icon

Je cena za koberce na mieru príliš vysoká?

8. okt 2025

Ahojte prosim Vas , nacenili nam koberce na mieru do dvoch detskych izieb rozloha zhruba 5x4,3m a vysledna suma je 2500e koberec podlozka a montaz . Mne sa to zda velmi vela ale neviem mozno sa niekto vyznate viac alebo mate daku skusenost ci je to ok alebo vela ? Ďakujem

Strana
z2
biba_18
8. okt 2025

to čo za koberce preboha

tundra
8. okt 2025
@biba_18

to čo za koberce preboha

@biba_18 mozno lietajuci a splnu emisnu normu 6b😂

katkaseiner
8. okt 2025
@tundra

@biba_18 mozno lietajuci a splnu emisnu normu 6b😂

anonym_32efd0
8. okt 2025

Podľa mňa veľmi lacné, ja som platila toľko pred 6 rokmi za menšie miestnosti.

autor
8. okt 2025

Len montaz je z toho 600e ostatok koberce plus podlozka ale mne sa to zda vela neviem

tundra
8. okt 2025

@anonym_autor teraz vazne,pri cene 60€/m2,by som rozmyslal nad korkom.Ciste,teple,prijemne na dotyk.Za koberec by som tolko € nedal...

anonym_ca0e81
8. okt 2025

@anonym_autor Kto už dnes chce koberce..maximálne malé..Ale lapače prachu...

autor
8. okt 2025
@tundra

@anonym_autor teraz vazne,pri cene 60€/m2,by som rozmyslal nad korkom.Ciste,teple,prijemne na dotyk.Za koberec by som tolko € nedal...

@tundra ide o aj o to ze za par rokov ten koberec pojde prec deti kus podrastu a neviem mozno tam dame podlahu lebo toto sa ani mne nechce davat tolko penazi do koberca . Ďakujem

autor
8. okt 2025
@anonym_ca0e81

@anonym_autor Kto už dnes chce koberce..maximálne malé..Ale lapače prachu...

@anonym_ca0e81 uplne bezne si ludia davaju do detskych izieb koberec s malym vlasom sme vyberali ano

biba_18
8. okt 2025

@anonym_autor ale nie je treba od steny po stenu, stačí doprostred izby malý koberec aby sa kde mali hrať ...

maryetta
8. okt 2025

No tiez chceme detom koberce. A cena za m2 bola 45€.
Ale teda su aj lacnejsie alternativy.

autor
8. okt 2025
@biba_18

@anonym_autor ale nie je treba od steny po stenu, stačí doprostred izby malý koberec aby sa kde mali hrať ...

@biba_18 idem to este prehodnotit :D

anonym_a087bf
8. okt 2025

@anonym_autor Keď chceš na celú izbu tak určite kúpiš lacnejšie, veď deti ti ho zničia. Ja byť tebou kúpim koberec tak na stred izby, aby som ho dokázala zrolovat, a utrieť podlahu aj pod ním.

madeincssr
8. okt 2025

@anonym_autor a keby ste si koberec podla mier vybrali a kupili sami (dostat aj 5m sirku) a pekne orezali (zastrihli) podla stien/dveri/zarubni? Neviem ci to chcete aj s tymi kobercovymi soklovymi listami (alebo lepit obsity pasik koberca na stenu), ale ak mate steny pekne az po zem, mozno by stacil precizne orezany od steny po stenu.

tundra
8. okt 2025
@anonym_autor

@tundra ide o aj o to ze za par rokov ten koberec pojde prec deti kus podrastu a neviem mozno tam dame podlahu lebo toto sa ani mne nechce davat tolko penazi do koberca . Ďakujem

@anonym_autor mame v detskych izbach a spalni plavajucu korkovu podlahu od firmy Tilo.Nemaju uz velky vyber,ale ta podlaha je aj po 19 rokoch ako nova.V druhom dome sme dali tiez korok,ale po piatich rokoch som ju musel prebrusit a nalakovat.
To bol vyrobok z Portugalska,kupene v Bauhause.

nyusika
8. okt 2025
@tundra

@anonym_autor mame v detskych izbach a spalni plavajucu korkovu podlahu od firmy Tilo.Nemaju uz velky vyber,ale ta podlaha je aj po 19 rokoch ako nova.V druhom dome sme dali tiez korok,ale po piatich rokoch som ju musel prebrusit a nalakovat.
To bol vyrobok z Portugalska,kupene v Bauhause.

@tundra ono je to otazka vkusu.
pre mne je urcite krasi pekny jednofarebny koberec, ako korok.

deti95060810
8. okt 2025

autorka aká montáž ? že 600 e . hodím koberec na podlahu a hotovo.

tundra
8. okt 2025
@nyusika

@tundra ono je to otazka vkusu.
pre mne je urcite krasi pekny jednofarebny koberec, ako korok.

@nyusika samozrejme suhlasim,pre mna je dôlezita uzitkova vlastnost a ziadny iny material sa neda porovnat s korkom.

viestta
8. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor celoplosny koberec nie je do detskej izby prakticky. Lepsia je kalitna podlahova krytina a na to kusovy koberec kvoli cisteniu. Moze byt aj velky. Kus koberca zrolujes a odnesies vycistit. Celoplosny bude treba aspon raz rocne vytepovat, na co sa sice da objednat sluzba, ale aj tak sa vsade nedostanu.

koniarova
8. okt 2025

Čo je ťažké na položení koberca?

janagem
8. okt 2025

@anonym_autor kde sa to chystáš aj tak vyhodiť časom prečo si nekúpis na metre z Merkury marktu koľko potrebuješ a nenatiahnes to proste na zem? A vyjde tá to na 20/m2

anonym_c839ba
8. okt 2025

Ved to bude po par mesiacoch vyzerat hrozne. Deti to poleju, pokreslia, pobliju a pod. Daj kvalitnu podlahu, za take peniaze mozes mat ozaj kvalitnu a na to maly koberec. Ak sa zaspini, lahko vycistis, ak ich omrzi, kupis za par eur iny.

lienka.7
8. okt 2025

@anonym_autor naco preboha potrebuješ také veľké koberce?

anonym_5477ce
8. okt 2025
@lienka.7

@anonym_autor naco preboha potrebuješ také veľké koberce?

@lienka.7 žeby mala také veľké izby?

anonym_8e6ff7
8. okt 2025

Je vela 120.000e za auto? Su aj lacnejsie, rovnako ako pracky, sedacky koberce.
Da sa kupit za 40e aj za 100e /m2.

anonym_8e6ff7
8. okt 2025
@viestta

@anonym_autor celoplosny koberec nie je do detskej izby prakticky. Lepsia je kalitna podlahova krytina a na to kusovy koberec kvoli cisteniu. Moze byt aj velky. Kus koberca zrolujes a odnesies vycistit. Celoplosny bude treba aspon raz rocne vytepovat, na co sa sice da objednat sluzba, ale aj tak sa vsade nedostanu.

@viestta mali sme vzdy celoplosne lepene koberce v izbach, dnes su koberce ktore sa vycistia jednoducho voda handra.

natalka13
8. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor podlozku nepotrebujes, ak nebyvate na prizemi, to sa dava do hotelov aj to len do tych lepsich.

anonym_8e6ff7
8. okt 2025
@deti95060810

autorka aká montáž ? že 600 e . hodím koberec na podlahu a hotovo.

@deti95060810 lepidlo praca zarezanie doprava. Ten pokladac plati dane zdravotku auto pocitac.....naradie
Ty samozrejme pracujes zadarmo.

anonym_8e6ff7
8. okt 2025
@anonym_autor

Len montaz je z toho 600e ostatok koberce plus podlozka ale mne sa to zda vela neviem

@anonym_autor 40e za m2 koberca nieje vela. Nieje to naj kvalita. Asi polypropylen.

viestta
8. okt 2025
@koniarova

Čo je ťažké na položení koberca?

@koniarova profesionalne polozeny je polozeny aj s listami, tu sa este navrhuje podlozka

Strana
z2