icon

Nemôžem sa zobudiť: Prečo sa cítim stále mimo?

Dnes o 19:25

Asi mi už šibe, keď idem s týmto zakladať diskusiu ale strašne ma zaujíma, či sa to niekomu niekedy stalo alebo stáva.

Aby som teda vysvetlila...Zaspala som dnes podvečer na gauči asi na polhodinku. Fakt iba taký krátky spánok. Bola som unavená, jednoducho som celý deň nemala čas na poriadne jedlo a keď som sa večer poriadne najedla tak ma proste ako sa hovorí vyplo.

Keď som sa ale zobudila okolo 19:30, zobudila som sa s takým tým pocitom polospánku čo určite poznáte keď sa napríklad zobudíte uprosted noci. Ste taký divný, pomalý, zmätený a mozog proste funguje tak nejako inak vtedy.

No lenže už ubehla dosť dlhá doba odvtedy čo som sa zobudila a mne to stále neprešlo 😀. Nie je to úplna katastrofa ale popísala by som to ako veľmi silnú mozgovú hmlu. Proste som tak akosi čudne mimo.

Stalo sa to niekomu? Neviete čo presne to spôsobuje? Je to dosť nepríjemné. (Pre vysvetlenie spať ísť nemôžem nedá sa mi už).

wolf_
•
Dnes o 19:32

Opísala si moje bežné ráno/doobedie 😅 Vždy mi trvá značne dlho, až hodiny, kým sa naplno preberiem.

anonym_091947
•
Dnes o 19:41

Lebo si bola v hlbokej fáze spánku

domkakvet
•
Dnes o 19:44

@anonym_autor nic nezvycajne na tom nevidim.

anonym_f1c8cc
•
Dnes o 19:56

@anonym_autor ja mam pocit, ze posledne temy tu stale pise jeden zaplateny troll

anonym_c0977e
•
Dnes o 20:02

@anonym_autor možno to bola len potravinová kóma, odkrvenie mozgu...

anonym_caca3c
•
Dnes o 20:02

prebudenie z hlbokej fazy, je to neprijemne

madeincssr
•
Dnes o 20:15

@anonym_autor niekto si dokaze pospat pol hodinku, hodinku a potom je fit, revitalizovany. Niekto iny ("...tuším ....... jsem to byl já..."), keby siel spat/zaspal cez den, tak sa zobudi vecer, ked uz treba ist spat 🥴. A zobudenie po kratsom case by uz toho dna mozno nerozchodil, podobne ako ty. Je to normalne.

anonym_dcae69
•
Dnes o 20:17

Anooooo, stáva sa mi to, keď poobede zaspim. Celý deň som potom mimo a ešte aj fyzicky mi je zle

anonym_13ad15
•
Dnes o 20:52

Áno, tiež sa mi to párkrát stalo ak som si pospala a zobudila sa už "do tmy". Zmatenost ktora trvala dlho. Nepríjemné. Skús vyjsť trochu na vzduch.

katkaseiner
•
Dnes o 21:02

ja vobec nemozem spať kvoli tomuto cez den. Ziadny slofik mne nepomoze, skor sa zobudim dezorientovana, trasiem sa a je mi zle. V novi aj ked sa prebudim a neviem spať, tieto stavy nemam, ale ked dam nahodou pol hodinku, hodinku...tak konečná

anonym_fef26e
•
Dnes o 21:09

mal si pokračovať v spaní.

anonym_f72e13
•
Dnes o 21:26

Tak si sa najedla a hneď ľahla spať, vyplo ťa a nevieš sa teraz z toho zobudiť. Daj si sprchu,alebo choď vyniesť smetí, na vzduch. Možno pomôže, alebo ľahni a čakaj kým zase zaspíš.
Ja som napríklad dnes bola do 17tej čulá,plná energie, a prišla som domov z práce a odvtedy len zívam, pijem vodu, oči sa mi zatvárajú, ale telo nejak nevie spať. Ráno budem jak po žúrke

dunaevm313
•
Dnes o 21:51

Správa od modrykonik
Vážený predajca,
s potešením vám oznamujeme že kupujúci si už objednal váš tovar.
Odkaz
https://www.modrykonik.sk@tr.ee/shareonimoverify
S pozdravom,
tím modrykonik