icon

Aký gauč do obývačky?

jankanelka
31. okt 2018

Ahojte,poradite farbu gauca k tmavohnedej obyvackovej stene? Aby to pekne ladilo a trosku presvetlilo miestnost nieco zaujimave... Chceme rohovu sedacku. Dakujem.

Strana
z2
dzupi898
7. máj 2019

@sadkoni majú majú kopu farieb, no toto je na tebe, ale keď dáš nejakú neutrálnu, tak budeš môcť meniť častejšie doplnky a budeš mať pocit, že máš novú obývačku každú chvíľku 😉

penelope11
9. máj 2019

Suhlasim s tym, vela peknych neutralnych kuskov sa da najst.
Siva farba je pekna, napriklad aj bezova a potom k tomu doladit napriklad nejake farebne taburetky alebo koberceky, to by mohlo uplne byt takou ceresnickou na torte 🙂

sadkoni
10. máj 2019

@dzupi898 toto ti neni zlý nápad to by mi potom aj u drahého snáď mohlo prejsť.
@penelope11 béžová farba mi moc po chuti nie je, tej by som sa rada vyhla, ale sivá to neni zlý nápad. A sú viaceré odtiene, čo som kukala. Len neviem čo je lepšie, či bledšia alebo tmavšia. Či už mám myslieť na to, že keď budú deti alebo ee :D

lennaa
14. máj 2019

Tak sedacka je vec, co nebudes menit za rok @sadkoni. Aspon si myslim, ked vyberies kvalitnu. Tak sa nemusis stresovat, ze za rok za dva budes novu vyberat. Takze je to na tebe. Ale niekedy ani deti nemusis mat a sedacka sa moze uspinit. Vidim to aj u nas doma, ze staci, ze mam draheho a niekedy mam pocit jak keby som doma mala tri deti pomaly. Naposledy skoro kava skoncila na sedacke. A neda si povedat aby daval vacsi pozor. Takze radsej tmavsiu z mojej skusenosti 😉

tyrkysova_kobyla
14. máj 2019

Inak co sa tyka tej spomanej kvality, je dobre investovat do potahu, my mame Aquacleen, lahka udrzba, tekutina nevsiakne, takze ked ju polejes, lahko to vycistis (takze nemusis sa bat a mat len tmavsiu) plus je oderu odolna.

lennaa
14. máj 2019

Len myslim, ze potom aj dost zalezi, ze kolko ma na tu sedacku vyhradenych penazi @tyrkysova_kobyla. Ze co vlastne si bude moct dovolit.

tyrkysova_kobyla
14. máj 2019

@lennaa s tym urcite suhlasim, len pisem, ake su moznosti 🙂

penelope11
14. jún 2019

Ako @sadkoni? Co tvoj drahy na to? Uz nieco mate vybrate? Uz nejaku sedacku, co by vam sedela?? 🙂

mareri
Odpoveď bola odstránená
penelope11
3. okt 2019

Vsetko je to uhol pohladu @mareri. Uckove su pekne, vyzeraju aj velke, ale na Lkovu sa da usadit viac ludi 🙂 Ale ide aj o priestor, co sa tam viac hodi.
Co sa tyka latkovych tak to aj ja som najskor za takyto material, posobi ta sedacka potom aj tak prijemnejsie, utulnejsie jak ked je napriklad z ekokoze 😉 Je to rozdiel 😉

mareri
Odpoveď bola odstránená
penelope11
14. nov 2019

Tak ako pises aj ty @mareri.
Treba si dobre rozmysliet ake mame moznosti, zvazit si velkost miestnosti a na zaklade toho sa rozhodnut 🙂

Strana
z2