5 ročný vnúčik je slepý na jedno oko
neviem kde sa teras obráťiť neviem kde sa to može písať,mám vnuka má rokov 5len teras sme to zbadaly,ked bol na psycologii že sa chystá na druhý rok do skoly neviem ci to je tím že po rode moji súrodenci všetci už osleply na jedno oko ešte len ja nie vedel by mi niekto poradiť či to je po rode či tak by sa aj narodil nevšimly sme si to dakujem ak niekto mi vie nejak poradiť,či mi napísať.dakujem
@katka253111 nic nepovedal vnuk ani nevidno nic na oku ani mi sme nezbadali ani na krivo nic normálne má oko ako mi nevidno nic pitaam sa stále ci ho neboly oko povie ze vobec nic neboly ho oko on nám este o tom nepovedal neviem ci ako sa mu mohlo stát neviem pani
☹
@mihalkamoe cele to je blbost, jedine, ze by si bola romka z osady, co nechodi k lekarovi, len tak by to bolo mozne, ze si doteraz nikto nic nevsimol. A aka je pricina slepoty vo vasej rodine? A preco si myslis, ze slova anonymnych osob na internete by Ti vnuka vyliecili? Na to su lekari
@soldi ja nie som s osady a ani este som nebola tú úrazku si nechaj pre seba nie pre mna ja nie som tu na to aby ste ma tu urázaly moji súrodenci vsetci osleply v dospelosti len este ja nie aj mna asi to este caka ale to nemalo postrehnut na mojho vnuka ja nepústam na internet vnuka este to by chybalo ku stastiu a ja som osobne pravidelne chodila k lekarke na prehliadky a poradne a ja zato nemozem ze mu nezbadaly to oko ☹ak ti dávas ku irtenetu svoje deti ovsem ak más tak dobre asi robys lepsie ako ja ked ja nepustim vnuka na internet ani ho to nebavi on sa len hrá od malicka s loptou nicim inym
hmm, v troch rokoch sa na preventivnej prehliadke zistuje aj ostrost zraku, zjavne ste na nej neboli, pretoze slepota na jedno oko by sa urcite odhalila. Dieta ak na jedno oko nevidi, pravdepodobne nataca hlavu na stranu zdraveho oka - ked sa hra, prezera knizku, pozera TV atd... ak ste si to nevsimli, je to zvlastne. Co ti mame poradit? Ze mas ist za lekarom?
@zapka21 bola som ja osobne na prehliadku ako na 3 roky len teras to zistily ako má moj vnuk 5 rokov ,nenatáca s hlavou vobec ved si ho vsimam ked stale je somnou moj vnucik nepozera ziadne knisky aj ked sa snazim mu citavat ale ho to nebavy vobec len lopty od malicka len to nepozerá ani televízor od malicka aj ked stále mi ide od rána do rána televizor nepozerá ja neviem preco ja si to nevimyslam len som chcela nieco od vás nejaké rady dakujem uz idem pekny den prajem
@mihalkamoe bude z neho asi futbalista🙂a to vôbec nevadí, že bude na jedno oko alebo aj na obe slepý, veď ani tí naši futbalisti, čo vidia dobre, netrafia do brány...tak kľud, vôbec sa neznepokojuj a nechaj to plávať. Veď nejako už len bude...
@mihalkamoe A inak....nikdy si sa nezamyslela nad tym, ze 5r dieta sa hra len s loptou a s nicim inym....? To ho nezaujme jedina rozpravka / postavicka / zviera v TV, ked ti bezi cely den ?
Baby, je to ona, stale dokoliecka trepe to svoje a ten pravopis, des a hroza
😂😂👏😉

@mihalkamoe a vnuk co na to hovori? Vsimol si, ze nevidi?