icon

Zdieľanie cudzích detí na internete. Je to správne?

1. jún 2026

Zaujimalo by ma, aky mate postoj k zdielaniu cudzich deti na internete. Nspr. ak idete ns nejake tie baby cvicenia a neskor kruzky a potom najdete svoje deti aj seba na internete. Bud to prezdiela lektorka alebo ins matka, poloinfluencerka.

Je vam to jedno? Riesite to nejako? Poziadate o stiahnutie, slebo uz viac nepridete?

anonym_f04512
1. jún 2026

@anonym_autor aj skolky musia mat podpisane od rodica ci rodic suhlasi so zverejnovanim dietata, tie kruzky nefunguju rovnako? Pokial niekto nema suhlas so zverejnenim fotografie na ktorej ste mozete ziadat o stiahnutie fotografie alebo prekrytie tvare

anonym_10592c
1. jún 2026

určite má na stranke napisané že navštevou kurzu suhlasiš so zverejnovaním
a ked sa ti to nepači tak povedz nech to nerobia
u nás tiež jedna mamička nechcela a trenerka dávala jej dcera na jej tvar kvietok emotikona aby ju nebolo vidno
normalne vec stači sa len ozvať

zuzinka888
1. jún 2026

Ano vadilo. Hned by som pisala autorovi nech da na tvar smajlika.

lindusss2016
1. jún 2026

Najskor si niekde v podmienkach s tym zverejnovanim súhlasila. Tiez to tak mam nastavene

mauduska
1. jún 2026

Ja som len raz takto našla z nosiacej skupiny, ale všetky deti mali rozmazané tváre - to sa mi zdá ok. Ale keby nebol rozmazaný by som im písala a riešila to. Iné je samozrejme keď nás odfotili na nejakej obrovskej akcii kde je plno ľudí a vstup tam je v podstate povolením na fotenie a zverejnenie.

janak92
1. jún 2026

@anonym_autor samozrejme žeby mi to vadilo.

anonym_ae5748
1. jún 2026

Keby si vedela, koľké učiteľky pridávajú na svoje súkromné instagramy fotky detí z triedy z rôznych aktivít, popr. koľko fotiek detí je na FB v učiteľských skupinách. Ja som učiteľka, ale nechápem, ako si toto môžu dovoliť.

17alexis
1. jún 2026

Vadilo-nevadilo, ide o to,ako je ošetrený súhlas. My teraz chodievame na rôzne akcie k MDD a všade je uvedené na plagátiku, že vstupom do areálu dáva rodič súhlas na snímanie a zdieľanie, takže...dcéra chodí na krúžok, nevadí mi, ak ich odfotia, tie fotky idú len nám na WA, ale čo mi vadilo, je, že učiteľka dala spoločnú fotku AI, aby jej z nej urobila karikatúru. Toto sa mi nepáči a od nového školského roka z toho dôvodu neudelím súhlas na fotenie dieťaťa.

1sally12
2. jún 2026

No booooze.....ty nechodis na ziadne spolocenské akcie? Vieš koľko ľudí ťa už malo v zábere? A čo sa týka detí- normálne si predstavujem spoločnú triednu foto ako majú všetci spoluziaci tvojho dieťaťa cez tvár nejakú kvetinu. Lebo veď predsa - dali ostatní rodičia súhlas aby si ty videla ich dieťa? 😁