icon

Aký darček trojročnému dievčatku, ktoré má všetko?

helousee
16. dec 2021

Prosim pomôžte mi s tou dilemou .Za odpovede ďakujem.

simonaveselovska
•
16. dec 2021

super hračka je stolička na papanie pre Baby Annabel našej sa veľmi páči. Je to pre všetky bábiky.

vamajka
•
16. dec 2021

@helousee Lego Duplo tym nic nepokazis

prasiatko30
•
16. dec 2021

Knizku - tych nie je nikdy dost

vamajka
•
16. dec 2021

@helousee napr. lego duplo 10929

martina1201
•
16. dec 2021

@helousee ako vieš že má všetko a čo všetko má? Neverim že niekto má úplne všetko. Netusim do akej sumy chces kupovať darček, čo ti je to dieťa. Ak má napr. Albi pero tak dokup knižky k nemu, prípadne môžeš kúpiť pexeso Albi. Alebo niečo podobné náučné od Albi alebo od firmy kvido. Moja malá zbožňuje pexesa. A kvido má aj náučné. Prípadne ak rada spieva tak mikrofón, alebo cd prehrávač s možnosťou nahrávania. Škoda že nepíšeš nič o Tom dieťati. Čo má rado a podobne. Ťažko radiť keď nič bližšie nevieme....

vamajka
•
16. dec 2021

@prasiatko30 kniha je fajn no moze sa stat, ze kupis aku ma

katrinka8
•
16. dec 2021

Kniha alebo Logico primo.

prasiatko30
•
16. dec 2021

@vamajka tak v knihkupectve kde kupujem ja nie je problem ist s knihou, blockom a vymenit - dokonca v tychto obdobiach to zjednodusili do takej miery, ze prilepia na cenu knihy nalepku knihovnictva a obdarovany moze kludne ist a vymenia mu ju bez problemov, v tej istej hodnote samozrejme

macekovam
•
16. dec 2021

@helousee keď už má všetko tak daruj,, čas,,

evaachesa
•
16. dec 2021

Tak tento rok objatie a pusa? Keď má všetko tak načo ďalšia zbytočnosť? Ale knihou nikdy nešliapneš vedľa 😏

miadi
•
16. dec 2021

Ked mà vsetko tak kilo soli 😃a DVD sol nad zlato 😁

kittykat22
•
16. dec 2021

pozri znacku Moulin Roty alebo Janod. Maju velmi zaujimave nekomercne hracky ktore nestracaju na hodnote.

veronice
•
16. dec 2021

Ked ma vsetko tak uz nepotrebuje nic 😁🤷‍♀️ ale vazne... Dcera? Kamoskine dieta? Neter? Co ma rada? Co ju momentalne bavi?
Moja 3r dcera ma aktualne babikovske obdobie, resp aj o plysaky sa s laskou stara, uklada ich do roznych krabic haji takze som vyswapovala postielku pre babiky a usila jej do nej vybavicku.

kikk
•
16. dec 2021

Plasteliny nikdy nie je dost😉👌

timusenka222
•
16. dec 2021

Čo tak upustiť od hračiek a kúpiť niečo didakticke, čo ju v nejakom smere bude rozvíjať? Mne sa veľmi paci toto “pexeso” - https://www.hrackoland.sk/kategoria/hracky-podl...

ivangeline
•
16. dec 2021

Alebo nieco na tvorbu.

amelie2017
•
16. dec 2021

@kittykat22 boze, u nas mame kamennu predajnu s tymito hrackami, plus goula a spol. Ja by som tam nechala aj rocny plat, kebyze nemam muza 😂😂

nikis123
•
24. feb 2022

Presne na tvorbu je to super! Ja vždy napr. sestriným deťom kupujem zošity, ktoré vyplnia. Začala som od 2 rokov, pretože som videa jeden rozhovor so psychologičkou, že je dobré im už malovanky a rôzne také hrave edukačné pomôcky už od 2 rokov, kde si cvičia rôzne zručnosti. Myslim, že Taktik je na to ako stvorený ... aspon ja od neho zatial som stále nakupovala

mareri
•
Odpoveď bola odstránená
•