icon

Najlepšie aplikácie na učenie angličtiny pre malé deti

lylyjana
23. aug 2025

Ahojte. Poradte prosim nejaku dobru appku na zlepsenie anj pre deti. Syn ma 5 rokov, bavi ho anj tak som si myslela, ze by sme urobili ustupok a dovolili tablet raz za cas aspon na takuto aktivitu. Viete poradit nejaku appku, ktora je vhodna aj pre male deti? Pripadne mate skusenosti s LingoKids, Fun English by Studycat, Khan academy…? Vdaka

wiqi
23. aug 2025

@lylyjana používame LingoKids už rok, šesťročnú to baví a ani nevie ako a už sa pekne chytá na slovíčka. Mne sa páči, že to nahovorili native speakers.

katkaseiner
24. aug 2025

V takom veku ani neodporucam aplikacie, za mna je super rozpravka Pepa Pig - krasna vyslovnost, ja to vždy odporucam

wiqi
24. aug 2025

Pepa Pig je super alebo my aj Paddingtona pozeráme, tiež pekná výslovnosť

lylyjana
autor
24. aug 2025
@wiqi

Pepa Pig je super alebo my aj Paddingtona pozeráme, tiež pekná výslovnosť

@katkaseiner
@wiqi vdaka ale zial syna Peppa pig absolutne nebavi. Ani bluey zial :( tu appku by mal dovolenu mozno len cez vikend, nie som velky zastanca techniky pre take male deti

katkaseiner
25. aug 2025
@lylyjana

@katkaseiner
@wiqi vdaka ale zial syna Peppa pig absolutne nebavi. Ani bluey zial :( tu appku by mal dovolenu mozno len cez vikend, nie som velky zastanca techniky pre take male deti

@lylyjana pocuj a preco nekontaktujea jazykovku. Moji chodia na anglictinu od škôlky. Dokonca ked uz chodili, jazykovka zacala detske kurzy s nejakym mackom. Moji uz boli na to velky ale je mozne ze takto hravou formou by to islo.Moji uz maju teraz 13 a 10, nikdy sa vedome nebiflovali anglictinu a plynulo hovoria (ja a muz sa anglictinou aj živíme). Jazykovky robia zaciatkom roka aj otvorene hodiny. Popytaj sa v okoli. Ja hodnotim skoru anglictinu vyborne, nerobila by som to inak keby som mala začať znova

lylyjana
autor
25. aug 2025
@katkaseiner

@lylyjana pocuj a preco nekontaktujea jazykovku. Moji chodia na anglictinu od škôlky. Dokonca ked uz chodili, jazykovka zacala detske kurzy s nejakym mackom. Moji uz boli na to velky ale je mozne ze takto hravou formou by to islo.Moji uz maju teraz 13 a 10, nikdy sa vedome nebiflovali anglictinu a plynulo hovoria (ja a muz sa anglictinou aj živíme). Jazykovky robia zaciatkom roka aj otvorene hodiny. Popytaj sa v okoli. Ja hodnotim skoru anglictinu vyborne, nerobila by som to inak keby som mala začať znova

@katkaseiner maju anj aj v skolke, resp minuly rok chodila lektorka, v lete bol v anglickom tabore. Paradoxne ja ovladam anj tiez na vysokej urovni, ale so mnou nechce ani za svet ani sa hrat po anglicky 😅 ak nebudu mat v skolke dobru anj tak urcite zvazim aj jazykovku vdaka za tip 🙂

katkaseiner
25. aug 2025
@lylyjana

@katkaseiner maju anj aj v skolke, resp minuly rok chodila lektorka, v lete bol v anglickom tabore. Paradoxne ja ovladam anj tiez na vysokej urovni, ale so mnou nechce ani za svet ani sa hrat po anglicky 😅 ak nebudu mat v skolke dobru anj tak urcite zvazim aj jazykovku vdaka za tip 🙂

@lylyjana moji praveze v skolke chodit nechceli. Bol to cas ked chceli byt vonku. Chodili po škôlke