icon

Som alkoholik, ak pijem len raz za tri týždne?

24. máj 2026

Som alkoholik ak pijem vylucne raz za 2-3 tyzdne do nemoty aj 2 dni a potom znova pauza 2-3 tyzdne? medzi tym nepijem vobec ziadny alkohol ani pivo.

Strana
z4
autor
26. máj 2026
@marca12

@anonym_autor Kup si boxovacie vrece a mlat donho,kym nevypustis paru. Toto,co robis je sialene. Poznam chlapika,ktory funguje 3-4 mesiace a potom je 2 mesiace vkuse na srot. A zacinal tak ako ty len raz za cas sa dal dolu na totalku. Teraz sa to stupnuje a len sa hrozime,kedy sa upije k smrti.

@marca12 dobry napad

autor
26. máj 2026
@anonym_ea57df

@anonym_214490 lebo to nevie zastaviť. Moja svokra je tiež kvartálny alkoholi a keď ju chytí "turné", tak je týždeň nedostupná a v liehu. Neurobíš nič.

@anonym_ea57df no ja som tak max 2dni vacsinou vykend

autor
26. máj 2026
@akje

@anonym_autor až teraz som si prečítala všetky správy, nielen úvodný príspevok.

Sorry ak bol nevhodný. Na mňa ta správa skôr pôsobila, že keďže zvyčajne nepijes, nevies odhadnúť svoju mieru, nenajes sa predtým a potom keď si dáš s kamošmi, tak to neodhadnete. Držím palce 🍀

@akje v pohode. dakujem

autor
26. máj 2026
@strajkokaz

@anonym_autor je dobré si aj uvedomiť, že alkohol je depresant, on ti nepomôže cítiť sa lepšie, je to klam a začarovaný kruh

@strajkokaz ja viem , len je to tazko vysvetlit ked si to nezazijes

autor
Autor odpoveď zmazal
strajkokaz
Včera o 15:20
@anonym_autor

@strajkokaz ja viem , len je to tazko vysvetlit ked si to nezazijes

@anonym_autor Poznám to z najbližšej rodiny. Myslela som to tak, že je dobré si to uvedomiť a zvedomovať, že to nepomôže, už to je dobrý krok.

Strana
z4