15 mesačná dcérka začala krívať na jednu nožičku
moja 15 mesacna dcerka zacala zničoho nič chramať (kulhať)na jednu nôžku..nespadla ani sa nebuchla
@janci05 ale ju to neboli vôbec
@adelka2020 No ved práve preto, že nespadla a kríva. Ak to počká do pondelka, tak OK, ale isto by som sa na to pýtala.
@adelka2020 a to vies ako, ze ju to neboli? Ako dlho to trva?
@lindusss2016 od poobeda..ona keď ju niečo bolí tak mi to povie
Ahoj, my sme riešili to isté...dcérka mala nakoniec zápal bedrového kĺbu. U detí je to pomerne časté, najmä ak má zároveň dieťa aj infekt. Nám sa to dokonca aj opakovalo, vtedy nás poslali aj na reumatologiu, našťastie reumatoidnu artritídu vylúčili.
@ivasteva a ako ste to liečili?
Celý víkend dávať nurofen dávky podľa letáku.ak nepomôže tak v pondelok k dr...nemala virózu cca mesiac dozadu?
@janinah ďakujrm veľmi pekne....ano ma virózu prave teraz...berieme antibiotika
@adelka2020 ahoj, to iste u nas. 16m zacal krivat, pomohli vysoke davky nurofenu. V nemocnici nam tak povedali.
Brali sme vysoké dávky nurofenu, až štyri týždne.
@lianka123 Vy ste ležali s tým v nemocnici?
@adelka2020 pozor moze to byt zapal bedroveho klbu mojej dverke sa to takto prejavilo cim skor k lekarovi aj na pohotovost
@adelka2020 moja so zapalom klbu raz lezala v nemocnici mala z toho 40 horucky
@andrejka1974 len to nie
@adelka2020 nie, sli sme bezradni na pohotovost. Tam nam lekar napisal ze mame 3-4 dni davat vacsie davky ibuprofenu a ze prejde a naozaj preslo po 3 dnoch
@adelka2020 nie, na pohotovosti na kramaroch
@adelka2020 ale liecba je nurofenovy sirup takze ked to mala druhykrat zvladli sme to doma
@lianka123 Ďakujem veľmi pekne za odpoveďe
@andrejka1974 ďakujem evľmi pekne
My sme to riesili pred rokmi. Syn dva dni pred odchodom na dovolenku zacal krivat. Citala som o zapale bedroveho klbu a radsej sme zbehli na pohotovost, aby sme vedeli, ci vobec ist na dovolenku alebo to zrusit.
Syna prezrel lekar, urobil mu sono bedrovych klbov a skonstatoval, ze tam nic nevidi. Ze mame dat od bolesti nurofen a dodrziavat kludovy rezim. Ak by neprestalo boliet, mame prist znovu.
Syn na druhy den uz behal ako srnka, takze sme nakoniec na tu dovolenku sli. Asi mal len prelezanu nozicku, pretoze krivat zacal po popoludnajsom spanku.
Skus dnes este pockat, davaj nurofen a mozno to prejde. Ak by nie, tak chodte zajtra na pohotovost pre istotu.
Ahoj, aj moja dcera to mala. Jedneho dna sa zobudila a ked som ju postavila z postielky na zem, skoro spadla, potom dost krivala. Tiez si myslim, ze ju to nebolelo, lebo v pohode aj behala (krivavo). Isla som k pediatricke, ta nas poslala na kramare. Tam spravili sono, kde nic nenasli. Napisali, ze dat nurofen od bolesti (nedala som, lebo mala bola uplne v pohode) a keby sa to nelepsilo, tak prist znova na sono. Na druhy den uz bolo ovela lepsie, na treti ako keby sa nic nestalo. Tiez spominali myslim, ze to moze byt z nejakej virozy prekonanej.
@eba7 dnes už chodí lepšie..už nekríva až tak
@adelka2020 tak snad to bude taky pripad ako ten nas a nie zapal 🙂
@eba7 ďakujem..aj ja dúfam

Treba ísť k detskej a tá vás pošle na neurológiu. Alebo rovno na pohotovosť.