icon

Vianočný darček pre trojročnú

zuzkaburik
13. nov 2021

Ahojte maminy,

prijmem tipy a inšpirácie na rozumný a kvalitný darček pod stromček pre 3 ročné dievčatko.

pribinak
•
13. nov 2021

@zuzkaburik kolobezka?

0silvia0
•
13. nov 2021

@zuzkaburik detska kuchynka?

kikavadi
•
13. nov 2021

Kúzelné čítanie Albi
Kuchynka
Obchodik pre deti
Bicykel
Kolobežka

pokemonkaa
•
13. nov 2021

netere sa nevedia nasytit tejto kuchynky, odporucam : https://www.lidl.sk/p/playtive-detska-drevena-k...

hipuska
•
13. nov 2021

Ja sa tiež prikláňam ku kuchynke. A tá z Lidl má skvelú cenu a super prepracovanie. Svetlá, zvuky a navyše ešte podporuje aj detskú predstavivosť

zuzkaburik
autor
•
13. nov 2021

Ahojte dievcata, no, kuchynku mame uz od 2.narodenin a ide nonstop, rovnako tak kolobezka, odrazadlo, takze mi z toho vychadza, ze vezmem to kuzelne citanie, kedze po nom uz dlhsie pozeram a maju to aj v skolke👌 ďakujem

zuzikak
•
13. nov 2021

detska kuchynka je super napad. Aj obchodik, tak isto mozno kufrik pre akoze lekarku, lego duplo alebo spievajuci psik fisher price, Alebo vacsi kocik s babikou, co vydava zvuky a k tomu flasticku a par kuskov na obliekanie. Alebo velku babiku Sally 50cm, co by bola jej partacka a par obleceni (daju sa jej cesat vlasy), prip. rozne drobne hracky z kt. si vie vystavat svet. (zamocek, auticko, motorku - nieco na styl polly pocket), spolocensku hru napr. klobucik hop, clovece, opicky, priserky zo skrine, dixit, rybicky a udicu (co sa kruti platforma), take plastove hribiky co sa ukladaju do mozajky alebo mozajkove uliky, nieco na kreativne tvorenie....

matka1961
•
13. nov 2021

@zuzkaburik naša dcérka má 3,5 v decembri a želá si od Ježiška Buzza raketaka na baterky z toystory ale kúpili sme aj Woodyho keďže sú parťáci a ešte si želá skateboard so svietiacimi kolieskami 🙂 no a urco nejaké pekné knižky, pyžamko a chcela som jej zohnať tu jednorozciu kabelku ale nejak je všade vypredaná tak uvidíme:(

jaja20
•
13. nov 2021

Pred pár dňami tu bola otázka,čo kúpiť pre 2 ročnú dcérku,tak som poradila toto. U nás sme to využili až do konca škôlky.

janulik2008
•
13. nov 2021

@kikavadi kúzelné čítanie záleží aj od dieťaťa malú zaujalo až ako 6 ročnú, mali sme ho už skôr ale ani o to nezakopla 😀😀😀

sasitimi17
•
13. nov 2021

A čo ju baví ? Darmo ti napíšem že ja kupujem konskú stajňu s koňmi keď tvoju koníky nezaujímajú.. alebo keď sa jej spýtaš co si praje tak co ti povie ?

0silvia0
•
13. nov 2021

@jaja20 jej to v akom regione sa pouziva slovo suchacka? Som este nepocula🙂

mama004
•
13. nov 2021

@0silvia0 napr. v BB som ešte nikoho nepočula povedať šmykľavka všetci s môjho okolia odjakživa šúchačka😁vy tomu ako hovoríte?

jaja20
•
13. nov 2021

@0silvia0 Stredné Slovensko Kremnica 😉

0silvia0
•
13. nov 2021

@mama004 my smyklavka tu v Trnave😁. (dokonca bez makcenov, tak tvrdo ako som napisala), ale pocula som aj smykacka, ale suchacka je pre mna uplne nezvykle

jaja20
•
13. nov 2021

@0silvia0 Dokonca niektoré deti hovorili aj že " ideme na šúchalu "😅

0silvia0
•
13. nov 2021

@jaja20 zlate🤩

annm81
•
14. nov 2021

@zuzkaburik Ja som tiež dostala úžasné odporúčania na kúzelné čítanie, tak sme kúpili a za mňa obrovské sklamanie. Jedine tie knihy o zvieratách sa mi páčia, tam sú pekne spravené testy na hľadanie zvierat podľa mena, popisu aj zvuku. Ostatné (a máme ich doma zo 6-7) sú biedne. Náhodne povyberané informácie, ktoré potom niekto chaoticky nahádzal na pár strán. Za mňa vyhodené peniaze. Za tú sumu som mohla nakúpiť klasické detské encyklopédie, dieťa by sa dozvedelo viac a ešte by som ušetrila.

miroslava_vancova1
•
Odpoveď bola odstránená
•
basska_b
•
28. nov 2021

Podľa toho, čo ju baví. Pekné knižky s príbehmi a obrázkami, puzzle, pečiatky, zošit s úlohami na vystrihovanie nožnicami. To kúzelné čítanie ma za srdce nechytilo, je to akýsi pokus suplovať rodiča pri čítaní

saxana000
•
28. nov 2021

Lego
Sanky
Babika
Kociarik
Domcek pre barbiny
Litle pony
Interaktivne zvieratko
Vlacikova draha
Puzzle