3-ročné dieťa zjedlo z punčového rezu
3 rocna zjedla polku puncoveho rezu, neviem ci tam bola iba aroma alebo punc, bude jej nieco?
Ja som ako 4 alebo 5 rocna vypila pivo 😂 Nic jej nebude.
Chapem, ze sa ludia boja o svoje deti, ale stresovat sa kvoli kazdej prkotine a este pytat sa na nete ( co robili nase babicky, ked vtedy este o internete ani len nesnivali hmm ) mi teda ako normalne nepride. 🙄
@bessie12 naše babičky o puncovom reze ani nesnívali a moja napchala sestrinu 3-mesacnu dcérku fazulovou polievkou, že však čo, kedysi sa to tak robilo a basta 🤪
A ja, reku, ze si zhresila. Nazov som totiz precitala ako "Diéta a punčový rez" 😄
aj ked sa dava rum, ten “nálev” sa zvykne povarit (aspon tak robieva moja mama), cize alkohol sa z toho odpari, ostane max. prichut, navyse tam ide do celeho kolace mala rumu a ktovie, ci vobec v kazdom je ten rum, alebo len aroma, urcite sa neboj
Do punčoveho rezu ide bud aróma s punčovou príchuťou, alebo rum. Určite nie samotny punc, to len na okraj.
Keď to bol koláč z cukrárne, tam je len aróma. Keď to bol domáci, tak možno tam bol pridaný ten - im, ale na celý koláč možno jeden stamperlik.
A ešte sa to aj pečie. Takže na 100%dieťaťu z toho nič nebude.

😀🤦🏻♀️