icon

Poraďte osvedčené vône do bytu

7. máj 2026

Ahojte, prosím vás ake mate osvedčené vone do bytu? môžu byť aj tie automaticke, ktoré sa samé zapnu v nejakých intervaloch. Ďakujem

zirafienka
7. máj 2026

Segedinský guľáš z domácej kyslej kapusty. Nič lepšie nepoznám. Zdravá vôňa, bez chémie. Len škoda, že tá vôňa dlho nevydrží. No a potom v pravidelných intervaloch mám otvorené okná a niet nad čistý vzduch.

tenerifka
7. máj 2026

Cerstvy vzduch, voña zahrady a mora.....

anonym_a83a31
7. máj 2026

mne najviac vonia airwick elektrický do zásuvky - mango ale uz dlhsie som ho nevidela v dmke. Všetci mi ho chválili keď prišli na návštevu. Ale mám aj taky airwick freshmatic - linen in the air čo strieka každú pol hodinu (len v chodbe).

bomba36
7. máj 2026

Vetranie už nie je v móde?

anonym_e81d39
7. máj 2026

@anonym_autor vyvetraj

xckaretxxx
7. máj 2026

@anonym_autor ved si poriadne vyvetraj, potrebuješ dýchať nejakú chemiu?

tiezjedna
7. máj 2026

@anonym_autor ja milujem už dlho túto vôňu https://www.rituals.cz/mehr-fragrance-sticks/

autor
7. máj 2026

zeny pýtam sa jednoduchu otázku. Nepýtam sa či mám mať otvorené okna, alebo či to je chemia....

autor
7. máj 2026
@bomba36

Vetranie už nie je v móde?

@bomba36 zrejme ani odpoved na otazku na ktoru sa pýtam 🙂

autor
7. máj 2026
@xckaretxxx

@anonym_autor ved si poriadne vyvetraj, potrebuješ dýchať nejakú chemiu?

@xckaretxxx a potrebuješ odpovedať na niečo načo sa nepýtam ?

anonym_4748d5
7. máj 2026

Nemám rada dunihlavy a umelé vône, ale tiež je mi príjemné, keď po dlhšej dobe prídeme domov a cítim takú špecifickú vôňu nášho bytu. Používam tieto vanilkové tyčinky ,ale mne vydržia oveľa viac ako píšu. Ani ich nedávam naraz, ale začínam tak 2 kusmi a po mesiaci pridám ďalšiu atď. Ja to vnímam, len keď prídem domov napr. po víkende. Návšteva to cíti hneď. Každá domácnosť má svoju vôńu a ak si tam stále, prestaneš ju vnímať. Ale keď prídeš po dlhšej dobe-napr. z dovolenky, tak to zrazu cítiš a to je to, čo cítia ostatní, keď k tebe prídu. Tie striekacie u nás v práci používajú a priznám sa, je mi to nepríjemné. Je to intenzívne a trochu nevoľno mi je z toho.

moony99
7. máj 2026

Toto silno vonia, dá sa nastaviť inenzita aj svetlo.

sisaka
7. máj 2026

Ja používam difuser s éterickymi olejmi

anonym_00ac5e
7. máj 2026

Presne, niet nad čerstvý vzduch čo ti vanie rovno od cesty 😆. Ešte lepšie keď ti priveje aj cigaretový smrad od suseda čo bafká na okne . Dievčatá, pazuchy dúfam tiež iba vetráte... Ja používam oleje. Kvapnem na tampónik a schovam niekde v miestnosti, cítim cca týždeň.

nikoletta1712
7. máj 2026
@anonym_00ac5e

Presne, niet nad čerstvý vzduch čo ti vanie rovno od cesty 😆. Ešte lepšie keď ti priveje aj cigaretový smrad od suseda čo bafká na okne . Dievčatá, pazuchy dúfam tiež iba vetráte... Ja používam oleje. Kvapnem na tampónik a schovam niekde v miestnosti, cítim cca týždeň.

@anonym_00ac5e Prosím, nech si toto prečítajú všetky tie, ktoré tvrdia, že chémia je “ smrť”😁

liusa82
7. máj 2026

ja použivam vosky do aroma lampy yankee candle,country candle a Kringle candle.Ale aj ten spominany airwick sme mali velakrát čo automaticky strikol do miestnosti v určitom intervale ani to nebolo zlé.Ale tieto vosky sú u mňa top zatial

autor
7. máj 2026
@anonym_00ac5e

@anonym_00ac5e milujem 😁

anonym_927375
8. máj 2026

Vy ste tu niektoré posadnuté vôňami. To bývate vedľa kravína, či dokonca v ňom pracujete? Si naštudujte niečo o zložení a vedľajších účinkoch, možno vytriezvieť .

autor
8. máj 2026
@anonym_927375

Vy ste tu niektoré posadnuté vôňami. To bývate vedľa kravína, či dokonca v ňom pracujete? Si naštudujte niečo o zložení a vedľajších účinkoch, možno vytriezvieť .

@anonym_927375 nerozumiem prečo polka ľudí má potrebu sa vyjadrovať k veciam na ktoré som sa nepýtala ☺️

kocuris
8. máj 2026

Lampè Bergèr

anonym_927375
8. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_927375 nerozumiem prečo polka ľudí má potrebu sa vyjadrovať k veciam na ktoré som sa nepýtala ☺️

@anonym_autor aby ti otvorili obzory

autor
8. máj 2026
@anonym_927375

@anonym_autor aby ti otvorili obzory

@anonym_927375 nemám záujem 🙂

bluea
8. máj 2026

airwick active fresh za mna super, tie aerosolove u nas velmi citit nebolo