icon

Darček pre ročné dieťa

12. máj 2021

Syn mal rok v case ked platil prisny lockdown a tak sme oslavu urobili len pre nas a syna...darceky sme boli vyzdvihnut a dostal ich na tej oslave... S tym ze muzova sestra sa pytala ze co kupit malemu, muz ze nic tak nic nekupila...no a o par tyzdnov bude mat syn svagrinej rok a boli sme pozvani na oslavu..teda najradsej by som nesla ale co uz...vraj vravela ze nemame nic kupovat malemu lenze mne by bolo blbe prist na oslavu a nekupit ziaden darcek..ale tiez sa mi nepaci ze by sme mali nieco kupovat ked ona nasmu na rok nekupila nic-ani dodatocne ziaden darcek proste nic...kupili by sme nieco? A co teda? Ja som myslela ze iba nejaku hracku alebo nieco z pepca do max 10€..

hettinka
•
12. máj 2021

Idete na oslavu, budete tam jesť, piť, takze áno, darček je vhodný. Kúpila by som nejakú lacnejsiu kvalitnú hračku, radšej menšiu, ako škodlivú čínsku z Pepco.

petamich
•
12. máj 2021

zvyknem kupovat darceky pre to, ze chcem niekomu urobit radost a nie preto, ze aj mne niekto nieco kupil, cize ja osobne by som kupila nieco "normalne" s cim viem, ze sa rocne dieta zahra alebo vyuzije napr. oblecenie - neviem ako ste si zvykli kupovat pred tym a v akej hodnote ak to aj pred tym bolo nieco symbolicke, tak je v pohode s tym pokracovat ale ak mas kupit nieco len, aby si kupila a nesla s prazdnymi rukami, tak to by som radsej asi nekupila nic alebo by som za tych 10E radsej kupila nejake detske keksiky, chrumky atd. 🙂

lenkakravcova
•
12. máj 2021

Ja neviem, ale keď poviem, že NIČ tak to aj znamená nič. Nemienim potom niekomu vyčítať že skutočne to nič priniesol. 😀
Mame kopu hraciek a som rada keď ak príde návšteva donesie skôr nejaké jedlo pre deti - napr chrumky, než žeby kupovali hračky, čo mi tu budú ďalšie zavádzať.

karmen118
•
12. máj 2021

Možno má hračiek, oblečenia dosť, preto povedala, že netreba nič, plus dobre vie, že vášmu nič nedali. Ja by som možno kúpila knižku - nejaké pekné leporelo, to myslím neurazí. Prípadne jej povedať, že je ti to blbé prísť bez darčeka a poradiť sa s ňou napr. aj aké leporelo ešte nemá, príp. hračku...možno švagriná prekvapí, a budú mať darček aj pre tvojho synčeka 🙂

martina1201
•
12. máj 2021

Ahoj, kúp mu knizocku radšej ne nejaké lacné hračky z Pepca. Alebo kúp kocky, či puzzle. Nestojí to veľa a poteší to....

mirka438
•
12. máj 2021

My mame po starsom synovi snad takmer vsetko a tiez sme spekulovali, co kupime dcere na 1 narodky. Nakoniec sme kupili uplne obycajnu taku vezicku snad za 6 € lebo to bola jedna z mala veci co z hrackarstva este doma nemaju 😁 a musim povedat, ze top kupa. S nicim inym sa nehrala niekolko mesiacov, ked ich neukladala do seba/na seba tak si do nich ukladala natrhany toaletny papier alebo letak ..nevedeli sme o nej aj 3 hodiny 😃

evkamotka
•
12. máj 2021

Pepco nieeeeeee. V obyc hrackarstve/knihkupectve kupis do 10e

filili
•
12. máj 2021

Jasné, určite by som priniesla darček, idete predsa na oslavu 🙂 Vy ste oslavu nerobili. Pre chlapca by som kúpila trebárs nejaké autíčko, leporelo a drobnosť na zjedenie (detské chrumky, výživa alebo niečo také) a máš pekný darček do 10€ 😉

autor
•
12. máj 2021

@hettinka ved ano preto by mi bolo blbe nic nepriniest
@petamich keby sme kamosky ok ale my dve nemame ziaden vztah ani sa nemame o com rozpravat a ani ten ich surodenecky nie je nejaky extra..takze skor je tocele o slusnosti ako o dobrych vztahoch..svokra je velmi fixovana na dceru a ta dostane vsetko co chce a to plati od detsta a muz si na vsetko zaroba sam...tiez sa dohodli ze kupovat si nic nebudu ale ona mu stale kupi na vianoce ponozky, my jej nic..synovi kupila raz na meniny capacky a ponozky - z pepca inak nic..a chrumky a take neviem ci papa kedze on je stale z 80-90% kojeny
@lenkakravcova no na fotke som videla ze tam nejake hracky ma ale zas jemu prve hrkalky kupili asi ked mal 6-7mes...a ako som pisala neviem co uz papa kedze je stale viac kojeny ako na prikrmoch...aj ked mozno chrumky+caj by nebol zly napad..a este nieco samozrejme😂
@karmen118 moze byt len on nato ze bude mat rok ma hracky ako pre 4-5mes dieta...a zase na oblecko svokra stale ze nas chodi krajsie poobliekany tak neviem..mne sa zda ze ona mu v pepcu nakupuje kedze ona chce vsetko nove iba a tolko penazi nemaju ..
@martina1201 z pepca mi napadlo preto ze svokra aj vtedy svagrina raz z pepca nakupili..svokra tam nakupuje pravidelne🤦
@mirka438
@evkamotka
@filili
Dakujem za tipy kocky🙂 👍

nikusiak9
•
18. máj 2021

No ale ked ste nic nechdeli tak nebudte prekvapeni ze kupili nic. Spytajte sa ich co by chxeli oni

jabuducanevesta
•
17. máj 2022

https://www.martinus.sk/?uItem=733979&gclid=Cjw...

tieto knizky kupujem a su deti radym, dobre sa držia v ručke a naučia sa slovnú zásobu aj napr farby som učila na nich malého,,,