icon

Ste unavení po horúcom počasí?

3. júl 2026

Ja som neskutocne unavena.. odkedy bolo to teplo, neviem sa spratat do koze. Po robote hned zaspim a som schopna aj 3 hodiny spat cez den. Vy ste na tom ako?

Strana
z2
svetlonos
3. júl 2026

@anonym_autor
Nemáš deti, však 😂?

anonym_29468b
3. júl 2026

@anonym_autor nie, po práci som šla po dieťa, potom som varila, teraz zaváram.

anonym_0f36d2
3. júl 2026

Áno, príšerne. Spím a spím.

marsmykkok
3. júl 2026

áno, mám nízky tlak veľmi a hoci sa už ochladilo a mám trocha energie stále nie som ok, ak vstanem prudko zatočí ma okamžite.

anonym_5cc831
3. júl 2026

Nie som unavena, fungujem uplne normalne, nie som pri ziadnom pocasi meteosenzitivna.

maca1984
3. júl 2026

Nie. Mne to teplo čo bolo vôbec nevadilo. Ja to mám rada.
Teraz ako sa ochladilo mám zas ponožky lebo mi už bola zima na nohy. Ja v tom teple fungujem lepšie. 🤷‍♀️

autor
3. júl 2026
@svetlonos

@anonym_autor
Nemáš deti, však 😂?

@svetlonos mam a musi byt s otcom, lebo ja som K.O. :(

autor
3. júl 2026
@marsmykkok

áno, mám nízky tlak veľmi a hoci sa už ochladilo a mám trocha energie stále nie som ok, ak vstanem prudko zatočí ma okamžite.

@marsmykkok a uzivas aj nieco? Ci iba prezit toto?

jaond19
3. júl 2026

@anonym_autor horucavy znasam zle, ja tak max 27st kedy viem zit normalne. Vycerpali ma posledne dni a kedy mozem, pospim si.

liusa82
3. júl 2026

ja už čakám aby sa znovu oteplilo 😃 sice dufam že už nie tak pekelne že 35 plus to nie stači aj 30 alebo 31 nech som zbytočne vodu do bazéna nenapušťala lebo minuly rok to bol des nevyužité a ja už dneska nahodila dlhšie leginy tenšie na doma a ponožky tenke 😁 lebo mne hned od spodu od podlahy je zima na nohy..možnože večer to vytuningujem aj na tenšiu mikinku s dlhym rukávom lebo zatial mám klasicky tričko s kratkym ale v noci u nas má byť 12 stupňov no minimalne aspoň tento tyždeň u nas je tak najviac do 25 počas dňa inde neviem

pink_lady
3. júl 2026

teraz som sa po 3hodinach zobudila 😂

pink_lady
3. júl 2026

mne by stacilo cele leto tak 25, to bolo moc, co tu bolo

anonym_b005be
3. júl 2026

@anonym_autor ja sa tiež neviem spratať do kože 😀😀 ale ja som 31 tt momentálne takže mna z tých horúčav išlo poraziť. Aj dnešných 22 stupňov mi príde veľa 😀 to bude tým tehotenstvom. Manžel zase vraví že jemu je už chladno a ja by som ventilátor zapínala

anonym_422132
3. júl 2026

Spím 6 hodín po tieto dni, ale nepociťujem únavu. Som v pohode. Fungovať musím, keďže manžel robí 12 hodinovky cez noc, potom spí...tak všetko je na mne.

anonym_609537
3. júl 2026

Nie, ja teraz ozivam, za mna by sa este mohlo ochladit. Dufam, ze tue hirucavy skoncili toto leto

anonym_abddd0
3. júl 2026

Koniec školského roka + horúčavy = učiteľská dovolenka…. Rozumej, spím celú noc, 2x cez deň. Zatiaľ si to užívam, dospávam celý šk.rok. Ešte tento víkend, potom si nájdem niečo zmysluplne.

anonym_32605f
3. júl 2026

Som, ale nemam cas vyspavat cez den tak dobojujem kazdy den ako sa da, ale posledne 3 dni je celkom fajn.

anonym_caebac
3. júl 2026

Aj ja som ko. Esteze uz sa nebolo treba ucit s detmi. Bo som poobedia presedela/prelezala.🙈

terezia74
3. júl 2026

@anonym_autor som unavená dlhodobo, z krvi zistený nedostatok vitamínu B12, MUDr predpísala infúzie a dnes som sa objednala na endokrinologiu. Spím deň poobede 2 hod, inak neviem fungovať

anonym_8779f8
3. júl 2026

Som na tom rovnsko ...tlak mi extremne klesa a len by som spala ..naposledy som mala tlak 90/30 ,ale o minutu bol 80/55 tak asi to zle zmeralo ...neznasam toto teplo ..nedavam to

martinkatinka
3. júl 2026

Ano, som unavena. A tato prudka zmena pocasia, to je na mna vela. Lezim. Rada by som zaspala, ale neviem preco dnes sa neda... Ale mam pocit, ze sa so mnou toci cely svet.

kkovacovak
3. júl 2026

Áno ja tiež. Chodím dokonca o dve hodiny skôr spať ako bežne. Celý čas v práci zívam a nemám absolútne energiu na nič. Ja nenávidím leto a moje telo to evidentne tiež nedáva. Očakávam že sa to do pár dní napraví keď je teraz normálnejšie počasie.

anonym_410292
3. júl 2026

boli to riadne horúčavy. Mne pomohol melón - po ňom som nebola taká oťapená teplom.

euka210
3. júl 2026

@anonym_autor rovnako, horucavy neznasam a nevladzem pocas nich

tomiholjubavi
3. júl 2026

Ja som bola v minulom živote asi mops, lebo v takýchto horúčavách len chrčím a sedím pri ventilátore. Vôbec mi nerobí teplo dobre. Aj v noci som sa každu hodinu budila, dala si trojminútovú ladovú sprchu a isla naspat spat kým ma teplo zas nezobudilo. ☠️

anonym_9aa190
3. júl 2026

@anonym_autor nie, nie som unavená … len mi je zima, mohlo by sa oteplit 🤷‍♀️

tiezjedna
3. júl 2026

@anonym_autor ja som v pohode, milujem leto a teplé počasie, mne to dobíja baterky😉

anonym_4b5ff5
3. júl 2026

@anonym_autor zrovna dnes ma napadlo ze napisem nieco podobne. Od tych horucav som uz niekolko dni KO, kazdy den si musim pospat , nedokazem od unavy ani sediet

anonym_ebbb23
3. júl 2026

Nie som, teplo je pre mňa naj☀️☀️☀️

luccija
3. júl 2026

Veľmi som unavená ja by som v takých horúcich krajinách nevedela žiť.A stále som hladná, lebo som viac dní málo jedla😉včera som si dala raňajky a znova zaspala na 2 hodiny

Strana
z2