar a tiez mi to spravil. poslala som foto s tovarom na reklamaciu, vymenili mi ho za iny ks inej farby

anonym_91ffcf
Dnes o 04:13

synovi pyžamo tak farbilo. Post. plachta zostala farebná. Okamžite som ho vyhodila.

mandzula
Dnes o 04:44

Kedysi pred sto rokmi nam svokra kupila modre obliecky. Vyprala som, natiahla, rano sme boli komplet modri. Okamzite leteli do kosa.