icon

14-ročnej dcére mešká menzes 15 dní

paulinkq9090
17. máj 2023

ahojte moja dcéra má 14 rokov a mešká jej menzes 15 dní. Nechutí jej jesť dnes jedla iba 1 tanier polievky, nič do nej nedostanem je jej zle od jedla . V škole ju bolela hlava a nepomohol jej ani liek . Akonáhle prisla domov zo školy išla spať , vraj ju veľmi bolí hlava a nič jej nezaberá . Hocikedy sa rozplače aj za nič , neviem či to má súvis ale bojím sa o ňu . TEHOTNÁ URČITE NIE JE . Ďakujem

macekovam
17. máj 2023

@paulinkq9090 nemozu sa jej posmievat ze je tucna? aj ak nie je?

paulinkq9090
autor
17. máj 2023

@paulinkq9090 Zajtra s ňou idem ku gynekologicke , len chcem vedieť čo to môže byť , ďakujem

dskjhfdlkdjhl
17. máj 2023

@paulinkq9090 Klud, v tomto veku menstruacia este nemusi byt pravidelna ako hodinky. Mam jednu dceru tiez v tomto veku, viem o com pisem.

deti95060810
17. máj 2023

môže to byť psych. pôvodu.

paulinkq9090
autor
17. máj 2023

@macekovam nie určite nie

paulinkq9090
autor
17. máj 2023

@paulinkq9090 len to je zvláštne lebo včera jej nič nebolo a dnes zrazu toľko vecí na naraz

macekovam
17. máj 2023

@paulinkq9090 moze to byt stresom.. je 9.-tacka? mali toho tento mesiac dost..

paulinkq9090
autor
17. máj 2023

@macekovam ôsmacka teraz

lenka_aknel
Autor odpoveď zmazal
betulinka1
17. máj 2023

@paulinkq9090 chod s nou na krv a daj jej spravit vseobecne testy +na mononukleózu aj na boreliozu. To ze meska menzes nemusi nic znamenat, este je mlada a tie hormony behaju hore dole. Skor by mi vadilo to jedlo a unava.

zuzinka888
17. máj 2023

Urcite sa nieco deje bud v skole, na sietach, a mozno je za tym chlapec a nestastna laska. Niekedy si myslime,ze nam deti hovoria vsetko- ved mame vyborny vztah- ale nehovoria. A v tomyo veku menstruacia nemusi byt pravidelna.

paulinkq9090
autor
17. máj 2023

@zuzinka888 je to možné niečo podobné mi spomínala ale neplakala ani veľmi neriešila že ju odmietol brala to s nadhľadom, neviem či to má s tým súvis plakať vraj začne z ničoho nič kvôli ničomu preto ma napadol ten menzes že možno niečo s hormónmi

vanilkovazmrzka
17. máj 2023

Je to pubertacka. To je dovod 🙂 treba ju vypocut, objat a nechat vyplakat.

zuzinka888
17. máj 2023

@paulinkq9090 nestastna laska vie s pubertakom riadne zaticit. A nikdy nikto kto je nestastne zalubeny nie je nad vecou. Mozno sa zacal pretrcat s kamaratkou alebo s babou s ktorou sa nemusia a to vie zatocit aj s dospelou zenou, nieto s takym mladatkom. Netlac na nu, len ju ubezpec ze si tu pre nu, ze aj ty si bola " mlada" a tymnto si si presla. Mozno jej nebudes moct pomoct- to musi preboliet- ale mozte si dat zmrzku a pozriet dobry film. Daj jej par dni a vsetko mkzno pride do normalu, ak nie potom zacni riesit.

gabika0825
17. máj 2023

@paulinkq9090 a určite nie je tehotná? Test ste robili?

patus_2
18. máj 2023

@paulinkq9090 menštruácia mešká aj zo stresu a psychickej nepohody. Viac učiva v škole, nešťastná láska, možno nejaké zlé vzťahy v triede, kolotoč hormónov, premena z dievčaťa na ženu... Je toho dosť. Ak aj pôjdete na gynekológiu a po vyšetrení bude všetko fajn a bude vám ponúknutá vyvolavačka, tak porozmýšľaj, či tak mladý organizmus ešte potrebuje ďalšiu kopu umelých hormónov...

lienka9
18. máj 2023

@paulinkq9090 mozno ta ukludnim,ja som casto ako dieta trpela migrenami,nebolo za tym nic specialne.proste hormony z dospievania..a menstriacia moze meskat..ale ak sa ti to nepozdava isto smer lekar a aspon zakladne odbery

nika23t
18. máj 2023

@paulinkq9090 no môže to byť aj silnejšie PMS. Menštruáciu asi ešte ma rozhádzanu, hormóny ukazujú svoju silu.

elenka.k
25. júl 2024

@paulinkq9090 ahoj našla som si tvoju tému, ako je na tom M-ko tvojej dcéry? Moja bude mať 16 a tiež ju stále nemá pravidelnú, teraz jej mešká aj mesiac.
Bola si s dcérkou pri dr. vravela niečo gynekologička? Plánujem ísť aj s mojou, lebo veď to by sa už v jej veku malo aj ustáliť, či?

lienka9
25. júl 2024

@elenka.k ja som mala nepravidelnu (plus minus tyzden) v podstate az dokym som nebola tehotna.po porode sa to az upravilo