Ktorá detská posteľ je krajšia?
Ktorá je krajšia prosím vas?

@anonym_autor z týchto dvoch
Ani jedna.
@anonym_autor z týchto dvoch
@anonym_autor krajšia prvá, obidve sú nepraktické, neľahneš si k dieťatu
len z týchto dvoch? Asi č. 2 , ak dieťa omrzí tá striežka nad hlavou tak sa dá spíliť.
to sú aké rozmery? vôbec sa to neoplatí takéto malé postele kupovať, veď deti rýchlo rastú, kúpte už dospelácke rozmery
@anonym_autor podľa toho ako je zariadená detská izba. Či do moderného štýlu alebo nie. A podľa veku dieťaťa. Tá prvá mi príde, že nemá dostatočne vysokú zábranu, aby dieťa nespadlo. Môj by sa cez to pretočil a spadol na zem.
@anonym_autor my mame pre dievcata domcek, ale taky vyssi s pristelkou a uloznym priestorom. A da sa odmontovat ta strieska z toho. Asher, ci ako sa volala. Rozmer 200x90.
úprimne nevidím praktičnosť ani v jednej, tá prvá vyzerá ako pre 10+ vzhľadom na nulové zábrany, tá druhá zasa tak 5+ ale tie dosky hore akože využiješ k čomu? na záclonky? ak ide o malé dieťa, kúpila by som klasickú posielku so zábranou, ak je to väčšie dieťa tak poschodovú s úložným priestorom dolu.
na tych vlnkach sa bude buchat .. a domcek je tak na par rokov a potom kupis aj tak velku .. takze by som kupila velku hned a usetrila cas aj peniaze ..
Ked uz musi byt tak druha ale dobrovolne ani jednu by som nevybrala.
navybrala by som ani jednu, sice su na pohlad pekne ale uplne neprakticke. Kupila klasicku postel s uloznym priestorom a vkladanym matracom. Postel vydrzi roky, matrac sa da menit ako dieta rastie
Tá prvá sa mi vôbec nepáči, tie vyrezávané oblúky sú úplne od veci a nepraktické. Vhodné akurát na ublíženie.
A tá domčeková tiež nie je bohviečo.
Ak môžeš hľadaj ešte ďalej, ale nehľadaj takú, čo sa ti páči vizuálne, hlavne pozeraj na praktickosť.
@anonym_autor z týchto prvá - je vyššia, má úložný priestor. Zábrana na boku bude zavadzať, ak sa dá nemontovala by som ju
Ja by som vybrala jednoduchšiu, s ďalším výsuvným lôžkom v rovnakej výške
napr. https://www.ikea.com/sk/sk/p/brimnes-rozkladaci...
tú s tými vlnkami by som absolutne nebrala, ak bude dieťa grambľosaurus ako ja, večne bude otlčené ...
@anonym_autor z týchto prvá - je vyššia, má úložný priestor. Zábrana na boku bude zavadzať, ak sa dá nemontovala by som ju
Ja by som vybrala jednoduchšiu, s ďalším výsuvným lôžkom v rovnakej výške
napr. https://www.ikea.com/sk/sk/p/brimnes-rozkladaci...
@patka06 táto je tiež taká fajná na búchanie do rohu. len na to pozerám a bolia ma kolená a holene ... nabeton by som narazila do toho rohu ...
@patka06 táto je tiež taká fajná na búchanie do rohu. len na to pozerám a bolia ma kolená a holene ... nabeton by som narazila do toho rohu ...
@biba_18 potom jedine čalúnenú, tá sa mi do detskej nezdá vhodná.
O každý nábytok sa dá zakopnúť a udrieť
Mňa by zaujímalo ako sa dá otĺcť na tých vlnkách? Neviem si to predstaviť
Z týchto dvoch ani jeden. Z vlastnej vôle by som ani jednu nekúpila.
Alebo napr.túto máš tiež klasický rozmer 90x200 a určite využiješ, keď budete mať návštevu. Syn má podobný typ, ale bez zásuviek a často sa to druhé lôžko u nás používa. Po čase odložíš zábranu proti spadnutiu a roky bude slúžiť.
presne tak, dospelácky rozmer a taká praktická ako dala @andrejka2424 je najlepšia ...