Je bezpečné nosiť tričko, ktoré farbí pokožku?
Ahojte, potrebujem poradiť. Kúpila som si tričko, tmavomodré. Nové. Vyprala som ho normálne na 40 stupňov. Obliekla som si ho do práce a keď som prišla domov, všimla som si, že mám úplne modré telo - vyzerala som ako Šmolko 🙂
Hlavne okolo pazúch - zrejme tam, kde som sa viac potila. Tá farba sa vôbec nedala zmyť z tela :-/
Je bezpečné nosiť také tričko? Alebo ho radšej vyhodiť? Neviem, či pri druhom nosení bude ešte púšťať farbu?
@anonym_autor určite by som ho vyhodila. Odkiaľ to je tričko? A z akého materialu?
@anonym_d2948a 100 percentná bavlna a Bonprix, objednávam si odtiaľ oblečenie a toto sa mi stalo prvý krát :-/
@anonym_d2948a 100 percentná bavlna a Bonprix, objednávam si odtiaľ oblečenie a toto sa mi stalo prvý krát :-/
@anonym_autor ja by som to možno aj reklamovala, to vobec by sa nemalo stať
Urcite reklamuj,ja som mala z Bonprixu tmavomodre saty a vela som ich v lete nosila a nepustalo nic.
@anonym_autor to určite nenos. Také tričká čo farbia sú veľmi škodlivé a obsahujú karcinogénne látky. To je len na reklamáciu a ak ti to neuznajú tak vyhoď, alebo to potom použi na utieranie podlahy...
ja som si tak objednala od nich iny tovar a tiez mi to spravil. poslala som foto s tovarom na reklamaciu, vymenili mi ho za iny ks inej farby
synovi pyžamo tak farbilo. Post. plachta zostala farebná. Okamžite som ho vyhodila.
Kedysi pred sto rokmi nam svokra kupila modre obliecky. Vyprala som, natiahla, rano sme boli komplet modri. Okamzite leteli do kosa.

@anonym_autor určite by som ho vyhodila. Odkiaľ to je tričko? A z akého materialu?