Kedy je vhodný čas na paušál pre dieťa?
Ahojte, chcem vas pekne poprosit o vase skusenosti s pausalom pre dieta. V akom veku ste dali vy. Vyhody nevyhody, skusnosti, odporucania su vitane.
Dieta ma akutalne 13r. Mobil ma teraz na kredit.
Nad pausalom vaham, lebo je to mesacny zavazok.
@patrike to je velmi dobra otazka. Odpvedelala by som asi hlavne, lebo tlak soc.skupiny.
Mas deti?
@anonym_autor mám deti 18 a19 a nemajú paušál. S 6€ kreditom vydržia 4-8t, v škole, doma, vonku na ulici majú wifi. A stačí
ahojko moja prave skoncila ZS ide na strednu. doteraz mala tiez kredit. kedze bude cestovat do ineho mesta chcela som aby mala dostatok minut aj dat keby daco... zvazovali sme vsetky dostupne alteranativy. oplati sa SWIPE (cenovo 10€ ale su tam obmedzenia v datach aj hovoroch) ale mesacne dobyjas (nie mesacne, ale kazdych 30 dni) alebo potom ISIC kartu a YOXO. nakoniec sme zvolili YOXO nakolko je to pausal cena je porovnatelna s SWIPE ale ma nekonecne hovory a sms + 100G dat co ti neda ziadny operator v tejto cene stoji 20€ + vies si mesacne za neminute data odpocitat 1€ maju ho 3 moje deti a sme velmi spokojni. otazka je kolko chces do toho investovat my sme nakoniec zvolili YOXO prave kvoli tomu ze ho mam vo fakture a je pokoj
@anonym_autor nase deti nemaju a zatial im netreba. Nastarsi bude mat 15r.
Za mna pausal, ked si nan zarobia.
15 ročný má O2 junior, a 10 ročná má 02 fér s platbou na faktúru za cca 3-4 € na mesiac
Chalani dostali pausal tak pred 2r,teda 16 a 14r,ked mali.Maju 100min do vsetkych sieti,data maju aj od nas darovane,a okrem Turecka nikdy nepresvihli pausal.Kontroluju si to,a to som sa velmi bala pri 2hom,mladsom ale aj on prekvapil a sam si to kontroluje.Mladsi maju na kredit.
A platime za ich pausal po 13eur.Teda ono to chodi vsetko v 1 fakture.
Dakujem vam vsetkym za postrehy, nazory, skusenosti
.
Swipe je od 15r. Bola som sa pytat v Telecome.
Tiez suhlasim s tym, ze az ked si zarobia. To bola aj moja povodna myslienka pri smart telefone... Koniec koncov mat smart telefon je privilegium, nie povinnost.
Asi zostaneme pri kredite..
@anonym_autor mám deti 18 a19 a nemajú paušál. S 6€ kreditom vydržia 4-8t, v škole, doma, vonku na ulici majú wifi. A stačí
@anonym_22b429 smiem sa este spytat-
obe su dievcata?
@anonym_22b429 smiem sa este spytat-
obe su dievcata?
@anonym_autor ano.
Prečo chlapci majú mať paušál a dievčatá kredit?
@anonym_autor kredit je pre dinosaurov(vec 20 rokov dozadu) a najväcsia hlupost sveta, ked potrebujes volat, musis si ho dobijat, ked ho nevyuzijes, ti prepadne, najlepsi je pausal taky ktory co prevolas to zaplatis, poznam kolegyne ktore normalne pracuju ale su zgrlosky teda jedine kredit a ked nieco potrebuju prezvonia a cakaju ze im zavolam, no mam ich v pazi, potom doslova citim ako z nich miznu peniaze(hovor na ich ucet)...
@anonym_544d23 Kredit nie je pre dinosaurov. Ked ti ukradnu telefon s pausalom,tak mozu telefonovat....
@anonym_autor ano.
Prečo chlapci majú mať paušál a dievčatá kredit?
@anonym_22b429 to som nepisala, zeby dievcata mali mat kredit a chlapci pausal.
Pytala som sa, lebo som predpokladala, ze kedze ze kredit dlho vydrzi a nie su problemy-budu to dievcata. Mami, vyborna praca. Su zjavne aj dobre vychovane
moje deti 11 a 14 maju Radost cca 7 EUR/30 dni, je t dostacujuce, volat nepotrebuju, a ked volaju, tak ma prezvonia, a ja im zavolam, alebo cez whatsapp, SMS neposielaju vobec, internet im staci, lebo doma je Wifi, netravia na mobile cas pozeranim do nemoty
@anonym_autor Moja kamarátka platí paušál 49 eur pre 8 ročné dieťa, má tam volanie smsky a nekonečné dáta.
@anonym_autor Moja kamarátka platí paušál 49 eur pre 8 ročné dieťa, má tam volanie smsky a nekonečné dáta.
@anonym_f01f1e To je trochu vela,alebo je chyba v texte..😎
@anonym_f01f1e To je trochu vela,alebo je chyba v texte..😎
@niekto2hy Áno je to veľa aj podľa mňa no vážne toľko platí mesačne, čo viem jej dcéra stále si vypisuje so spolužiačkami, hrajú hry a to veľa zožerie.

@anonym_autor Uc ho financnej gramotnosti. Bude mat kredit, nech ti moze zavolat. Hrat sa moze doma na wifi, s nastavenim casoveho limitu hodina denne. Data mat nebude, ale ma sancu kupit si data za vreckove. Davas mu napr dvacku mesacne, tak ked poziada dobit kredit 8 eur, dostane na ruku len 12.
@patrike hmmm, vreckove este nedostava.. Dalsi chrobak..