icon

Aku bábiku chce moja dcéra?

dazdovka
18. nov 2019

Ahojte, blizia sa narodeniny mojej coskoro 8r. dcery a ona si zela nejaku babiku cca 20cm a vobec neviem co to chce. Je to nejaka postavicka z animovaneho serialu, nieco ako kuzelna Beruska a cerny kocour, ma to byt dievca s dvojitou identitou, absolutne neviem co hladat na nete... Nefici teraz nieco take nahodou? Neviete mi poradit? (televizor nepozerame ani nemame, obcas na nu asi vyskoci nejaka reklama ked pozera nieco u babky, ale ja na to nemam dosah, ani tam kukat telku nechodim...)

terezia1477
•
18. nov 2019

Pracujem v hrackarstve a napadá ma jedine LOL staršia sestrička, skus pozrieť, ale nieje to zo seriálu.

zuzilo
•
Autor odpoveď zmazal
•
adelina123
•
18. nov 2019

Ahoj daj si do vyhľadávača bábika beruška... Myslím ze aj tu na MK ju ponúkajú cca 33eur..moja 5rocna dcérka to pozeráva tu rozprávku 😀

bublinka393
•
18. nov 2019

@dazdovka ahoj, podla mna by to mohla byt Miracolous ladybug( kuzelna beruska) je s nou cierny kocur- co je vlastne dalsia postavicka v maske 🙂 hod si to do googlu a daj tam ze babika ;)

sonnenshein
•
18. nov 2019
babi81
•
18. nov 2019

@dazdovka podla mna to tirz bude ladybug z miraculous.mame doma babiku rovnaku typ barbie

dazdovka
autor
•
19. nov 2019

No dievcata, tak uz viem viac, ale neviem kde to kupim, napr. mall.sk to nepozna, ani neviem ci Dracik take nieco bude mat.. Ma to byt z Ligy spravodlivych - dievca CATWOMAN. Alebo nejaka ina z toho tímu. Snad sa mi pomaly podari priblizit k tomu, ze jej splnnim zelanie. Co teraz mam, kde to mam hladat?