Ktoré vianočné darčeky vrátite a prečo?
Ktore vianocne darceky idete vymenit a preco?
ziadne, vsetko bolo podla predstav
Žiadne
Ty si dostala aj bločky k darčekom?
@vanilkovazmrzka zaujimave citanie
@janai1 Nie, ale blocek si viem vypytat.
To by som nikomu neurobila,že som si pýtala bloček a vrátila niečo
Retiazku a prívesok.
Lebo som si objednala rovnaký prívesok aký mi kúpil muž, a retiazka od neho sa mi páči viac 😄
Takže odomňa pre mňa- vraciam 😁
@terezka1947 Aj ked uz mas nieco 2x, nieco ti je velke alebo male?
Keby ešte od manžela....tak asi,ale inak nie.
Ja ziadne, ale ked som davala vianocne darceky ku kazdemu bol gift receipt- blok na vymenu darceka len bez ceny, u nas sa to robi uplne bezne. Radsej nech si to ludia vymenia bud za kredit v obchode alebo nieco co im viac vyhovuje.
Ja som minuly rok menila zupan co som dostala od muza za vahu 😁
Fúha, hanba by ma fackovala ísť pýtať bločky aby som to mohla vrátiť
Žiadne, radšej posuniem ďalej.
Nikdy som nic nevracala z darcekov, ked sa ti daco nepaci podaruj rodine alebo kamoskam
Žiadne. A to sme si s mužom navzájom kúpili v podstate to isté, čiže jedna z tých vecí nám je úplne zbytočná. Ale vrátiť darček sa určite nechystám.
Ja som bohuzial dostala vec, ktora je uplne mimo mojho vkusu, je to oblecenie o 3 cisla mensie ako nosim. Okrem toho, ze mi to je male, je to absolutne priserne a nikdy fakt nikdy by som si to neobliekla. neviem ale, ako to setrne vykomunikovat s darcom, ze nech to ide vratit tam, kde to kupil. Nie, vacsie cislo nechcem, nosit to nebudem ani nahodou.
dcera dostala dve mikiny od deduša a idu sa vymienať, jednak sa jej nepacia, ale hlavna vec su jej obe malé :D
Idem vymeniť pyžamo, ktoré dostal syn od starkej. A bez hanby 😃 kúpila mu pyžamo vo veľkosti 122, pýtala sa či nebude malé, či ho nemá ísť vymeniť... Povedala som, že určite nie, keďže syn nosí 110/116 a ona aj tak išla a vymenila ho za 128/ 134. Našťastie starká vždy nechá aj visačku aj blok takže pôjdem vymeniť za aktuálnu veľkosť. Nebudem tu dva roky skladovať pyžamo 😃. Už takto dostal nohavice keď sa narodil, má 5 rokov a stále sú mu veľké 😂
Knihu. Prislo uplne nieco ine. ;D
@muchotrafka298 zalezi na otm, kto je darca.. mne takto chlap nakupil oblecko pred rokmi... aj kabelku... aj neveim co, nikdy som to nenosila, vratit nemozne.. posunula som dalej, co ostalo vyhodila som. Celkovo neznasam ak niekto kupuje oblecenie dospelej zene, a bez toho aby sa trafil do vkusu...
@simca06022011 toto presne ako keby si pisala o mne.....ja nemam problem si sama vybrat, je fajn, ze mi chce nieco kupit, ale nikdy sa netrafi. Hodila som to do skrine a neskor do dam do charitativneho kontajnera. Lebo nic ine s tym neviem urobit.
@muchotrafka298 no podla mna je to na charitu skoda, skusila by som najskor bazar a vinted, ak nic.. tak potom to vyhodim:D ja do charity nedavam nove veci len tak lahko :DDD
Môj svokor sa tento rok ale ze vobec netrafil...tak ma to mrzi za neho, lebo je to velmi dobry cllovek..kupil synovi mikinu za 30€ ktora mu je mala, stojan na klavir ktory nepasuje a lietajucu vilu, ktora sa do hodiny pokazila...a mne knihu ktoru mam uz dlho...myslel si ze novinka a to bolo len dalsie vydanie...tak to teraz chudak chce riesit
ziadny 🙂 od vacsiny rodiny dostavame peniaze a darceky riesim ja a manzel mi dal velmi vtipne tricko, tak v tom budem spat 🥴
ziadne, kupili sme si to co sme chceli. ak ide o somariny od rodiny, ktore nevyuzijeme, tie idu dalej. iba raz sme starym rodicom vratili drahu realisticku babiku, ktoru dostala dcera a skoro sa rozplakala, ked ju videla.
Akoze nie o tom su Vianoce, aby sme dostali darceky pomaly podla nasej "objednavky"v zivote by ma nenapadlo ist nieco vracat alebo vymienat aj ked to nikdy v zivote na seba nedam alebo nevylozim niekde...to je uz uplna drzost dnesnej doby vobec pomysliet na nieco take. A keby sa to stalo mne,zeby niekto odo mna pytal blocek, ze si chce darcek "vymenit" tak by to bol odo mna jeho posledny dar v zivote....
Dnes sme boli s dcérou vymeniť denník. Lebo som sa netrafila.
Ja som raz dostala na narodeniny fakt krasnu sadu sperkov, ale naramok mi vobec nesedel. Normalne som to manzelovi povedala, on mi dal ucet a ja som si ho bola vymenit za nausnice do sady 🙃
Žiadne. Buď použijem, alebo darujem ďalej (ale tento rok prekvapivo zatiaľ žiadne nevyužiteľné veci👌). Za vouchery si kúpim čo ja chcem priamo v obchode.

Ziadne
A co ti daju do zivota taketo informacie?