icon

Závislosť na káve: Ako sa jej zbaviť?

alofinka
Včera o 05:00

Som strašne závislá na káve, pijem aj 10 - 15 káv denne, striedam to s Bezkofeinovou kávou, kvôli tomu sa strašne ráno skoro budím na kávu, ako sa tejto závislosti zbaviť,

Strana
z2
anonym_901b73
Včera o 08:48

Mne je luto toho dietata. Matka financne v minuse, ale na cigarety da, cize neverim, ze dcera tym netrpi. Otras... mam nieco podobne v rodine, strasne. Ta suma je mega, uz len to by ma motivovalo, ak nejde o zdravie a dieta.

januska12323
Včera o 09:39

Závislosť na nakupovaní si už vyriešila?

bielasovicka
Včera o 09:57

Neviem ci som slepá, ale nikde nevidím kde píše ze fajčí 🫣

simca06022011
Včera o 10:04

@alofinka normalne, mieto pitia kavy si daj vodu. Nie ty sa na kavu nebudis, ty mas totalne naucene telo liat do seba kavicky. Proste prestat. Dat si riadnu kavu 2-3x denne ok.. mimo to si najdi ine hobby ako pit...
To kedy stihas kavickovat 10-15x denne? :D

simca06022011
Včera o 10:05
@bielasovicka

Neviem ci som slepá, ale nikde nevidím kde píše ze fajčí 🫣

@bielasovicka v inej diskusii

bielasovicka
Včera o 10:06
@simca06022011

@bielasovicka v inej diskusii

@simca06022011 áno áno, už to vidím 👍

anonym_24f8d2
Včera o 10:25

Podľa mňa málo piješ tekutín a nahradzas si to kávou

tinka3435
Včera o 10:32

Pane bože 15? Vážne?ja vypijem 5 káv a už rozmýšľam že sa musím krotit lebo niekedy sa necítim dobre.Ake veľké kávy piješ?Ale akože úplne ťa chápem milujem kávu všetko čo je s kavov spojené

leidin
Včera o 11:45

Keby sa jednalo len o to, ako casto na kavu myslim, tak som na to rovnako, ale davam si iba jednu za den a k tomu energetak bez cukru. Nemozem si len tak zaliat hocico, lebo take vodove mi nechutia, musim mat presso a kavovar mam pokazeny. Uz davno si hovorim, ako by som chcela obmedzit ten kazdodenny zvyk, ale nedokazem ani zredukovat tie dve davky kofeinu na jednu, proste musi byt aj energetak aj kava. Mozno jedneho dna. :D

anonym_5fc5da
Včera o 11:57

A kolko si uz dnes dala,co??Ja rano o 7,o 11 a teraz pred pracou.O 18 si dam dalsiu??No daj ty,kolko ich uz bolo???

Strana
z2