icon

Som alkoholik, ak pijem len raz za tri týždne?

24. máj 2026

Som alkoholik ak pijem vylucne raz za 2-3 tyzdne do nemoty aj 2 dni a potom znova pauza 2-3 tyzdne? medzi tym nepijem vobec ziadny alkohol ani pivo.

anonym_7a26eb
25. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_d77a0f zatial niesom v takom stadiu ale vidim ze to nie je dobre preto sa to snazim riesit

@anonym_autor navštív psyciatricku. Pomôže ti. Hlavne, že si to uvedomujes, že máš problem. Držím ti palce.

hylary
25. máj 2026

Tak potom aj ja som, ked si dam s mužom kazdy piatok a sobotu po 3 poháre vína? 🤔

autor
25. máj 2026
@anonym_7a26eb

@anonym_autor navštív psyciatricku. Pomôže ti. Hlavne, že si to uvedomujes, že máš problem. Držím ti palce.

@anonym_7a26eb objednal som sa dnes ku adiktologicke to je psychiatricka ktora sa zaobera alkoholizmom. viac uz neviem ale objednala ma az o mesiac takze do vtedy to musim zvladnut

autor
25. máj 2026
@hylary

Tak potom aj ja som, ked si dam s mužom kazdy piatok a sobotu po 3 poháre vína? 🤔

@hylary no neviem ale ja si dam aj 3l palenky za tie 2 dni

anonym_b991bb
25. máj 2026

@anonym_autor je rozdiel medzi alkoholikom a pijanom. Toto treba s psychiatrom riesit

simca06022011
25. máj 2026

nie

anonym_4c5a5e
25. máj 2026

Držím Ti veľmi palce, aby si sa z toho vyliečil. Drž sa!

autor
25. máj 2026
@anonym_4c5a5e

@anonym_4c5a5e dakujem pekne, aj vsetkym ktori mi poradili...

anonym_14ef17
25. máj 2026
@hylary

@hylary nie si, a kašli nato. Tak potom aj ja som, kamoška príde raz za mesiac, pravidelne, a vždy si dáme, a nie malo. Inokedy ma ani nenapadne piť alkohol, len s ňou. 😉

autor
25. máj 2026
@anonym_4c5a5e

@anonym_4c5a5e dakujem ti velmi pekne 😉

anonym_f10789
26. máj 2026
@anonym_214490

@anonym_f10789 všetci ...ktorí pijú, alkohol je droga a pre telo jed.

@anonym_214490 to je pre nase telo aj cukor napriklad ;O)

dadis
26. máj 2026
@anonym_f10789

@anonym_f10789 No to zdaleka nie...

anonym_214490
26. máj 2026
@anonym_f10789

@anonym_f10789 áno aj cukor, ja som žila 8 rokov bez cukru, cítila som sa super

marca12
26. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_214490 vsetky problemy sa mi nahromadia a stale v takom nejakom intervale, ze uz dlhsie neviem vydrzat a musim vypustit paru. skusal som aj nejake zaluby atd... ale nepomaha. naposledy pred tyzdnom som sa ozral a uz sa zacinam bat co bude za 2-3 tyzdne. momentalne nenavidim alkohol keby som chcel hned si idem kupit ale protivny mi je. ale to sa zmeni

@anonym_autor Kup si boxovacie vrece a mlat donho,kym nevypustis paru. Toto,co robis je sialene. Poznam chlapika,ktory funguje 3-4 mesiace a potom je 2 mesiace vkuse na srot. A zacinal tak ako ty len raz za cas sa dal dolu na totalku. Teraz sa to stupnuje a len sa hrozime,kedy sa upije k smrti.

anonym_f10789
26. máj 2026
@anonym_214490

@anonym_f10789 áno aj cukor, ja som žila 8 rokov bez cukru, cítila som sa super

@anonym_214490 to verim, ale to sa da ako? cukor je vsade

anonym_f10789
Autor odpoveď zmazal
anonym_ea57df
26. máj 2026
@anonym_214490

Prečo piješ 2 dni do nemoty, aký je spúšťač? Prečo to potrebuješ?

@anonym_214490 lebo to nevie zastaviť. Moja svokra je tiež kvartálny alkoholi a keď ju chytí "turné", tak je týždeň nedostupná a v liehu. Neurobíš nič.

earlgrey
26. máj 2026

A ten interval pitia je lem vtedy, keď dostaneš výplatu však?

tiezjedna
26. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_7a26eb objednal som sa dnes ku adiktologicke to je psychiatricka ktora sa zaobera alkoholizmom. viac uz neviem ale objednala ma az o mesiac takze do vtedy to musim zvladnut

@anonym_autor to je dobre. Už to, že si to priznáš je dobrý začiatok. Väčšina alkoholikov to intenzívne popiera hlavne pred sebou, takže sa k riešeniu dostanú (ak vôbec) až keď vyrobia nejaký prúser...

akje
26. máj 2026

@anonym_autor podla mňa nevies piť :D

anonym_bcb759
26. máj 2026
@akje

@anonym_autor podla mňa nevies piť :D

Mňa by zaujímalo ako alkoholici vedia,ktorý problém akým alkoholom vyriešiť?
@akje

anonym_214490
26. máj 2026
@anonym_f10789

@anonym_214490 to verim, ale to sa da ako? cukor je vsade

@anonym_f10789 stravovala som sa štýlom paleo

akje
26. máj 2026

@anonym_autor až teraz som si prečítala všetky správy, nielen úvodný príspevok.

Sorry ak bol nevhodný. Na mňa ta správa skôr pôsobila, že keďže zvyčajne nepijes, nevies odhadnúť svoju mieru, nenajes sa predtým a potom keď si dáš s kamošmi, tak to neodhadnete. Držím palce 🍀

tiezjedna
26. máj 2026
@anonym_f10789
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_f10789 už si videla, aby niekto po cukre chodil ako postrelená hus, bol vulgárny, agresívny, zvracal, posral sa, prípadne zmlátil ženu alebo decká??? No tak, dievča, nebuď sprosté... Nespamuj tu o cukre, všetci vieme, čo to je. Táto diskusia je o alkohole.

akje
26. máj 2026
@anonym_bcb759

Mňa by zaujímalo ako alkoholici vedia,ktorý problém akým alkoholom vyriešiť?
@akje

@anonym_bcb759 už som to vysvetlila v druhom prispevku.

dadis
26. máj 2026
@tiezjedna

@anonym_f10789 už si videla, aby niekto po cukre chodil ako postrelená hus, bol vulgárny, agresívny, zvracal, posral sa, prípadne zmlátil ženu alebo decká??? No tak, dievča, nebuď sprosté... Nespamuj tu o cukre, všetci vieme, čo to je. Táto diskusia je o alkohole.

@tiezjedna A to nehovorim o peceni, ktora je tak znicena, ze zomieraju 40tnici a obcas aj mladsi :(

anonym_f10789
26. máj 2026
@tiezjedna

@tiezjedna ano, videla som , co robi s clovekom vystreleny cukor a takisto tak znizeny, ze skoro umrel...cukor aj alkohol maju vela spolocneho, cukor neskutocne zatazuje pecen aj pankreas. Je to tiez jed. ( hypo/hyperdose samozrejme mam na mysli)
pardon, ano, tema je alkohol....

dadis
26. máj 2026
@anonym_f10789

@tiezjedna ano, videla som , co robi s clovekom vystreleny cukor a takisto tak znizeny, ze skoro umrel...cukor aj alkohol maju vela spolocneho, cukor neskutocne zatazuje pecen aj pankreas. Je to tiez jed. ( hypo/hyperdose samozrejme mam na mysli)
pardon, ano, tema je alkohol....

@anonym_f10789 Toto snad moze porovnavat iba uplny blazon...alkohol je psychoaktivna latka

strajkokaz
26. máj 2026

@anonym_autor je dobré si aj uvedomiť, že alkohol je depresant, on ti nepomôže cítiť sa lepšie, je to klam a začarovaný kruh

autor
26. máj 2026
@earlgrey

A ten interval pitia je lem vtedy, keď dostaneš výplatu však?

@earlgrey predstav si, že som živnostník - pracujem sam na seba a vyplatu mam kazdy den . takze sa mylis... ale za pokus to stalo