icon

Ako osviežiť vzduch v byte po prerábke?

lenusik296
Dnes o 11:28

(: Osviežovač 🙂 kamoška prerábala byt, ale zostal tam taký zvláštny, ťažký vzduch. Aký osviežovač /ideálne z DM/ by jej príjemne prevoňal celý byt? My máme v kúpelni Ambi Pur, vonia pekne, ale niečo vhodné do obývačky, chodby. Ďakujem !

anonym_0c69f3
Dnes o 11:28

@lenusik296 a ona to chce?

mauduska
Dnes o 11:31

Ja by som navrhla radšej poriadne vyvetrať. Ak ostal smrad napr. po farbách atď, tak nakrájať cibuľu do misiek s vodou a rozložiť po byte, to posaje pachy a potom cibuľu raz-dva vyvetráte. Osviežovač vám chemikáliami akurát tak prebije smrad, ktorý tam je a budete čuchať 2v1

lenusik296
autor
Dnes o 11:32
@anonym_0c69f3

@lenusik296 a ona to chce?

@anonym_0c69f3 áno, bude robiť uvítaciu oslavu a poprosila ma, či nepoznám niečo príjemné a hlavne overené na prevoňanie bytu

anonym_0c69f3
Dnes o 11:35
@lenusik296

@anonym_0c69f3 áno, bude robiť uvítaciu oslavu a poprosila ma, či nepoznám niečo príjemné a hlavne overené na prevoňanie bytu

@lenusik296 tak potom v dm sú teraz nové do zástrčky pozri tam

anonym_0c69f3
Dnes o 11:37
@lenusik296

@lenusik296 tieto, mám ich sama uložené zatiaľ som to nekúpila

anonym_fa8cf3
Dnes o 11:43

Preco si nekupi take, ake budu jej samej vonat?

midka
Dnes o 12:08

.... mimo temy,, ja tuto vonu novoty, lepidla a noveho nabytku zboznujem ... 🙂... to je nieco, co sa v dm za par supov neda kupit..... 🙂 ale chapem...kocky vyssie dali fajn rady ... snad bude kamoska spokojna...

anonym_a42a72
Dnes o 12:23

Osviežovač netreba, vzduch bude ešte horší, stačí riadne vetrať.

januska12323
Dnes o 12:33

Treba to vyvetrať až potom navoňať.

ghelena
Dnes o 14:53

Škorica/jablko.
To mám najradšej.
Muž je "alergický" na vône.
Ja by som strekla parfém.
Mám 2 voňavky, čo muž nemusí.