Kupujete už teraz darčeky na Vianoce?
Ahojte baby 🙂 chcem sa vás spýtať či už kupujete darčeky na Vianoce a ak áno, tak čo. Dajte nejakú inšpiráciu. Ja už niečo mám, ale rada sa inšpirujem.
Ja som uz kupovala darceky aj od augusta. Postupne kazdemu, inal by som sa nedoplatila. Potom sme zrusili darceky medzi surodencami, tak je to v pohode aj v decembri.
Teraz mam skor problem, ze co kupit. Mam pocit, ze mame vsetko co potrebujeme a ani syn netusi co by chcel. A mna kreativita nejako opusta.
Ale minuleho roku som 24.12 bezala kupit 5. rocnemu vonavku, lebo on si ju praje pod stromcek a jezisko mu ju urcite prinesie. To bola nova informacia, ktora nikde nezaznela. Az v marci ked nam fali zo skolky pracovne zosity sa ho pytam, co to nakreslene pod stromcekom. A on, ze vonavku predsa. Hovorim si, "dakujem" pani ucitelke, ze ste nas nechali pred vianocami nazriet do tychto zositkov, aby sme vedeli co si deti praju.
Ja rada kupujem takto skoro, pretože mám jednoducho veľkú rodinu a obdaruvavame aj deti zo širšej rodiny (máme 10 neteri a synovcov a už aj neter má bábätko) každému kúpim jeden darček.. mojim deťom každému kúpim 4darceky, čo mi príde naraz šialene veľa..
Kupujem podľa veku a záujmov.. napríklad mojim deťom kúpim tento rok každému 2x lego (po jednom už mám kúpené, ostatné ešte len vyberam), 1xknihu a 1x spoločenskú hru.. (mimo sviatkov deťom nekupujem darčeky) tým zo širšej rodiny kupujem teda podľa veku.. prvi traja sú už dospelí, ale aj tým rada kúpim maličkosť..
Neskôr sa venujem už len baleniu, peceniu, výzdobe a výrobe ozdôb s deťmi - milujem vianočnú atmosféru a tak si ju s deťmi vždy vytvárame..
Tristvrtku už mám a posledné čakám každou chvíľou kuriérom neviem čo sa môže stať a už mám aspoň pokoj samozrejme ak niečo ešte zbadám a zapáči sa mi tak dokupim
Ja som veru kúpila všetko v októbri a začiatok novembra.teraz mám nohy hore, všetko dávno zabalené, žiadni kuriéri ani výdavky 👍
Ahojte, náhodou na predaj Lego SUPER MÁRIO, prvú a druhú sériu, tie akčné kocky niekto nemáte? Ďakujem

pre mna este skoro, ale tak nakonci novembra zacnem 🙂