Kolko Vas vysla detska izba z masivu - mozno aj na mieru robena, pre jedno dieta, myslim tym postel, skrina, policovy system, komoda...?
@evinqua veľa záleží aj od toho, aké drevo použijete (borovica, smrek, dub,...), my sme našli šikovného stolára, ktorý nám robil poschodovú posteľ. Čiže ideálne je popýtať cenové ponuky
@nika3136
@andrejka159
@sadkoni
@1bambinko1 ja mam ma izbu tak 3 tisic aj s doplnkami, len chcem vediet, ci je realne zmestit sa do toho rozpoctu
@evinqua https://www.drevona.sk/drevene-postele-80-140/ drevena postel 188e + komoda 137e + tiež od nich sedací vak sme od nich brali najlacnejší za 59e , písací stolík 58e a ešte polica na stenu 17e, koberec sme kúpili neviem odkiaľ asi Ikea, nepamätá si koľko stál, ale asi 80e .. dokopy cca 550e aj s dopravou.. radšej sme investovali do nábytku, aby ostal na dlhšie
Záleží od projektu a firmy, mne nacenili detskú 3 firmy, jedna za 10t, dalsie 5t a 8t. Všetko záleží od materiálu, štýlu, veľkosti... Keď je to na mieru je to samozrejme drahšie, ale takéto pálky som nečakala. Čiže som to nechala tak. Deti nebudú mať nábytok na dlhšie... V mobrlixe som jej kúpila základné veci, masívnu posteľ dostala 160x200, skriňu uplne inú. A realita po 2 rokoch, zlikvidovala šuflíky stôl má dosku od farieb, ceruziek, skrinky polepené nálepkami
je to dieťa...
Zavisi aj od toho aky druh masivu. Kamoska ma tusim velku postel z dubu a ta len sama o sebe s rostom a suflom velkym stala 500e.
Lacnejsia je borovica. Ale do nej by som nesla iz. My sme prvu postel kupili z borovice a po 3 rokoch vyzera strasne. Este tak 2 roky a pojde do haja. Makke o nicom drevo.
Mladsi syn ma zatial postel z MDF dosiek a je 100 krat pevnejsia ako borovica
@adelakom12 pozor, to su neni drevenne postele, je to drevotrieska
@tribratri vážne? Tam píše, že to je BUK, máme tu so šuflátkami za 188e
@adelakom12 no, mozno pozerame kazdy ine, ale ja som tam videl len drevotrieskove. odkaz bol na 47292 posteli, nie konkretnu
@tribratri ahaaa, no asi pozeráme každý inú
u nás posteľ vyšla 350 + matrac 100€, písací stôl tiež 350, skriňu mi nacenil dosť draho, okolo 600 tuším, tak tú som kúpila v ikei a dokonale k tomu pasuje. my máme masív Buk. V spálni máme vstavanú skriňu z dubového masívu, tá stála 1600€ + posteľ Javorina, masív bud s čalúnením, tá stála 1000€ + ďalšiu 1000 matrace. Máš to rôzne... ale celú detskú izbu rátaj 1500-2000€ určite. ja mám rada prírodné materiály, tak sa snažím čo najviac vecí z masívu postupne dávať.
A tak inak je rozdiel masív a masív ... Čiže fakt si treba ponuku vypýtať konkrétne
mňa ani písací stôl,.jedna 3,5metrova doska s nohami nevysla nevyšla lacno...
no, lebo napr v jysku tiez maju "masivne" nabytky. predna strana masiv, ostatne drevotrieska v podobe masivu
Asi zalezi aj od veku deti. Ja mam styri deti,najstarsia ma 7 rokov. Mame pre ne biely nabytok z masivu a miestami je od ceruziek...miestami capnute nalepky...od 5-rocnej. Katastrofa. Vysvetlujem,co mozu a co nie. Hm.
@evinqua každá firma má iné ceny, ale tak pohybuje sa to podľa mňa nad tisíc eur úplne v pohode...