icon

Tip na darček pre 12-ročnú krstnú dcéru

levq
12. aug 2020

Ahojte, potrebujem poradiť... Moja krstná dcéra bude mať narodeniny -12 rokov- a už skoro vôbec neviem, čo jej dať...Kedysi čítala, ale teraz ju už ani knihy nezaujímajú, oblečenie nemôžem, lebo je tak trochu "pri sebe", šperky tiež nenosí, také tie hlúpostičky ako slizy a tieto pre 12 ročnú už podľa mňa nie...🤷‍♀️
Nejaké nápady? Vopred ďakujem 🙂

nyusika
•
12. aug 2020

@levq opytaj sa jej a kupte to spolu

eliska13
•
12. aug 2020

@levq tiež si myslím nech si sama povie po čom túži možno budeš prekvapena

martul
•
12. aug 2020

Kolobežka? Skejtboard? Pennyboard?

renka30
•
12. aug 2020

bluetooth slúchadlá, fit náramok, nový obal na mobil, zápisník, špirála, korektor na chybičky pleti - mám 13 ročnú dcéru a tieto veci by ju isto potešili (teda mnohé aj má) ale závisí aj od toho aký máš budget

eliska13
•
12. aug 2020

@martul tiež ma napadla kolobežka, keď je pri sebe, ale nechcela som byť netaktna😊
@levq nové tenisky?ruksak?

evkamotka
•
12. aug 2020

Spytaj sa jej, uz nie je mala. Iste si aj sama rada vyberie

prasiatko30
•
12. aug 2020

u 12r uz vie presne co chce - treba sa priamo opytat a ak je to velka polozka tak jej prispiet tolko jurasmi ako si ochotna prispiet.

pleval
•
12. aug 2020

@levq zober ju na vylet,vyberie si sama a stravite spolu aj pekny cas😀mozno kino,kofola...

deti95060810
•
12. aug 2020

kino? alebo lístky na koncert?

lenuliatko84
•
12. aug 2020

Ked je pri sebe v tomto veku kupila by som nieco aby sa zacala hybat

nyusika
•
12. aug 2020

@lenuliatko84 to nemyslis vazne ? 😀

0silvia0
•
12. aug 2020

@levq zober ju do obchodu, nech si vyberie co chce. Alebo darcekovu poukazku do obchodu s odevami, drogerie atd.

jajka71
•
13. aug 2020

Moje netere 10 a 12 dostali darcek predcasne aby si v case corona prazdnin uzili darcek naplno: usb kluc s menom vytlacenom na 3d tlaciarni predpokladam v oblubenej farbe su krstnymi dcerami manzela a vytesuju sa a zavidia im vraj rodicia maximalne ;) netere su zvyknute ze 1 dar je prakticky a toto maximalne, lebo kryt na usb je klucenka alebo si zavesia na peracnik ;)

nyusika
•
13. aug 2020

@jajka71 ja sa m do myslela, že USB kľúč už málokto používa, moja neter by na mňa pozerala ako puk (13 ročná)

sonnenshein
•
13. aug 2020

Moja ma 12 a totalne ju potesil maly ruksak. Obavam sa, ze takto zacina zenska mania na kabelky 😁

0silvia0
•
13. aug 2020

@nyusika preco myslis? Usb moje deti (16 a 18 rocne) pouzivaju na ulohy do skoly, ked treba nieco doma urobit a priniest do skoly, hoci maju na to aj ine skolske uloziska, ale obcas pouziju aj na pozeranie filmu tam, kde nie je pokrytie internetom atd.

nyusika
•
13. aug 2020

@0silvia0
mne je to jedno kto chce, nech pouziva.
len mi (MNE, zdoraznujem) pride zvrhle darovat USB kluc, najma dietatu.

kikazoe
•
13. aug 2020

@levq mám v tomto veku jednu z dcer a potešil ju deň podla nej.... zašli sme si spolu na nakup( vybrala si už spomínaný malý ruksak a spoločensku hru ), do muzea a večer všetci do novej reštauracie. popripade- staršej sme zaplatili aj pre kamaratky - atrakciu ( jumping arena, laserová arena či escape room )

0silvia0
•
13. aug 2020

@nyusika aha, myslela som ze riesis zbytocnost usb klucov a ty riesis nevhodnost takehoto darceka pre dieta...

nyusika
•
13. aug 2020

@0silvia0 zbytocnost neriesim, to je pre mna fakt 🙂
bolo to len take zamyslenie a nasledne prisla poznamka o nevhodnosti darceka.

ale ako pisem - pre mna.
dovolila som si vsak poznamenat, ze je to fakt blby darcek pre dieta, pokial neviem, ze specialne tuzi po tomto,

andrea78
•
13. aug 2020

Spytaj sa konkretne co chce, nech ti povie/ukaze, da link, objednaj to alebo chodte kupit spolu. Ak toto nechces/nemozes, daj jej peniaze, aj darovat sa daju inak ako podat bankovku ( ja som napr. urobila - lebo som nestihla kupit a neskoro ma to napadlo - sporenicku, napisala ku tomu nieco od srdca a vlozila ten prvy ,,vklad,, , moze postupne sporit dalej na to co by chcela, alebo si rovno kupi co chce, toto vzdy malo najlepsi uspech), aj ked poznas zaujmy nemusi sa ti podarit kupit s cim bude spokojna. Pripadne poukazka do obchodu, ak nechces dat rovno peniaze , maju ich mnohe obchody ci uz s oblecenim, kozmetikou, sportove ... len si vybrat ktory( napr. do C&A poukazku som uz davala dcere, maju v ponuke aj ine obchody, jasneze by som vedela rovno aj nieco kupit, no takto to brala inak, bola radsej, zrejme pocit, ze si kupi ,,sama,,, synovi do Decatlonu , to sme potom vybrali a objednali online a pouzili ju tak, takze chodit nikam nebolo ani treba, ci do Sportissima...) Fajn moze byt aj predplatena karticka do kina ( ak tam obcas chodi). Pripadne predplateny casopis, ale tu pre nu neviem aky, to mam v zalohe pre syna casopis o futbale.

jajka71
•
13. aug 2020

@nyusika mojim neteram sa pacilo to meno v oblubenej kriklavej farbe ako klucenka a ked bude treba vedia ju vyuzit