Aký gauč do obývačky?
Ahojte,poradite farbu gauca k tmavohnedej obyvackovej stene? Aby to pekne ladilo a trosku presvetlilo miestnost nieco zaujimave... Chceme rohovu sedacku. Dakujem.
Suhlasim s tym, vela peknych neutralnych kuskov sa da najst.
Siva farba je pekna, napriklad aj bezova a potom k tomu doladit napriklad nejake farebne taburetky alebo koberceky, to by mohlo uplne byt takou ceresnickou na torte 🙂
@dzupi898 toto ti neni zlý nápad to by mi potom aj u drahého snáď mohlo prejsť.
@penelope11 béžová farba mi moc po chuti nie je, tej by som sa rada vyhla, ale sivá to neni zlý nápad. A sú viaceré odtiene, čo som kukala. Len neviem čo je lepšie, či bledšia alebo tmavšia. Či už mám myslieť na to, že keď budú deti alebo ee :D
Tak sedacka je vec, co nebudes menit za rok @sadkoni. Aspon si myslim, ked vyberies kvalitnu. Tak sa nemusis stresovat, ze za rok za dva budes novu vyberat. Takze je to na tebe. Ale niekedy ani deti nemusis mat a sedacka sa moze uspinit. Vidim to aj u nas doma, ze staci, ze mam draheho a niekedy mam pocit jak keby som doma mala tri deti pomaly. Naposledy skoro kava skoncila na sedacke. A neda si povedat aby daval vacsi pozor. Takze radsej tmavsiu z mojej skusenosti 😉
Inak co sa tyka tej spomanej kvality, je dobre investovat do potahu, my mame Aquacleen, lahka udrzba, tekutina nevsiakne, takze ked ju polejes, lahko to vycistis (takze nemusis sa bat a mat len tmavsiu) plus je oderu odolna.
Len myslim, ze potom aj dost zalezi, ze kolko ma na tu sedacku vyhradenych penazi @tyrkysova_kobyla. Ze co vlastne si bude moct dovolit.
@lennaa s tym urcite suhlasim, len pisem, ake su moznosti 🙂
Ako @sadkoni? Co tvoj drahy na to? Uz nieco mate vybrate? Uz nejaku sedacku, co by vam sedela?? 🙂
Vsetko je to uhol pohladu @mareri. Uckove su pekne, vyzeraju aj velke, ale na Lkovu sa da usadit viac ludi 🙂 Ale ide aj o priestor, co sa tam viac hodi.
Co sa tyka latkovych tak to aj ja som najskor za takyto material, posobi ta sedacka potom aj tak prijemnejsie, utulnejsie jak ked je napriklad z ekokoze 😉 Je to rozdiel 😉
Tak ako pises aj ty @mareri.
Treba si dobre rozmysliet ake mame moznosti, zvazit si velkost miestnosti a na zaklade toho sa rozhodnut 🙂

@sadkoni majú majú kopu farieb, no toto je na tebe, ale keď dáš nejakú neutrálnu, tak budeš môcť meniť častejšie doplnky a budeš mať pocit, že máš novú obývačku každú chvíľku 😉