icon

Čo by ste ocenili v balíku pre bábätko?

Dnes o 08:22

Ahojte, o tyzden pojdeme na navstevu k babatku (6-tyzdnovemu) a chcem doniest taky balik praktickych veci, co vyuziju. Je to druhe babatko, takze vlastne uz ma skoro vsetko aj po starsom surodencovi zdedene, takze prosim maminky, ked ste mali druhe babatko, co by vas potesilo v baliku? Urcite tam planujem plienky, vlhcene, mojkacika, viem, ze pouzivaju Lovelu na pranie, tak aj to a rozmyslam, ze co este? Prosim poradte 🙂

Strana
z2
anonym_1b3c32
Dnes o 13:04
@anonym_06d0e8

@anonym_1b3c32 a prečo by som mama googlit? Ved sme v diskusii, tu sa diskutuje. Keď sa niekto pýta tak odpoviem. Alebo nie. Keď si nechcela odpovedať tak si mohla ísť ďalej, ale ty si ešte napísala a ukázala aká si hl.......

@anonym_06d0e8 Hlupa si len ty, a nevies co vie kazda matka. Slusne som ti vysvetlila, ze staci napisat do googla. Ale ani toho si nebola schopna. Naozaj googlit vedia uz skolaci. A ty ako starsia zena, ktora netusi nieco sa nauc googlit tiez. A nie tu vyskakovat dookola teraz. Nabuduce, ked nebudes poznat vyznam nejakeho slova, normalne napis do googla, a hned zistis. Skoda, ze taka zena v rokoch nevie ani to najzakladnejsie urobit, vyhladat si co nepozna na internete.

anonym_3fa2ac
Dnes o 13:46

@anonym_06d0e8
@anonym_1b3c32

Ja len ze prave travite svoje sobotne popoludnie tym, ze sa hadate na internete s anonymnym nickom na temu „mojkacik“.

anonym_a3acd1
Dnes o 13:51

Pre dieťaťa majú.. Poteš niečím mamičku

Strana
z2