icon

Ste unavení po horúcom počasí?

3. júl 2026

Ja som neskutocne unavena.. odkedy bolo to teplo, neviem sa spratat do koze. Po robote hned zaspim a som schopna aj 3 hodiny spat cez den. Vy ste na tom ako?

Strana
z2
marsmykkok
3. júl 2026
@anonym_autor

@marsmykkok a uzivas aj nieco? Ci iba prezit toto?

@anonym_autor Iba prežiť, ani káv si nemôžem viac dať ako jednu na zvýšenie tlaku, lebo ak si dám 2 je mi ťažko na žalúdku zase, takže super.

marsmykkok
3. júl 2026

A ak sa dá a má človek možnosť treba si pospať aj cez deň to Vám potvrdí aj odborník. Ja ako tiež som sa vždy premáhala a mala taký pocit že teraz akože keď sa bude dať 1-2 hodiny z dňa prespím a urobím hov.o. Ale proste je to len obdobie, prídu dni kedy zase urobím toho aj za 5tich. Treba svoje telo počúvať.

anonym_948734
3. júl 2026

Ano. Vobec nevladzem. Dnes po praci ma uplne vyplo,zaspala som. Stale som joyova. Mam nizky tlak. Nic nevladzem.

hederamonstera
3. júl 2026

Aj mna dnes na 3 hodky vyplo, idem pokracovat aj cez noc. Aj som sa zacala bat, ze co to ale tak asi to mam ako ty.

alizea
3. júl 2026
@anonym_29468b

@anonym_autor nie, po práci som šla po dieťa, potom som varila, teraz zaváram.

@anonym_29468b No teda... a mne sa po práci nechce už nič. Ešte týždeň to musím v práci vydržať a potom ma čaká voľno až takmer do konca augusta 😎 Celý ten čas budem robiť LEN to, čo chcem 😍

anonym_84f9c1
3. júl 2026

@anonym_autor obmedz sacharidy a jedz čerstvé zeleninové šaláty s proteínmi, v lete treba odľahčiť telo od ťažkých varených jedál.

lanka999
3. júl 2026

tie horucavy to bolo riadny otras na svk na toto zvyknuty niesme, dufam ze sa nezopakuju mam rada leto ale staci nejakych 30 stupnov, ak su vyssie zo mna nic spat sa nedalo jest nechutilo teraz co sa schladilo je to skvele konecne zijem 😀

autor
Včera o 06:36

Zeny, tak som rada teraz, ze ste na tom podobne a nic mi neni. 😁🙈

Strana
z2