icon

Aký koberec vybrať do detskej izby?

13. jún 2025

Dobry vecer , prosim vás aký koberec by ste dali do tejto detskej izby? Farba, štýl, velkost. Ak by ste si nasli cas poslat aj fotku ze aký , budem velmi vdacna 😄 ďakujem krásne🤍🤍🤍

Aký koberec vybrať do detskej izby?Aký koberec vybrať do detskej izby?
miadi
13. jún 2025

Ja by som dala maly chlpaty oblacik 😀alebo nic

katariiinkaa
13. jún 2025
elisebah91
13. jún 2025

Asi taký ako dala Katka...možno tmavší? Ale ako sa ti páči farba...ide o ten priestor kde by sa mohlo dieťa hrať

modrahruska
13. jún 2025

Ten bodkovany je krasny, ale neprakticky - zaspini sa. Ja osobne by som sa drzala praktickosti a dala umyvatelnu podlozku na hranie, ked zacne mala lozit tak to ocenite.

autor
13. jún 2025
@katariiinkaa

@katariiinkaa vaaaau to ste ako spravili je to super 🙏🏻😄😄😄ďakujeeem

autor
13. jún 2025
@modrahruska

Ten bodkovany je krasny, ale neprakticky - zaspini sa. Ja osobne by som sa drzala praktickosti a dala umyvatelnu podlozku na hranie, ked zacne mala lozit tak to ocenite.

@modrahruska malá uz lozí podlozku máme v obyvacke😂

zuzanita1609
13. jún 2025

Veď práve,biely bude flakatý aj bez bodiek. Ja by som bez koberca,parkety krásne.

autor
13. jún 2025
@zuzanita1609

Veď práve,biely bude flakatý aj bez bodiek. Ja by som bez koberca,parkety krásne.

@zuzanita1609 kvoli malej chcem koberec aby lozila,sedela (neskor aj chodila) na teplom a makkom

autor
Autor odpoveď zmazal
katariiinkaa
13. jún 2025
@modrahruska

chatgpt haha 😀 milujem tú appku. Tiež som si tam dávala robiť návrhy keď sme zariadovali byt.

@modrahruska tak my máme napr. v izbičke biely koberec a hraciu podložku v obývačke, keďže tam trávime väčšinu dňa a je mi praktickejšie byť v malou v obývačke ako v jej malej izbičke. Nie je to asi najpraktickejšia farba na svete, ale nemáme s tým nejaký problém.

zuzanita1609
13. jún 2025

Tak potom vo farbe parkiet,lebo budeš iba zbytočne nervózna ,keď ogrcká,zašpiní sa.

autor
13. jún 2025
@katariiinkaa

chatgpt haha 😀 milujem tú appku. Tiež som si tam dávala robiť návrhy keď sme zariadovali byt.

@modrahruska tak my máme napr. v izbičke biely koberec a hraciu podložku v obývačke, keďže tam trávime väčšinu dňa a je mi praktickejšie byť v malou v obývačke ako v jej malej izbičke. Nie je to asi najpraktickejšia farba na svete, ale nemáme s tým nejaký problém.

@katariiinkaa to prvy krat pocujem treba to stiahnut ? A je to zadarmo?😄

lucia13022023
13. jún 2025

Ja by som sa svetlého vôbec nebála. Mame v synovej izbe svetly, tepujeme ho raz ročne a teda je stále ako novy. Ved dieťa bude jesť v kuchyni a od čoho sa ma zaspinit? Keď si bude kresliť tak za stolom.. Keď si bude prezerať knižky ci hrať s autami (v našom prípade), to koberec nezaspini

katariiinkaa
13. jún 2025

Možeš si ju stiahnuť alebo použiť online: https://chatgpt.com. Funguje zadarmo s nejakými obmedzeniami, ale úplne to stači na všetko.

biba_18
13. jún 2025

ja by som dala staroružový

patka06
13. jún 2025

Nedávala by som koberec - pri dieťati nepraktický lapač prachu, ktorý len zavadzia

zuzanita1609
13. jún 2025
@patka06

Nedávala by som koberec - pri dieťati nepraktický lapač prachu, ktorý len zavadzia

@patka06 aj preto, lapač prachu 👍

zara1357
13. jún 2025

My mame Lorena Canals okruhly pudrovo ružovy abeceda ( mame ho aj v modrej farbe) a jednoznacne ho odporucam ( periem v pracke ) a vyzeraju oba stale ako nove

autor
13. jún 2025
@patka06

@patka06 ja len preto ze ked sa bude hrat a sediet pri hrackach na zemi tak má byť na studenom?

patka06
13. jún 2025

Až tak studené zase nie - jednak cez plienku necíti a už ani zima nebýva, že by podlahy boli studené
Ak chceš môžeš dať pri sedení pod zadok penovú podložku alebo podsedák zo stoličky
A keď začne chodiť koberec zavadzia - čerstvý chodec sa oň ľahko potkne

kavasmliekom
13. jún 2025

My sme mali tento.

miadi
13. jún 2025

Ja som mala velke penove stvorce ked boli deti malicke . Tie malicke koberce maju tu vyhodu ze ich mozes oprat . ( Cize nie su az take lapace prachu) ale tam v izbe ti Mozno ani nebude sediet deti vacsinou su tam kde mama . Ten obrazok s vacsim kobercom je krasny .ale je tam dost sanca ze bude zakopavat . My mame drevo masiv to nie je az tak studene ( vacsinou deti su najradsej tam kde nemas nic mimo penovych kociek 🤣)

jesenna
16. jún 2025

Tiež som za Lorena Canals. Deti na ňom jedli, maľovali a ja som nemusela byť v strese, proste len operies a zas používaš. Ak chceš, možno by som ho už aj posunula ďalej.