10 mesačná má suchý dráždivý kašeľ

lusia222
25. aug 2013

Moja dcerka ma 10 mesiacov.Uz mesiac chodime k nasej detskej pediatricke s tym ze ju trapi suchy drazdivy kasel.Najskor nam povedala ze ma laryngitidu a dala malej antibiotika,kvapky od kasla a fenistil od alergie. Este dva tyzdne ju to drzalo.Hned ako som prestala davat stoptusin dva dni na to dostala nadchu,teploty a este silnejsi kasel. Na to nam lekarka povedala ze je to zrejme len chripka a zubky. zasa sme na ATB a pamycone ale aj tak ziadna ulava.Dokonca ani zabaly z jazvecej masti ktoru sme zohnali nepomaha. Myslite ze to moze byt alergia na nieco? Nepomohol ani ten fenistil.Doma mame vlhkost okolo 60 percent takze ani suchy vzduch ju zrejme netrapi. Uz som fakt bezradna. Preto dakujem za kazdy nazor a pomoc.

janinah
25. aug 2013

áno,môže...aj alergia môjho syna sa začala suchým dráždivým kašľom

skvele
25. aug 2013

Mozno mozno, malemu pomohol na dlhotrvajuci kasel iba inhalator od alergologicky. Ci je to alergia, len tak rychlo nezistis. Moj ma 5 a stale to neviem, ale som o tom presvedcena. Raz mu uz robili take rychlo testy, boli negativne. Kasel mal taky drazdivy, suchy a najhorsie to bolo v noci.

aristka
25. aug 2013

treba zobrať výtery aj opakovane a zistiť čo tam je....a skúšať čo zaberie....malinká je ešte maličkáa takto maličké detičky sú citlivé na hocičo a sama vidíš ako sa nám stále mení počasie a malinká reaguje..skús jej na noc dať nad postieľku poriadne vyžmýchanú plachtu,ale nie avivážovú a prehoď cez postieľku,spinkať s hlavičkou vyššie a skús kvapky drosera ,sú na suchý kašeľ a na noc daj čajovú lyžičku calcia a ak máš zvlhčovač ,vypnúť môže ju ešte zalievať ,tá plachta je úplne postačujúca a medzitým pátrajte čo tam nie je nejaký bacil...

lusia222
autor
25. aug 2013

@aristka ako mam zistit ci je na okoli nejaky bacil?

aristka
25. aug 2013

@lusia222 či tam nie je nejaký bacil ,myslým v nošteku a v hrdielku ,niekedy sa musia výtery opakovať a na okolí aj tam sa dá ak je vlhký dom alebo stačí troška plesne a problém je na svete....

cerez
25. aug 2013

Kamarátka tiež takto nevedela čo s dcérou. Furt kašľala a mala T. Nakoniec sa z toho vykľul čierny kašeľ. Tiež mala okolo 11 mesiaca.