icon

Ktorá detská posteľ je krajšia?

Dnes o 12:46

Ktorá je krajšia prosím vas?

autor
Dnes o 12:47
autor
Dnes o 12:47

@anonym_autor z týchto dvoch

anonym_1a4b6c
Dnes o 12:52

Ani jedna.

parvinka0001
Dnes o 12:53

Domček

anonym_40e70a
Dnes o 12:53
@anonym_autor

@anonym_autor z týchto dvoch

@anonym_autor krajšia prvá, obidve sú nepraktické, neľahneš si k dieťatu

anonym_6bb31d
Dnes o 12:54

len z týchto dvoch? Asi č. 2 , ak dieťa omrzí tá striežka nad hlavou tak sa dá spíliť.

anonym_4bbcb9
Dnes o 12:54

to sú aké rozmery? vôbec sa to neoplatí takéto malé postele kupovať, veď deti rýchlo rastú, kúpte už dospelácke rozmery

anonym_410213
Dnes o 12:55

@anonym_autor podľa toho ako je zariadená detská izba. Či do moderného štýlu alebo nie. A podľa veku dieťaťa. Tá prvá mi príde, že nemá dostatočne vysokú zábranu, aby dieťa nespadlo. Môj by sa cez to pretočil a spadol na zem.

anonym_f48bba
Dnes o 13:11
@anonym_autor

@anonym_autor my mame pre dievcata domcek, ale taky vyssi s pristelkou a uloznym priestorom. A da sa odmontovat ta strieska z toho. Asher, ci ako sa volala. Rozmer 200x90.

anonym_f48bba
Dnes o 13:12
anonym_a944cd
Dnes o 13:21

úprimne nevidím praktičnosť ani v jednej, tá prvá vyzerá ako pre 10+ vzhľadom na nulové zábrany, tá druhá zasa tak 5+ ale tie dosky hore akože využiješ k čomu? na záclonky? ak ide o malé dieťa, kúpila by som klasickú posielku so zábranou, ak je to väčšie dieťa tak poschodovú s úložným priestorom dolu.

ivik4
Dnes o 13:25

2

anonym_2173fb
Dnes o 13:25

na tych vlnkach sa bude buchat .. a domcek je tak na par rokov a potom kupis aj tak velku .. takze by som kupila velku hned a usetrila cas aj peniaze ..

1sally12
Dnes o 14:05

Druhá

anonym_8c7ee6
Dnes o 14:21

Ked uz musi byt tak druha ale dobrovolne ani jednu by som nevybrala.

anonym_4d904c
Dnes o 14:37

navybrala by som ani jednu, sice su na pohlad pekne ale uplne neprakticke. Kupila klasicku postel s uloznym priestorom a vkladanym matracom. Postel vydrzi roky, matrac sa da menit ako dieta rastie

andrejka2424
Dnes o 15:16

Mne sa páči ten domček, ale to je len tak na chvíľku. Niekedy je menej viac, ja by som šla skôr do niečoho takéhoto a príde mi to aj praktickejšie:

markaterka
Dnes o 15:25

Tá prvá sa mi vôbec nepáči, tie vyrezávané oblúky sú úplne od veci a nepraktické. Vhodné akurát na ublíženie.
A tá domčeková tiež nie je bohviečo.
Ak môžeš hľadaj ešte ďalej, ale nehľadaj takú, čo sa ti páči vizuálne, hlavne pozeraj na praktickosť.

patka06
Dnes o 15:40
@anonym_autor

@anonym_autor z týchto prvá - je vyššia, má úložný priestor. Zábrana na boku bude zavadzať, ak sa dá nemontovala by som ju
Ja by som vybrala jednoduchšiu, s ďalším výsuvným lôžkom v rovnakej výške
napr. https://www.ikea.com/sk/sk/p/brimnes-rozkladaci...

biba_18
Dnes o 15:41

tú s tými vlnkami by som absolutne nebrala, ak bude dieťa grambľosaurus ako ja, večne bude otlčené ...

biba_18
Dnes o 15:42
@patka06

@anonym_autor z týchto prvá - je vyššia, má úložný priestor. Zábrana na boku bude zavadzať, ak sa dá nemontovala by som ju
Ja by som vybrala jednoduchšiu, s ďalším výsuvným lôžkom v rovnakej výške
napr. https://www.ikea.com/sk/sk/p/brimnes-rozkladaci...

@patka06 táto je tiež taká fajná na búchanie do rohu. len na to pozerám a bolia ma kolená a holene ... nabeton by som narazila do toho rohu ...

patka06
Dnes o 15:46
@biba_18

@patka06 táto je tiež taká fajná na búchanie do rohu. len na to pozerám a bolia ma kolená a holene ... nabeton by som narazila do toho rohu ...

@biba_18 potom jedine čalúnenú, tá sa mi do detskej nezdá vhodná.
O každý nábytok sa dá zakopnúť a udrieť
Mňa by zaujímalo ako sa dá otĺcť na tých vlnkách? Neviem si to predstaviť

anonym_ea0fae
Dnes o 15:54

Z týchto dvoch ani jeden. Z vlastnej vôle by som ani jednu nekúpila.

martinka13
Dnes o 16:10

Domček sa mi páči viac. Samozrejme o praktickosti nehovorím.

biba_18
Dnes o 16:16
@patka06

@biba_18 potom jedine čalúnenú, tá sa mi do detskej nezdá vhodná.
O každý nábytok sa dá zakopnúť a udrieť
Mňa by zaujímalo ako sa dá otĺcť na tých vlnkách? Neviem si to predstaviť

@patka06 bezpečne by som aj na zadku mala z toho modriny 😂😂

andrejka2424
Dnes o 16:20

Alebo napr.túto máš tiež klasický rozmer 90x200 a určite využiješ, keď budete mať návštevu. Syn má podobný typ, ale bez zásuviek a často sa to druhé lôžko u nás používa. Po čase odložíš zábranu proti spadnutiu a roky bude slúžiť.

biba_18
Dnes o 16:21
@andrejka2424

Alebo napr.túto máš tiež klasický rozmer 90x200 a určite využiješ, keď budete mať návštevu. Syn má podobný typ, ale bez zásuviek a často sa to druhé lôžko u nás používa. Po čase odložíš zábranu proti spadnutiu a roky bude slúžiť.

presne tak, dospelácky rozmer a taká praktická ako dala @andrejka2424 je najlepšia ...