14 ročná dcéra aj 3x do týždňa odpadne
Dobrý deň, mám taký problém s dcérou, do týždňa mi aj tri krát odpadne. Uz sme boli po rôznych vysetreniach, ctcko, neurolog, krv, kardiolog, psycholog. Nevie mi niekto poradit čo a kam ist aby sa to vyriešilo. Dcerka ma 14 rokov.
@angi07 ona praveze rastie pomaly sumerne. Len s jedením to ma take rozne, raz dobre je inokedy malo.
Môže to byť epilepsia.Epilepsia nieje len diagnoza a choroba mozgu že automatický zachváty. Ale môže sa vyskytovať aj na rôznej inej časti mozgu tam sú rôzne komory .To znamena že oni ked robili jej vyšetrenia na neurologii že musi mať priamo na mozgu môže byť na určitej časti v rôzných častiach vyboj a to spôsobuje záchvaty.Ako prebieha ked odpadne a prebudi sa aký je ten čas ked sa preberie.Co pociťuje boli ju niečo pamäta niečo.
@dilino epilepsiu vylucili
@neviemsidatrady na par sekund strati vedomie, ked pride k sebe funguje normalne dalej a hej pamätá si vsetko kde je co sa stalo....
A čo štítna žľaza? Ja by som vedela rozprávať o následkoch ochorenia Šž
@neviemsidatrady mňa ešte napadla porucha vnútorného ucha, ta zapríčiňuje stratu rovnováhy ... Teda krcno-usne... A určite tu magnetickú skúste.. Existujú pár pracoviska na SK, kde majú tie prístroje pre klaustrofobikov, teda nebude to také stresujúce pre dcérku... Držím prsty
@martina1201 ja som bola sama v 16 rokoch u dospelackeho gynekológa (chodím k nemu doteraz)... Podľa mňa len do 15 treba detského gyna.
@zvedavabuduca ja som sa pýtala mojej dr. či vezme aj moju dcéru. Mala vtedy 16 rokov a ona mi povedala že do 18 rokov len detský gynekológ môže vyšetrovať dievčatá
@neviemsidatrady inak ja som mala taketo obdobie sice som konkretne neodpadla len sa mi strasne zatocila hlava vsetko cierne pred ocami a isla som spadnut len nikdy som tak ko kretne nespadla neodpadla vdy som to vedela vykorigovat chytit sa niecoho...a tiez to bola chrbtica , nerv zaseknuty, musela som cvicit aby som posilnila svaly co drzia krcne stavce ... ale je toho vela ked hovoris ze nepapa riadne moze to byt cukor, stres ....drzim palce aby ste nasli pricinu
@neviemsidatrady môže to byť aj narko epilepsia to je taka choroba že na pár sekund strati vedomie ale pamäta si všetko ked sa preberie s pár sekundového odpadnutia aj kde je je to všetko si pamäta ako taký mikrospánok to rieši tiež neurolog.Aj ako piše aj iná prispievateľka tu na fore že to môže byť stitna žlaza aj na to sa treba pýtať a vyšetriť.
skuste aj osteopata, napriklad: https://www.lekarka.info/osteopatia/
@neviemsidatrady puberta, hormóny. Nauč ju s tým pracovať, ak jej začne byť zle, ihneď čerstvý vzduch, sadnút si, doplniť energiu...... Upozorniť učiteľov. Vyhýbať sa vydýchanym miestnostiam, dlhému statiu, prudkému vstavaniu.
ked ma nizky tlak napr. pri menstruacii moze odpadavat alebo potom pri poruchach prijmu potravy (anorexia,bulimia..) je to bezne, ale tento pripad to snad nebude
@bilancia myslim ze nie

@luccija ako kedy, niekedy citi slabost inokedy náhle