icon

13 ročná dcérka má problém s menzesom a v škole majú učiteľky hlúpe poznámky

20. apr 2022

Ahojte dcérka má 13 rokov no už rok ju trápia silné menštruačné kŕče až také že omdlieva, vždy ju každý mesiac musím nechať 2-3 dni doma kvôli tomu aby mi tam neodpadávala v škole. Vyskúšali sme snáď všetko, žiadne lieky nepomáhajú ani klasika ani od gynekológa. Parkrát sme volali sanitku. Vždy ju to po 3-4 hodinách prejde samo ale tie 3-4 hodiny su pre mna hrozne pozerat sa ako moja dcerka trpi s vedomum že jej už neviem ako pomôct. Ide aj o to že v škole s tým majú dosť veľký problém, má aj od lekára napisané že je nutne aby bola doma v tých dnoch, no len ucitelky majú vždy hlúpe poznámky a už aj kvoli tomu plače moja dcérka. Čo robit? Ako jej mam pomocť?

Strana
z3
martinkaxp
20. apr 2022

Ahoj, ja som mala v puberte taktiez priserne menstruacne bolesti. V tom case mi nefungovalo travenie a preto mi nezaberal ziaden liek od bolesti. Krce boli ale priserne a nakoniec som si zohnala indometacin cipky a to mi bola ulava po rokoch trapenia. Dcera sa bude musiet naucit zit s takymi spoluziakmi. Teraz sa mozno vysmievaju alebo sa hraju na nejakych frajerov, ale vsetko az cas ukaze, co su to za ludia. Hlavu hore, ked toto dcera prebojuje, len ju to posilni a zuslachti.

andreatytler
20. apr 2022

Otrasne ako sa ta ucitelka a aj riaditelka sprava... ja by som teda rovno povedala svoje tej ucitelke pocas toho rozhovoru. Aj ked neviem ci by to nieco vyriesilo, mozno by si na dceru este viac zasadla. Hlavne ze dcera oporu v mame.
Autorka, mozno vysvetli dcere ze nech sa snazi filtrovat slova tej ucitelky. Zial 13 rocna bude musiet mat v tomto momente asi vyzsie ludske pochopenie ako dospely pedagog.n Jaj, tak som sa rozculila.

sticker
ckatka
20. apr 2022

@via88 tak jasne ved 🤦‍♀️

tncka
20. apr 2022

@roomaa aj ja a veru ked uz ine nie tak zriadovatel. Neni mozne aby sa toto nedalo riesit😏

makodob
3. apr 2024

A gynekológ jej urobil hormonálny profil? Takéto stavy sú z hormonálnej nerovnováhy, ktorú niečo zapríčiňuje. Može to byť aj nevyvážená jednostranná strava, že jej chýbajú vitamíny, minerály a pod. Išla by som cez obvodného alebo gyn. touto cestou. Neverím, že by sa príčina nenašla. Držím palce.

mane01
3. apr 2024

Tak ja by som za svoje dieta aj cez ‘mrtvoly’ isla ako sa hovori… povedz riaditelke, ze este raz a budes to medializovat ako sikanu ucitelky voci tvojmu dietatu! To je teraz hakliva tema a uprimne, tvojmu dietatu sa to realne deje! Pani ucitelke by som povedala nech si da urobit vlasy - lebo bude v telke… mozno by zmenila retoriku, truba!

sulavikova
3. apr 2024

@tncka učiteľky sú tupé?! Akože každá matka má MuDr. a Mgr….

ihned13
3. apr 2024

napis mi internu spravu,

ihned13
3. apr 2024

mala som to iste od 15r, skus ibuprofen 200, urcite ma endometriozu, mna gyn v 20 tke zrusil ze vraj ked porodim to prejde,po prvom porode sa to zmiernilo, po druhom uplne zmizlo. 5 rokov som trpela kazdu ms, dalsic 15rokov som brala ruzove tabl, aby som mohla fungovat, viac ak zaujem autorka napisem do spravy,

betulinka1
3. apr 2024

Podnet na inspekciu skolstva za nevhodne spravanie uciteliek a neakceptovanie zdravotného stavu.

espeo
3. apr 2024

Ja som mala veľké bolesti na strednej, potom po výške. Nakoniec som mala v 28 r. diagnostikovanú endometriozu. To uz bolo obdobie, ked som omdlievala. Po laparoskopii bolesti takmer vymizli.

Strana
z3